Accountor - ein god bidragsytar under NM Halvmaraton!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 3. Jan 2022

Som tidlegare nemnt er Accountor med som ein av sponsorane våre under NM/ Gloppen Halvmaraton (og også under Svinestranda Opp).  Vi har teke ein prat med leiaren ved kontoret på Sandane, Lena Skinlo, slik at ho kan presentere kontoret, og kvifor dei er med og støttar frivilligheita i Gloppen:

Rekneskapsførar i Gloppen | Accountor Gloppen

 


  • Sei litt om deg sjølv, Lena!  

- Eg er 38 år, og frå Breim, men bur i Austrheimsbakken med en son på 17 år og ei dotter på 7 år.

 

  • Kvifor valde du å bli leiar på Accountor?

- Eg har jobba lenge i Accountor, den siste tida som leiar for fleire av våre nasjonale team som jobbar på kryss og tvers av Noreg. Det har vore veldig kjekt, men som leiar for Accountor i Gloppen, Eid og Måløy får eg bruke all energien min lokalt og det var eg veldig klar for. Det er gjerne sånn når ein er frå små plassar, ein er aller mest opptatt av heimstaden sin. 

 

  • Kva er Accountor?

- Accountor er eit selskap som tilbyr rekneskaps- og rådgivingstenestar. Vi har kontor i store delar av Nord-Europa og 70 kontor i Noreg, av dei 70 kontora er faktisk Accountor Gloppen det største!

 

  • Accountor er ei stor kjede.  Er det fordeler å vere ein del av eit så stort selskap?

- Fordelen med å vere store er at vi kan bidra med mange arbeidsplassar i distriktet, berre dei siste 1-2 mnd har vi ansatt 5 nye personar ved vårt kontor i Gloppen, og vi treng fortsatt fleire. Det er selvfølgelig også ein stor fordel at vi er veldig solide mtp kompetanse. Kjem vi bort i problemstillingar vi ikkje har vore borti før så kan vi henvende oss til våre kollegaer i Vesterålen, Mandal eller Nittedal og få hjelp. 

 

  • Kva tenester kan Accountor utføre?

- Det meste innanfor rekneskap, rådgiving, lønn og HR. Den kompetansen vi har tilgjengelig kombinert med nye fleksible rekneskapssystem gjer at vi har noko å tilby alle verksemder og næringsdrivande. Både dei som vil gjere mest mulig sjølv og berre bruke rekneskapsføraren sin som ein kontrollfunksjon, dei som vil gjere minst mulig sjølv og treng ein rekneskapsførar som «held styr» på det meste, og dei som treng meir avansert rådgiving. 

 

  • Berre kundar frå Gloppen?

- Vi har kundar frå heile Noreg hos oss.

 

  • Accountor er med og støttar idretten.  Kvifor vil de vere med?

- Accountor Gloppen har alltid vore med å støtta både idrett og kultur i nærmiljøet. Vi har også mange ansatte hos oss om brukar mykje av fritida si på frivillighet og ser kor viktig dette er for å halde liv i bygda. Det er grunnen til at vi bestemte oss for å ikkje berre gi pengar til NM i halvmaraton, men også stille med funksjonærar. Det er «enkelt» å gi pengar, men frivilligheten er også avhengig av at folk gir av tida si. Vi vil utfordre andre sponsorar til å gjere det same.


Rekneskapsførar i Gloppen | Accountor Gloppen  


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline