Gloppen Halvmaraton 2018

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 6. Sep 2018
Gloppen Halvmaraton laurdag 6. oktober


6. oktober kl 14.00 er det klart for Gloppen Halvmaraton på Sandane i Nordfjord.  Det er femte året vi arrangerer dette løpet, og i fjor var godt og vel 35 løparar på startstreken.  Fjellhug/Vereide Il er arrangør.

Løypa går frå Idrettsplassen i Sandane sentrum og langs RV615 forbi Rygg.  Etter godt og vel 10,5 km vender ein tilbake, og går i mål ved Idrettsplassen. Sidan løypa går langs fjorden, er det ein flat trasè, der høgste punktet ligg ca 15 moh.

Dei som reknar med å bruke pluss/minus 2 timar kan få starte ein halv time tidlegare.

Etter dei fire første åra med Gloppen Halvmaraton har lovorda om trasèen vore mange, og det er sett svært mange årsbeste og personlege rekordar i løypa. Vinnartidene i fjor var for menn 1.18,03 (Bendik Grimsbø, Førde), og 1.42,37 (Trude Eimhjellen, GFIL).  Grimsbø si tid er løyperekord, medan Linda Hove har rekorden i dameklassen på 1.34,57.

PÅMELDING:  https://mosjon.friidrett.no/participant/arrangement.aspx?id=233026

Premieringa er lokale produkt frå Gloppen, og overnatting for to m/ trerettars middag på det flotte Gloppen Hotell som ein av premiane.

Overnatting kan tingast på http://www.gloppenhotell.no/nb/ Her er sett av ein del rom fram til ei veke før arrangementsdato.  http://gloppen-camping.com/ er eit anna alternativ for overnatting i nærleiken av løypa.

Heimesida vår er http://www.fjellhugvereide.no/p/22449/gloppen-halvmaraton Her finn du omtale, link til påmelding, og stoff frå fjorårets halvmaraton.  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.