2 tap med godt humør!

Postet av Fjellhug/Vereide IL - Volleyball den 1. Feb 2015Fjellhug Vereide sitt damelag i volleyball var laurdag 31.januar i Naustdal og spelte kampar.
Vi har nettopp byrja spele system med ein løpande oppleggjar (ein-oppleggjar) og dette skulle vi teste ut i kamp for fyrste gong.
Vi spelar i divisjon med Studentspretten, Sunnfjord FHS og Førde 2.
Denne dagen møtte vi eit litt redusert Sunnfjord-lag og eit godt Førde-lag. Vi har ikkje slått desse laga tidlegare denne sesongen.
I nye, flotte drakter sponsa av IEEE møtte vi Sunnfjord fyrst og tapte 3-0 (25-17, 25-13, 25-15), men vi fekk til ein del godt spel, hadde gode mottak og var eigentleg godt nøgde med kampen.
Mot Førde vart det veldig spennande. Førde tok 1.sett enkelt, men so vann vi 2. og 3.sett. Her spelte vi det beste vi har gjort i år. Birthe Eilander og Ingrid Johansen hadde mange gode angrep på midten. Men no minka det på kreftene våre - og vi tapte dei to siste setta, kanskje ikkje so rart etter 8 sett på rad. Det vart 2-3 seier til Førde 2 (11-25, 25-23, 25-23, 17-25, 10-15).
Neste gong tar vi dei :)

Ragnhild

På bildet: bak frå venstre Mariann Johansen, Bodil Reed Hammersland, Ingrid Johansen, Anna Buene, Birthe Cintha Eilander, Ingeborg Raftevold og trenar Terje Raftevold
Framme frå venstre Sarah-Helen Fuglestrand, Malin Stubhaug, Gunhild Opdal og Ragnhild Gimmestad


6 Kommentarer

Kommentarer

 • Astrid Fjellestad Hauge

  Tilstår....d var eg som var Fj/V her oppe ;-) Vart litt forundra når d kom med logo, men no har vi fått rettleiing frå Dagfinn, so då so! Men kjekt med litt anna enn ski på heimesida og, bra Ragnhild :-)

  01 februar 2015
 • Fjellhug/Vereide IL - Volleyball

  Då var det kome namn på spelara og trenar, det var ein glipp :) Takk Terje!

  01 februar 2015
 • Dagfinn Kaspar Nyhammer

  Flott innlegg frå volleyball, Ragnhild!

  01 februar 2015
 • Fjellhug/Vereide IL

  Fine drakter og fin gjeng, men her var månge framande Fjellhug Vereidarar. Kanskje du kunne sette namn på lagbildet?

  01 februar 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Fjellhug/Vereide IL - Volleyball