Laurdag 18. januar: TRIVSELSHALLEIKANE

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 14. Jan 2020

Laurdag arrangerer STIL og Fjellhug/Vereide Trivselshalleikane i friidrett for 8 år og oppover.  Deltakarane frå Fj/V betalar ikkje startkontingent, det fiksar klubben.  Meld deg på, fristen er innan onsdag kveld for deltakarane våre.  Meld frå til Dagfinn Nyhammer.


Innbydinga:

Fjellhug/Vereide IL og Sandane T&IL har gleda av å innby dykk til innandørs friidrettsstemne i Trivselshallen på Sandane. Dato: Laurdag 18. januar kl 13.00 

Klassar: Gutar, jenter, menn og kvinner, 8 år (f. 2012) og eldre Øvingar: 60 m m/ elektronisk tidtaking. Lengde, høgde og kule. Gutar/jenter 8-9 år: Liten ball i staden for kule: Startpengar pr. øving: kr 60,- til og med 12 år (2006), og kr. 90,- for dei som er eldre. 

Kontonummer startpengar (betalast samstundes med påmelding): 3705.33.01917 Alle som er fødd i 2007 eller tidlegare må ha heilsårslisens, 

Premiering: Deltakarmedalje til alle. Kiosk i foajeen i hallen. 

NB! Benytt høvet til å prøve det fantastisk flotte badeanlegget, Trivselsbadet! Ekstra godt tilbod til dei som deltek på stemnet, eller er med deltakarane: Gruppeprisar på billetten, og ein får billettar hos stemnearrangøren.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.