Siste friidrettstreninga i 2022

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 21. Des 2022


Då har vi hatt siste innetreninga i hallen på denne sida av nyttår.  Neste trening blir tirsdag 10. januar.
Vi avslutta med stil: Først 60 m med tidtaking, og deretter to omgangar i lengde der vi målte og noterte resultat. Og heilt til slutt: Kosestund med is og pepparkaker på tribunen

I alt 36 born har vore med på dei 10 treningane i haust. Nokre har vore med på alle 10 (Ea og Leo), nokre har vore med på ni ( Gustas, Hans Fredrik, Sigve, Even, Kamilla, Kerem, og Adine). Resten har vore med frå 2 til 8 treningskveldar, og vi har jamt over vore 25 på treningane.
Vi har hatt god hjelp av foreldre og trenarar.  Tusen takk til Emilie Engelbrektson , Guro-Johanne Hole Hervik og Johs. Gjengedal! Vidare takk til foreldre som har vore svært god hjelp på treningane: Roger Aa Djupvik  , Julie Kristin Lothe, Vidar Nyhammer, Olav Fuglestrand, Ole Dan Fuglestrand, Arild Horntvedt, Sondre Louis Gjelsten, Irene Svidal, Anne Elisabeth Mardal og Abshir Ibrahim Mahamud. Håpar vi ikkje har gløymt nokon; uansett takk til alle!
Så minner vi om sprintstemnet (60m og 60 m hekk) som går i hallen på Skei 27. desember, og Trivselshalleikane i hallen laurdag 14. januar.  Sjå annan stad her på FB-sida til Fj/Vereide.
GOD JUL TIL ALLE FRÅ FRIIDRETTSGRUPPENE I FJELLHUG/VEREIDE IL, STIL OG IL BRODD!Viktig møte!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 25. Nov 2022

Hei

På vegne av Gloppen Idrettsråd og leder av Fjellhug/Vereide IL minner jeg om og oppfordrer til å delta på Stormøte i Trivselshagen tirsdag 29.november.

Det er et viktig arbeid som er startet.

 

Jeg ber dere formidle og oppfordre til deres grupper om å delta og ikke minst trenere og medhjelpere dere har med dere.

Else Margrethe Larsen

Leiar i Gloppen Idrettsråd/ Leiar i Fjellhug/Vereide Il

Trivselshall-leikane blir i januar

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 22. Nov 2022

Etter at vi stod over Trivselshall-leikane i januar i år, prøver vi til att 14. januar 2023.

Fjellhug/Vereide il, STIL og Brodd samarbeider om arrangementet, som kjem til å ha øvingane 60m, lengde, høgde og kule.

Stemnet vert for 8 år (f 2015) og eldre

Nytt av året er at alle må melde seg på via det nye påmeldingssystemet iSonen (SportsAdmin går ut frå 1.1.23)  Her MÅ deltakar, eller deltakarens lag, melde på, arrangøren kan ikkje gå inn med påmeldingar av deltakarar frå andre lag.  Dette er viktig at foreldre og lagleiarar/friidrettsgruppe-leiarar merkar seg.

Vi vil også arrangere stemnet i det nye Open Track-systemet, som har kome som erstatning for FriRes.  Så her er litt nytt å setje seg inn i for arrangøren.

Med den store deltakinga på friidrettstreningane i haust, trur vi det vert mange frå arrangørklubbane som vert med.  I tillegg plar Hyen, BBIL, Jølster, Førde og andre lag kome til Trivselshalleikane.

Glopparar i New York Maraton

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 16. Nov 2022


Leiaren i Fjellhug/Vereide il er ei mangslungen dame.  I tillegg til verv i div lag og organisasjonar, har ho i byrjinga av november, saman med mannnen Vidar, gjennomført New York Maraton. Gratulerer!

Ikkje verst å ha Fjellhug/Vereide il representert "over there"!  For nokre år sidan stod også Ingunn Vereide  på startstreken, og gjennomførde med glans.
Else Margrethe vald til leiar i GIR

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 16. Nov 2022


På ekstraordinært årsmøte i Gloppen Idrettsråd vart leiar i Fjellhug/Vereide il, Else Margrethe Larsen, vald til ny leiar i GIR.  

Ho rykkjer dermed opp frå nestleiarvervet.  Else Margrethe har også hatt ein periode tidlegare som leiar i GIR, så det er såleis ein røynd idrettsleiar som no skal fronte all idrett i kommunen.

Idrettsråd (idrettsforbundet.no) 

Finn ditt idrettsråd (idrettsforbundet.no)
Flott resultat på Fjellhug/Vereide-basaren!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 1. Nov 2022


Fjellhug/Vereide-basaren i Gimle på søndag ga eit storfint resultat.  Omlag 55 000 kroner er igjen når utgiftene er betalt.

Tusen takk til alle som har kjøpt lodd og årar; vi er SO takkasame for at de støttar opp om Fjellhug/Vereide il!

 
NM Halvmaraton - Takk til våre Hovudsponsorar

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 28. Okt 2022


Ein månad etter at vesle Fjellhug/Vereide il arrangerte NM Halvmaraton på Sandane, har inntrykka sige inn litt, og ein ser fram over til nye oppgåver for friidretten i Gloppen.

Vi hadde  frammifrå støttespelarar til NM-arrangementet.  Dei var viktige økonomisk, men også svært viktige for oss som arrangør, sidan denne gode støtta var med å annerkjenne arrangementet, og oss som tilskiparar.  Bygda var med!  

Difor er det ein sjølvsagd ting for oss i Fjellhug/Vereide il å minne om at når vi skal handle, har vi desse støttespelarane fremst i panna. Sjekk om ein kan gjere ein god og fornuftig handel lokalt før vi går til nokon meir fjerntliggane leverandørar!

Litt bilete som viser desse sponsorane i arrangementsområdet ved Idrettsplassen.

Sparebanken Sogn og Fjordane og Wattn side om side


Frydenbø med sin BYD Tang

Sogn og Fjordane Energi

Accountor - som til liks med dei andre erfarte at vinden bles feil veg...

BANO

Olav Hjelmeset AS

Intersport Sandane
B A S A R !

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 26. Okt 2022

Sirkeltreninga startar opp

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 20. Okt 2022


Sirkeltreninga startar opp på Nordstranda skule mandag 31. oktober.  Treninga er kl 19.00 - 20.30

Alle er velkomne; både damer og herrar!
Friidrett - Hugs heilårslisensen

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 10. Okt 2022

Heilårslisensen i friidrett er no tilgjengeleg.


Helårslisens for 2023 er nå tilgjengelig (friidrett.no)
NM Gloppen Halvmaraton - ein flott løpsdag i regi av Fjellhug/Vereide il

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 3. Okt 2022


NM Gloppen Halvmaraton vart ein flott dag for alle løparane som kom til Sandane.  252 var påmelde, nokre få stilte ikkje til start, men i alle fall rundt 225 starta på Idrettsplassen.  Med det fine oktoberveret (som vi alltid plar ha på dette arrangementet), vart dagen ei oppleving for deltakarar, publikum og arrangør.

Beste tid mellom herrane hadde Frew Zenebe Brkineh, Sandnes, med sluttida 1:06:35. Mellom kvinnene var det Adele Norheim Henriksen, Gular som hadde beste tid, med 1:16:46.

Lokale deltakarar stod også på startstreken. I NM-klassen var eks-GFILar Eigil Instebø, Førde langt framme, og totalt hadde han 23. beste tid (1.17,38). Tobias Fuglestrand hadde plasseringa bak Eigil, tid 1.18,33. Mathias Nesgård, Fjellhug/Vereide il var totalt nr 31.

Utflytt gloppar Asta Ellingvåg, Sp.kl Vidar vart nr 4 totalt mellom kvinnene, med den gode tida 1.22,23, medan Irene Svidal, Fjellhug/Vereide vart totalt nr 11, og nr 2 i klasse KV40-44, med tida 1.29,49  Her kan ein nemne at Johanna Ganc-Petersen, Fjellhug/Vereide stilte utanfor NM-klassen. Ho fekk tida 1.29,51, og ville fått ein suveren norgesmeistertittel  i KV45-49 om ho hadde meldt seg i NM-løpet.

Fjellhug/Vereide vil takke alle som var med å hjelpe til! :

- Drikkestasjonane, der Jens Christian Andenæs gjorde ein flott jobb, både med å skaffe mannskap, og alt det praktiske med bord, drikke og logistikk

- Trafikksikring, som hadde Kirsti Bjotveit som dyktig og sikker leiar.  Ho hadde eit stort mannskap som organiserte i vegkryssa langs løypa.  Tryggleik stod på topp i dette arrangementet, og den vart prima ivareteken. Olav Hjelmeset AS må også nemnast: Det var eit stort arbeid som måtte gjerast for å skilte om vegane på Sørstranda.

- Parkering og Arena:  Else Margrethe Larsen hadde ansvar for at stadionområdet skulle ta seg fint ut, og at reklamesegl og beachflagg skulle profilere sponsorane våre på best mogeleg måte. Ein viktig jobb, som vart godt løyst, både på arena og parkeringsplass.

- Kiosk:  Eli Evebø er ein person å lite på når det gjeld kiosk. Under halvmaraton-arrangementa er det forholdsvis lite sal, men kiosken må vere der.  Med sine to juniorar fiksa Eli jobben!

- EQ Timing og tidtaking var sett bort til Jølster il med Johnny Solheimsnes i spissen.  Med desse sunnfjordingane føler vi oss alltid trygge på at resultata kjem trygt på plass. 

-Dei viktigaste personane på eit friidrettsstemne kan ein nesten seie er speakerane.  Utan god informasjon om stilling i løypa og ved målpassering, blir stemnet mindre interessant. God jobb av Per Rune Vereide og Harald Slettvoll.

- Det er også mange andre funksjonar og arbeidsoppgåver på eit slikt arrangement. Backup-tidtaking med Svein Hauge i førarstolen, sekretariat med Margit Nyhammer og Karoline Bjerkeset, medaljeutdeling med Karoline Endal Husevåg i tet for dei bunadskledde jentene, Birger Berge i ledebilen, Kenneth Fure i følgjebilen, og mange fleire.  Funksjonærlista hadde omlag 60 namn, alle kan ikkje nemnast med namn her, men absolutt alle var like viktige!: TAKK TIL ALLE SAMAN!  Som kona til stemneleiaren sa det laurdag kveld, etter at alt var unnagjort: "Det er litt av ein kjempeflott gjeng vi har som funksjonærar". Stemneleiaren var fullstendig samd!

Takk også til dei som ikkje er så direkte knytta til friidretten, men som var med å hjelpte til: Gloppen Janitsjar, leiar i Vestland Idrettskrets Nils R Sandal, Gloppen Røde Kors Hjelpekorps, teknikar Geir Inge Tystad, Accountor som stilte med 5 funksjonærar ekstra, Sverre Nesdal Aske (snekkarhjelp) , Vidar Nyhammer (foto), jurymedlemene Reidar Moldestad og Gunnar Hole frå Breimsbygda.

Vi må også få takke Gloppen Kommune!  Dei har lagt seg i selen og gjort mykje for at Idrettsplassen og området rundt STIL-stova skulle vere mest mogeleg presentabelt. Godt jobba!  Vidare har dagleg leiar i Sogn og Fjordane Friidrettskrins, Asgeir Årdal, vore svært hjelpsam med førearbeid til NM Gloppen Halvmaraton.

Ikkje minst går ei stor takk til sponsorar og samarbeidspartnarar!  Utan støtte frå det lokale næringslivet trur eg ikkje at vi kunne teke på oss eit stemne av NM-storleik! Store og litt mindre store sponsorar har vore gode å ha i ryggen.  Sparebanken Sogn og Fjordane, Sogn og Fjordane Energi (SFE), Frydenbø, Accountor, Wattn, BANO og Olav Helmeset AS, er tungvektarane i støtta, men uvurderlig støtte har vi også fått frå NOMIL, Sande Settefisk, Gloppen Hotell, Repix, Coop Extra, Ramirent, Påldtun, samt gåvepremiar frå Tystad Fruktgard, Jon Slagstad, Sølvane Gard, Gardsbrenneriet, og Olav Aabrekk (Gloppahytta).

Til slutt nokre ord om medaljeutdelinga, som fekk litt pepar, i alle fall i Kondis.no.  Vi var ikkje obs nok på at det er ein praksis på at det er dei totalt tre beste løparane i kvinner og menn som skal ha NM-medaljene.  Vi delte nok ut medaljer etter litt gamal vane, med gull, sølv og bronse til juniorane, det same til seniorklassen, og til veteranane.  Det finst, etter det vi i ettertid har erfart, ein regel om at i maratonmeisterskapa går dei gjevaste NM-medaljene til dei med best tid, uansett klasse.

Vi har beklaga til dei som ikkje fekk dei medaljene dei skulle ha der og då, og har sjølvsagt lova at vi skal rette det opp ved å bestille inn deira rettmessige medaljer. Vi håpar og trur vi får tilgjeving, og at dei kjem att ved neste korsveg!

Og heilt til slutt:  Stemneleiaren vil takke dei to andre i hovudkommiteen for god jobb og flott samarbeid! Utan Ingrid Gimmestad (nestleiar) og Harald Slettvoll hadde dette NM-arrangementet ikkje vorte så bra som det vart!

                                                                 Dagfinn Nyhammer; stemneleiar
SFE med 100-årsjubileumsfest på Skei.

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 25. Sep 2022


Kjekt 100-årsjubileum for Sogn og Fjordane FIK på laurdag kveld, der m.a. tidlegare leiarar var påskjøna. T.v. Håkon Lundestad, Fjellhug/Vereide il, som var leiar 1971-1974

Dagfinn og Margit Nyhammer, Birger Berge og Håkon Lundestad representerte Fjellhug/Vereide il

Gravferd for Dag Fosstvedt i dag

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 23. Sep 2022

I dag har vi teke farvel med ein nestor og legende i Fjellhug/Vereide il, Gloppen FIL, og i fleire andre organisasjonar i Gloppen.  Dag Fosstvedt døydde torsdag 15. september, 95 år gamal, og vart gravlagd i dag.  
Dag var lærar på Sandane skule fram til han vart pensjonist.  Ein flott og god lærar for barneskuleelevane, er skussmålet frå både tidlegare elevar og  foreldre.
Vi andre vil kanskje minnest Dag mest som den gode idrettsadministratoren, med ukueleg pågangsvilje og -mot, og som stadig var i aktivitet for dei to idrettane han brann for: Friidrett og orientering.  Han var ein ivrig organisator i mange år i o-gruppa i Fjellhug/Vereide il, samstundes som også jobba for friidretten i laget.
Det er likevel friidretten i Gloppen Friidrettslag han har brukt mest timar på.  Som redaktør av lagsavisa Gloptimisten, var han stadig på farten, enten for å "piske" oss andre til å levere stoff, eller på jakt etter annonser.  Og så måtte han sjølvsagt lage sitt eige kryssord i lagsbladet.  Utan Dag hadde neppe Gloptimisten runda 30 år, og vorte eit interessant og lesverdig blad i alle heimar i Gloppen.
Dag var ikkje nokon stor tilhengar av avansert data, men som pensjonist lærde han seg dei mest nødvendige grepa.  Det manuelle arbeidet følte han sikkert han hadde best kontroll med, og lister og startkort utfylte på gamlemåten var trygt og godt.
Dag var ein liketil, ærleg, deltakande og trygg friidrettsven.  Han var bestemt, men venleg.  Han brann for å få flest mogeleg med på veteran-friidrett, og mange har fått uventa telefonar med spørsmål om å springe ein stafettetappe i Naustdal, Olden, og Breim.  Ein måtte opp med gode argument for å sleppe unna!
Veteranfriidrett på bane betydde også mykje for Dag, og då spesielt veteranserien. Det var viktig å få nok resultat, og å få resultat i alle  øvingar.  Mange har nok måtte prøve på litt uvante distansar for å tilfredsstille Dag sine ambisjonar for veteranserien.  
Mykje kan seiast om Dag Fosstvedt, men alle måtte like denne mannen. Han hadde også energi til å bruke av fritida i Røde Kors, og andre organisasjonar som var til hjelp for folk som hadde behov. Sjokoladeklubben for dei eldre på Omsorgssenteret har alle høyrt om.  Musikk og sjokolade skapte trivsel mellom bebuarane.
Vi som har kjent Dag i mange, mange år, og har hatt gleda av å jobbe i organsisasjonslivet saman med han, har lært utruleg mykje av han.  Vi vil sakne denne alltid joggande, smilande, blide, sympatiske, energiske og omgjengelege mannen!

221 påmelde til NM Gloppen Halvmaraton

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 21. Sep 2022

Velledalen il er i år representert med heile 17 deltakarar.  Her er tre som var med i fjor


Heile 221 løparar har innan påmeldingsfristen meldt sin ankomst til NM Gloppen Halvmaraton laurdag 1. oktober.

Dette er gledeleg mange, og som arrangør har vi nådd måltalet vårt på minst 200.  Det er framleis teknisk mogeleg å melde seg på, men startkontingenten stig etter kvart som tida for start nærmar seg, så vi trur nok at det ikkje vert så mange som kjem i tillegg til dei 221 som var noterte tirsdag kveld.

 Det blir eit kjempeflott arrangement, tenkjer vi, med eit mylder av folk langs FV615.  No står det berre igjen å krysse fingrar for "godt og tjeneleg ver"!
Deltakarinformasjon for NM Gloppen Halvmaraton

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 16. Sep 2022

Ragnhild frå Sandane i fint driv over Storebrua i fjorårets halvmaraton

    Informasjon Gloppen Halvmaraton 2022

 

 • Det vert ingen spesielle Covid-19-reglar i år.  Men generelt gjeld likevel at ein tek omsyn, og ikkje stiller opp om ein har mistanke om at ein kan vere korona-smitta.

 

 • Parkering: Ved Trivselshallen (tilkomst Gotavegen v/ Bunnpris).  Også parkering i sentrum. Det blir ikkje lov å parkere i start/målområdet.   Skilt og parkeringsrettleiar ved Bunnpris

 

 • Start, mål og sekretariat vert ved STIL-stova, som ligg ved Idrettsplassen i sentrum (Firdavegen)

 

 • Garderobar med toalett finn du i Trivselshallen (100 m frå Idrettsplassen).  Garderobe nr 6 er for menn, garderobe nr 5 for kvinner.  Der er også toalett i STIL-stova, kjellaretasjen, og 2. etg

 

 • Påmelding:  Alle skal vere påmelde innan fristen.  Startnummer m/brikkerog nåler er pakka i konvolutt som vert utdelt i sekretariatet før start.  Sekretariatet er ope frå kl 10.00.  Startliste med nummer ligg også på EQTiming NM/Gloppen Halvmaraton/NM Halvmaraton 2022 (eqtiming.com)

 

 • Start: 
  1. Kl 13.00 for dei som ønskjer å starte tidleg, eller har oppgjeve eit antatt sluttid på + - 2 timar
  2. Kl 14.00:  Hovudstart (fellesstart)

 

 • Løypa:  Starten: Løypa går i Firdavegen, ned mot krysset til FV615. Ledebil framfor hovudfeltet.
  1. Tilbake mot mål:   Ein følgjer gata tilbake, i krysset ved Intersport.   Det er ikkje lov å kutte inn mot hjørnet av bygget, slik ein har kunna gjort tidlegare år.
  2. Løypa er kontrollmålt i haust , og er sertifisert nasjonalt og internasjonalt.

 

 • Startnummer:  1 – 100 for tidleg-startande, 101 og oppover for hovudfeltet. Dei som stiller i NM-klassen har svarte siffer, dei som stiller utanfor NM har raude siffer.  Det vert også «startnummer» som viser klasse, det skal festast på ryggen.

 

 

 • Premiering: 
  1. NM-medaljer i junior-, senior- og veteranklassane
  2. Premie til beste tid i kvar klasse, i eller utanfor NM Halvmaraton 
  3. Premie til beste dame- og herre-tid
  4. Premiar uttrakt på startnummer, m.a. overnatting/middag for 2 personar på Gloppen Hotell

 

 

 • Drikkestasjonar: I løypa: Etter ca 7, 10 og 14 km, og i mål.   Eigne drikkeflasker kan leverast inn, må merkast, og blir tekne med til stasjonen på Rygg (7/14 km) der dei blir plassert på eige bord. Løparens eige ansvar å finne flaska si!

 

 

 • VIKTIG: Der er sett restriksjonar på biltrafikken i løypa, men det vil i enkelte deler vere trafikk.  VER DIFOR OBSERVANT PÅ TRAFIKKBILETET UNDERVEGS.  SJØLV OM DET KØYRER LEDEBIL FRAMFOR DEI FREMSTE, ER AVSTANDANE STORE TIL DEI SOM KJEM BAK.Oversikt over deltaking i Gloppe-Trimmen før siste trimkveld

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 15. Sep 2022

Før siste Gloppe-Trim-kveld om ei lita veke, ser deltakinga i år slik ut

 

EtternamnFornamnÅrsbesteTal delt.
FrøyenLiv Henny#NUM!14
GautefallÅsne Susanne Viken#NUM!14
HolmeBritt#NUM!14
RosetNils Ove#NUM!14
ApalsetMarit#NUM!14
MardalAase Karin#NUM!14
MyklandAnita#NUM!14
RyssdalRandi#NUM!14
SamestadAnders#NUM!14
EngelstadInger Lise#NUM!13
EngelstadIvar#NUM!13
GausdalPer Ola#NUM!13
LundarUna Ingeborg Gaasemyr#NUM!13
RosetÅshild #NUM!13
SandeKjell  #NUM!13
YtredalKari#NUM!13
DjupvikMari Sægrov11,0212
ElvebakkLise#NUM!12
ElvebakkMarion#NUM!12
RyssdalPer  #NUM!12
SægrovMay-Britt8,0112
GjengedalMarie#NUM!11
LotheSteinar#NUM!11
NyhammerMargit#NUM!11
PedersenBjørnar#NUM!11
RosetJan Erik17,1911
SandnesInger#NUM!11
SørebøGerd#NUM!11
Tystad Else#NUM!11
UndertunPål Asbjørn#NUM!11
AaBertine#NUM!10
AlmeFrank21,2310
GustafsonLill#NUM!10
HorntvedtMarkus Berg7,489
RådArild#NUM!9
SandeLilly Svidal11,299
TveitMerete#NUM!9
BakkelidAnne Kristin#NUM!8
HorntvedtArild14,438
BakkelidHeidi#NUM!7
FuglestrandFrida Mardal11,227
Sægrov-ØygardHeidi 8,277
ØygardUlrik Sægrov 7,537
AlmeKristian #NUM!6
BakkelidLukas Verlo#NUM!6
FuglestrandFredrik Mardal 11,096
GjengedalAsbjørn#NUM!6
GjengedalOlaug Bakke#NUM!6
SvidalIrene15,276
HorntvedtSolveig Berg11,005
Roth-AndenæsVetle9,075
SørheimAnita10,245
SørheimAnna Mathea Honningsvåg7,535
SørheimLars Andreas Honningsvåg9,045
AustrheimRagnhild B#NUM!4
DjupvikMarkus Sægrov6,584
DjupvikRoger Aa16,444
HumbersetSindre19,164
MardalAnna Elisabet#NUM!4
Roth-AndenæsBjørn 17,294
SenemaAbel9,074
TveitCecilie16,484
ØsterbyeMarius Gade8,264
BakkelidAnja#NUM!3
BogstadAudhild#NUM!3
HansenBenny Østerbye19,233
KandalRuben10,243
MardalOla Johan Lothe10,373
MyklandSofie Ravnestad#NUM!3
SandeAne Svidal14,113
SandeMarius Svidal10,123
UndertunBente#NUM!3
ØygardTuva Sægrov8,533
DyrnesIngeborg#NUM!2
FjellestadEdvard15,582
FløtreIngrid Agnes Sæland#NUM!2
FuglestrandFilip Mardal7,372
FuglestrandOle Dan18,502
GadeSine 21,082
HonningsvågLars Helge9,062
HorntvedtJohanna Berg15,022
LarsenFrode#NUM!2
LotheJørn15,292
MardalOlianne Lothe9,342
MathisenEspen17,192
RaknesBaard14,562
SandeHans Svein#NUM!2
SandeTordis#NUM!2
SvalheimAurora7,022
TveitOdd Bjarne17,362
VieTina Løkke19,232
AlmenningElna Marie#NUM!1
AlmenningOddvar#NUM!1
AskeHarald#NUM!1
AskeIngrid  #NUM!1
DaleIngeborg Mardal#NUM!1
EideVidar17,571
EikenesElise M#NUM!1
EikenesOthelia#NUM!1
ElvestrandSimen16,111
EngelstadJenny Kristin#NUM!1
FjellestadSindre14,421
FonnThomas#NUM!1
GuleKristianna Gimmestad#NUM!1
HellerudØystein#NUM!1
HjellbakkAdine10,551
HoleAndreas Nyhagen 17,031
HåheimMari#NUM!1
HåheimTerje#NUM!1
KandalRagne Marie Røed#NUM!1
LundeJorid #NUM!1
MardalKristian18,311
MardalKristin#NUM!1
MyklandArne#NUM!1
NerlandBirgitte#NUM!1
NygårdHildegunn Bakketun#NUM!1
NygårdMariell Bakketun#NUM!1
NygårdOlivia Bakketun#NUM!1
ParkNikolai17,141
RosetEmil Mardal17,161
RyggMajken Gøranson#NUM!1
SandeSamuel Langeteig11,251
SkeistrandElin#NUM!1
SolheimRita18,241
TvibergHildegunn  #NUM!1
Tystad Magne#NUM!1
VengenSigurd#NUM!1
VerloKjartan#NUM!1
ÅrdalTormod  #NUM!1Nest siste Gloppe-Trim i år

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 15. Sep 2022

Alle desse sprang på tid i går kveld, eit flott knippe idrettsfolk!


 52 frammøtte på Gloppe-Trimmen i går kveld, som var den nest siste i år.  Neste onsdag er det avslutning og premieutdeling,

Arild Horntvedt hadde beste tid mellom dei som sprang 4 km, og May Britt Sægrov vann flaxlodda.

EtternamnFornamn Tid  KM
AaBertinex
ApalsetMaritx
BakkelidAnne Kristinx
BakkelidHeidix
BakkelidLukas Verlox
DjupvikMari Sægrovx
DjupvikMarkus Sægrov6,58
DjupvikRoger Aax
EikenesOtheliax
ElvebakkLisex
ElvebakkMarionx
FrøyenLiv Hennyx 
GausdalPer Olax
GautefallÅsne Susanne Vikenx 
GjengedalMariex
GustafsonLillx
HolmeBrittx 
HonningsvågLars Helge9,06
HorntvedtArild15,164 km
HorntvedtMarkus Berg7,48
KandalRuben10,28
LotheJørn15,464 km
LotheSteinarx
LundarUna Ingeborg Gaasemyrx
MardalAase Karinx
MyklandAnitax
NyhammerMargitx
PedersenBjørnarx
RosetJan Erik17,194 km
RosetNils Ovex
RosetÅshild x
RyssdalPer  x
RyssdalRandix
SamestadAndersx
SandeKjell  x
SandeLilly Svidalx
SandeMarius Svidal11,22
SandeSamuel Langeteig11,25
SandnesIngerx
SvidalIrene16,034 km
SægrovMay-Britt17,424 km
Sægrov-ØygardHeidi x
SørebøGerdx
SørheimAnita20,204 km
SørheimAnna Mathea Honningsvåg7,53
SørheimLars Andreas Honningsvåg9,04
TveitMeretex
Tystad Elsex
UndertunBentex
UndertunPål Asbjørnx
Øygard

Alle med tid som ikkje har oppført 4 km, har sprunge 2 km
Ulrik Sægrov 8,26

NM Gloppen Halvmaraton: Påmeldingane tikkar inn

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 7. Sep 2022


I skrivande stund er 126 påmelde til NM Gloppen Halvmaraton.  Med knappe to veker før påmeldingsfristen går ut (20. september), trur vi nok at deltakartalet vil nærme seg 200.  Erfaringsmessig kjem dei fleste påmeldingane dei siste fjorten dagane.

Påmeldingslink: NM/Gloppen Halvmaraton/NM Halvmaraton 2022 (eqtiming.com)

Mange lokale er allereie påmelde, men vi håpar at enno fleire vil nytte høvet å få med seg ein NM-start.  Det må no vere stas!
Halvmaratonløypa er sertifisert

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 7. Sep 2022

Her er beviset for at Gloppen Halvmaraton si løype er kontrollert og godkjent, og klar for å setjast rekordar i, om vi får nokre sterke løparar på startstreken!
3. siste Gloppe-Trim

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 7. Sep 2022

 I mangel av bilete frå i kveld, kan vi bruke eit frå 2009, og Gloppe-Trim nr 1, første løpet 29. april det året.  Så kan jo nokon sjå om dei kjenner seg igjen...


Litt færre med i kveld.  No er det 34 som vil få premiering, dersom dei som no har minst 6 gonger er med på dei to siste trimkveldane.  Så har vi ein litt mindre gjeng som kan knivast om gåvekortet på kr. 2.000,- frå Intersport, då må ein ha vore med minst 10 gonger.

Kveldens vinnar av flax-lodd vart Solveig Berg Horntvedt.

AlmeFrank21,47
ApalsetMaritx
DjupvikMari Sægrov12,29
ElvebakkLisex
ElvebakkMarionx
EngelstadInger Lisex
EngelstadIvarx
EngelstadJenny Kristinx
FonnThomasx
FrøyenLiv Hennyx
GausdalPer Olax
GautefallÅsne Susanne Vikenx
GustafsonLillx
HolmeBrittx
HonningsvågLars Helge9,31
HorntvedtArildx
HorntvedtJohanna Berg15,02
HorntvedtMarkus Berg7,49
HorntvedtSolveig Berg12,16
HåheimMarix
HåheimTerjex
LotheSteinarx
LundarUna Ingeborg Gaasemyrx
MardalAase Karinx
MyklandAnitax
RosetNils Ovex
RyssdalPer  x
RyssdalRandix
SandeKjell  x
SandnesIngerx
SvalheimAurora7,02
SægrovMay-Britt8,01
SørheimAnita20,12
SørheimAnna Mathea Honningsvågx
SørheimLars Andreas Honningsvåg9,31
Tystad Elsex
YtredalKarix55 denne onsdagen også!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 5. Sep 2022


EtternamnFornamn Tid 
AaBertinex
ApalsetMaritx
AustrheimRagnhild Bx
BakkelidAnne Kristinx
BakkelidHeidix
BakkelidLukas Verlox
DaleIngeborg Mardalx
EngelstadInger Lisex
EngelstadIvarx
FrøyenLiv Hennyx
FuglestrandFredrik Mardal 24,32
FuglestrandFrida Mardal12,50
GadeSine 21,08
GausdalPer Olax
GautefallÅsne Susanne Vikenx
GjengedalMariex
GustafsonLillx
HansenBenny Østerbye19,23
HolmeBrittx
HorntvedtArildx
HorntvedtJohanna Berg17,40
HorntvedtMarkus Berg8,10
HorntvedtSolveig Berg25,31
LotheSteinarx
LundarUna Ingeborg Gaasemyrx
MardalAase Karinx
MardalKristinx
MardalOla Johan Lothe10,43
MyklandAnitax
NyhammerMargitx
PedersenBjørnarx
RosetEmil Mardalx
RosetJan Erik17,16
RosetNils Ovex
RyssdalPer  x
RyssdalRandix
RådArildx
SamestadAndersx
SandeAne Svidal28,33
SandeKjell  x
SandeLilly Svidal25,31
SandeMarius Svidalx
SandnesIngerx
SvidalIrene15,27
SørebøGerdx
SørheimAnita20,02
SørheimAnna Mathea Honningsvåg8,27
SørheimLars Andreas Honningsvåg9,11
TveitCecilie16,48
TveitMeretex
UndertunBentex
UndertunPål Asbjørnx
VieTina Løkke19,23
YtredalKarix
ØsterbyeMarius Gade19,23Idrettsmerkeprøve

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 4. Sep 2022


Idrettsmerke 2022
 Møt opp ved gamle Vereide skule måndag 12.sept.  kl 18:00


 Styrke,spenst og hurtigheit gjennomførast ved skulen. 

Ta med sykkel for gjennomføring av uthald.

Trimgruppa Fj/V
 
Resultat frå årets Lerøyleikar

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 4. Sep 2022


Årets Lerøyleikar er historie, og dei vart veldig vellykka. Flott ver, flinke 13- og 14-åringar, og veldig god arrangør sytte for at dette går inn mellom dei betre stemna på Byrkjelo.  Breimsbygda var ansvarleg arrangør, men hadde god hjelp av funksjonærar frå Jølster, Hyen, Fjellhug/Vereide, STIL og Brodd.

Lerøyleikane fokuserer på at dette er ein lagkamp, med alt det sosiale ein slik konkurranse tek med seg både på bana og utanfor.  Ei slik samling blir nok av mange hugsa som eit høgdepunkt i idrettslivet.

Kompett resultatliste LERØY-leikane Byrkjelo.pdf

https://data.opentrack.run/en-gb/x/2022/NOR/leroyvestl/ 

(Open Track er eit web/nettbasert arrangement- og resultatsystem som blir teke meir og meir i bruk, og vil på litt sikt truleg erstatte FriRes, som vi er godt kjende med i friidretten.  Gå gjerne inn og gjer deg kjend med sida)
Hugs klubb ved påmelding!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 1. Sep 2022

Vi minner om at dei som melder seg på i NM Halvmaraton, oppgir eit registrert idrettslag som klubb, jfr. NM-reglementet.
Deltek ein utanfor NM, er der ikkje krav om klubb.
NORGES FRIIDRETTSFORBUND Sist endret 15.12.2021
Reglement og retningslinjer ved norske mesters kap. 3: Utøvere som er medlemmer av lag tilsluttet Norges Friidrettsforbund og av World Athletics (IAAF) definert til å kunne starte for Norge internasjonalt, kan delta i norske mesterskap (representasjonsbestemmelser, regel 5 i konkurransereglene)Barneidrettsmerka i friidrett

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 30. Aug 2022


Mange hugsar sikkert idrettsmerka som vi fekk m.a. i barneskulen.  Slike merke finst framleis, og over ser du "krava" til det enkelte merke.

Vi har stort sett 10-åringar som går på trening, og er med på stemne, og alle som har vore med av desse i år, har greitt merke i bronse, sølv eller gull i fleire øvingar.

Desse merka går med dei same krava heilt til ein er 13 år, så ein 10-11-åring har gode sjansar på både gull, sølv eller bronse, sjølv om han/ho ikje har nådd krava enno.

Er det interesse for desse fine merka, kan friidrettsgruppa bestille inn!


https://www.friidrett.no/globalassets/barn-og-ungdom/merker-knapper-og-kravkort/kravkort-barneskolen-2018.png

Nær 30 deltakarar på Seriestemnet på Byrkjelo

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 26. Aug 2022

Biletet er frå 60 m g/menn alle klassar


Nær 30 deltakarar møtte fram på seriestemnet på Byrkjelo i går kveld.  Vindstille, god temperatur, og ørlite yr, gav gode forhold.

Her er namn og resultat for dei som var med:


Seriestemne i friidrett på Byrkjelo Stadion

Torsdag 2. juni 2022 – Arrangør: Fjellhug/Vereide il

Øving

Alder

Namn

Klubb

Resultat

Vind

60 m

J07

Aurora Hjelle, 

BBIL

13,55

-0,8

 

J08

Jenny Gloppestad Hjelle

BBIL

12,76

-0,8

 

J09

Ane Johanne Mardal

STIL

11,52

-0,8

 

J10

Olianne Lothe MardaL

stil

11,22

-0,8

 

J11

Karoline F Bolstad

BBIL

10,88

0,1

 

J13

Kristina Jonstad Jakobsen

Førde 

8,69

0,1

 

J15

Mathea Svalheim

STIL

8,76

0,1

 

G05

Tobias Veien

BBIL

15,22

-0,6

 

G05

Leo Olai Nyhammer

Fjellhug/Vereide il

13,58

-0,6

 

G07

Mateo Veien

BBIL

11,88

-0,6

 

G08

Mathias F Bolstad

BBIL

10,39

-0,6

 

G10

Oliver Eliah Gjelsten

STIL

10,12

-0,6

 

G10

Sigve Kristiansen

Fjellhug/Vereide il

10,37

-0,6

 

G10

Even Gule

Brodd

11,58

-0,6

 

G10

Hans Fredrik Gloppestad

Fjellhug/Vereide il

11,89

-0,6

 

G10

Mateo Lindvik

Fjellhug/Vereide il

11,56

-0,6

 

G11

Markus Sægrov Djupvik

STIL

10,12

-0,6

 

G14

Erlend Grytten Sunnarvik

Florø T&IF

7,80

-0,6

 

MV45-49

Jon R Hauge

GFIL

8,54

-0,6

 

 

 

 

 

 

400 m

J14

Amanda Rørvik 

Førde

63,47

 

 

J09

Ane Johanne Mardal

STIL

1.36,80

 

 

J10

Olianne Lothe MardaL

STIL

1.35,22

 

 

G07

Matheo Veien

BBIL

1.37,21

 

 

G08

Mathias F Bolstad

BBIL

1.34,16

 

 

G10

Oliver Eliah Gjelsten

STIL

1.18,23

 

 

G10

Jonatan Mosland

Fjellhug/Vereide il

1.23,51

 

 

G10

Even Gule

STIL

1.33,55

 

 

G13

Nils Audun Lothe Tystad

STIL

1.09,14

 

 

MV45-49

Jon R Hauge

GFIL

60,93

 

 

 

 

 

 

 

600 m

G14

Vebjørn Orheim Mundal

Fjærland il

1.38,21

 

 

G14

Leon Tveito

Kaupanger il

1.39,29

 

 

 

 

 

 

 

1500 m

J14

Othilie Bosdal Thorsen

Førde il

5.20,10

 

 

G11

Markus Sægrov Djupvik

STIL

5.37,85

 

 

G14

Ola Aasen

Førde il

4.56,82

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lengde

J07

Aurora Hjelle, 

BBIL

1,75

 

 

J08

Jenny Gloppestad Hjelle

BBIL

2,05

 

 

J09

Ane Johanne Mardal

STIL

2,08

 

 

J10

Olianne Lothe MardaL

stil

2,49

 

 

J11

Karoline F Bolstad

BBIL

2,95

 

 

 

 

J15

Mathea Svalheim

STIL

4,92

0,0

 

G05

Tobias Veien

BBIL

1,82

 

 

G05

Leo Olai Nyhammer

Fjellhug/Vereide il

1,75

 

 

G07

Mateo Veien

BBIL

2,60

 

 

G08

Mathias F Bolstad

BBIL

2,99

 

 

G10

Oliver Eliah Gjelsten

STIL

3,03

 

 

G10

Sigve Kristiansen

Fjellhug/Vereide il

2,96

 

 

G10

Jonatan Mosland

Fjellhug/Vereide il

2,93

 

 

G10

Hans Fredrik Gloppestad

Fjellhug/Vereide il

2,60

 

 

G10

Mateo Lindvik

Fjellhug/Vereide il

2,99

 

 

G11

Filip Mardal Fuglestrand

STIL

3,73

 

 

G14

Erlend Grytten Sunnarvik

Florø T&IF

5,63

-0,3

 

 

 

 

 

 

Liten Ball 150 g

J07

Aurora Hjelle, 

BBIL

3,56

 

 

J08

Jenny Gloppestad Hjelle

BBIL

15,12

 

 

J09

Ane Johanne Mardal

STIL

14,37

 

 

J10

Olianne Lothe MardaL

stil

16,38

 

 

J11

Karoline F Bolstad

BBIL

25,13

 

 

G05

Tobias Veien

BBIL

8,91

 

 

G05

Leo Olai Nyhammer

Fjellhug/Vereide il

7,29

 

 

G07

Mateo Veien

BBIL

18,58

 

 

G08

Mathias F Bolstad

BBIL

17,99

 

 

G10

Oliver Eliah Gjelsten

STIL

36,23

 

 

G10

Sigve Kristiansen

Fjellhug/Vereide il

26,14

 

 

G10

Even Gule

STIL

21,00

 

 

G10

Jonatan Mosland

Fjellhug/Vereide il

29,79

 

 

G10

Hans Fredrik Gloppestad

Fjellhug/Vereide il

17,89

 

 

G10

Mateo Lindvik

Fjellhug/Vereide il

25,52

 

 

G11

Filip Mardal Fuglestrand

STIL

41,92

 

 

G11

Markus Sægrov Djupvik

STIL

25,92

 

 

G11

Matias Fuglestrand

STIL

24,85

 

 

G12

Elias Mosland

Fjellhug/Vereide il

38,20

 

 

 

 

 

 

 

Spyd 400 g

J13

Nora Haram Lundestad

Fjellhug/Vereide il

17,48

 

 

J14

Margrete Slåtten

Jølster

20,94

 

 

G13

Fillip Mardal Fuglestrand

STIL

24,26

 

 

 

 

 

 

 

 

Deltakar-beste på kveldens Gloppe-Trim

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 24. Aug 2022

 57 frammøtte i kveld, noko som er toppnotering for 2022

EtternamnFornamn Tid 
AaBertinex
AlmeFrank22,13 (4 km)
ApalsetMaritx
BakkelidAnne Kristinx
BakkelidHeidix
BakkelidLukas Verlox
DjupvikMari Sægrov29,33 (4km) 
DjupvikMarkus Sægrov17,48 (4km) 
DjupvikRoger Aax
ElvebakkLisex
ElvebakkMarionx
EngelstadInger Lisex
EngelstadIvarx
FrøyenLiv Hennyx
FuglestrandFilip Mardal7,37
FuglestrandFredrik Mardal 14,17
FuglestrandFrida Mardal13,04
FuglestrandOle Dan18,50 (4km) 
GausdalPer Olax
GautefallÅsne Susanne Vikenx
GustafsonLillx
HansenBenny Østerbye19,42 (4km) 
HolmeBrittx
HorntvedtArild15,15 (4km) 
HorntvedtMarkus Berg7,57
HorntvedtSolveig Berg29,23 (4km) 
KandalRagne Marie Røedx
KandalRuben10,24
LotheSteinarx
LundarUna Ingeborg Gaasemyrx
MardalAase Karinx
MardalAnna Elisabetx
MyklandAnitax
NyhammerMargitx
PedersenBjørnarx
RosetNils Ovex
RosetÅshild x
RyssdalPer  x
RyssdalRandix
RådArildx
SamestadAndersx
SandeAne Svidal14,37
SandeKjell  x
SandeLilly Svidal29,23 (4km) 
SandnesIngerx
SvidalIrene15,43 (4km) 
SægrovMay-Brittx
Sægrov-ØygardHeidi x
SørebøGerdx
SørheimAnita21,34 (4km) 
SørheimAnna Mathea Honningsvåg8,02
SørheimLars Andreas Honningsvåg9,06
UndertunBentex
UndertunPål Asbjørnx
VieTina Løkke19,42 (4km) 
YtredalKarix
ØsterbyeMarius Gade19,42 (4km) 
Øygard

(2 km på dei som ikkje har oppgjeve distanse bak resultatet)
Ulrik Sægrov 20,42 (4km)

 Ajourført funksjonærliste til NM/Gloppen Halvmaraton

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 24. Aug 2022


Det har heldigvis ikkje vore meldt mange forfall til funksjonærlista som vart sendt ut til alle for ei tid tilbake.

No har vi ajourført den, og reknar med at den er meir eller mindre endeleg.  Kirsti Bjotveit og Else Margrethe Larsen har eigne lister for sine ansvarsområde.


Funksjonærliste-2022 ajourført.docx
Gloppe-trim # 10 hadde 49 deltakarar

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 17. Aug 2022

Gledeleg mange som stilte opp for å prøve seg mot stoppeklokka.

To langvegsfarande debutantar frå Bodø, med slekt i Gloppen, stilte opp, og kom flott gjennom Buktaløypene.  Dei hadde også god lyst til å melde seg på NM/Gloppen Halvmaraton 1. august.

 

Mange på startstreken i kvelv.  Gledeleg at så mange har lyst å springe mot seg sjølv og stoppeklokka!

                                                                    (foto: Irene Svidal)

Simen Elvestrand og Rita Solheim var på ferie i Gloppen, og nytta høvet til å få seg ein fin fartstur i Bukta.  Dei bur vanlegvis i Bodø.

                                                        (foto: Irene Svidal)

EtternamnFornamn Tid 
AaBertinex
AlmeFrank21,24  (4km)
ApalsetMaritx
DjupvikMari Sægrov27,58  (4km) 
DyrnesIngeborgx
ElvebakkLisex
ElvebakkMarionx
ElvestrandSimen16,11  (4km) 
EngelstadInger Lisex
EngelstadIvarx
FrøyenLiv Hennyx
FuglestrandFredrik Mardal 24,25  (4km) 
FuglestrandFrida Mardal13,59  (2 km) 
GadeStine21,18  (4km) 
GausdalPer Olax
GautefallÅsne Susanne Vikenx
GustafsonLillx
HolmeBrittx
HorntvedtArildx
HorntvedtSolveig Berg27,58  (4km) 
LotheSteinarx
LundarUna Ingeborg Gaasemyrx
MardalAase Karinx
MardalAnna Elisabetx
MyklandAnitax
PedersenBjørnarx
RosetJan Erik17,22  (4km) 
RosetNils Ovex
RosetÅshild x
Roth-AndenæsVetle10,13  (2 km) 
RyssdalPer  x
RyssdalRandix
RådArildx
SamestadAndersx
SandeAne Svidal14,11  (2 km) 
SandeKjell  x
SandeLilly Svidal27,58  (4km) 
SandnesIngerx
SolheimRita18,24  (4km) 
SvidalIrenex
SægrovMay-Brittx
SørheimAnita10,24   (2 km) 
SørheimAnna Mathea Honningsvåg8,06 (2 km) 
SørheimLars Andreas Honningsvåg10,18  (2 km) 
TveitCecilie16,58  (4km) 
TveitMeretex
UndertunPål Asbjørnx
YtredalKarix
ØsterbyeMarius Gade8,26  (2 km)Haustens første Gloppe-Trim (10/8-22)

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 17. Aug 2022

EtternamnFornamn Tid 
AlmeFrank22,18
AlmeKristian x
ApalsetMaritx
BakkelidAnjax
BakkelidAnne Kristinx
DjupvikMari Sægrov11,22
DjupvikMarkus Sægrov16,47
DjupvikRoger Aa16,48
DyrnesIngeborgx
EikenesElise Mx
ElvebakkLisex
ElvebakkMarionx
EngelstadInger Lisex
EngelstadIvarx
FjellestadEdvard15,58
FrøyenLiv Hennyx
FuglestrandFilip Mardal19,07
FuglestrandFredrik Mardal 23,21
FuglestrandFrida Mardal11,22
FuglestrandOle Danx
GautefallÅsne Susanne Vikenx
GustafsonLillx
HansenBenny Østerbyex
HoleAndreas Nyhagen 17,03
HolmeBrittx
HorntvedtArildx
HorntvedtMarkus Berg8,19
HorntvedtSolveig Berg11,00
KandalRuben27,18
LotheSteinarx
MardalAase Karinx
MathisenEspen19,06
MyklandAnitax
NerlandBirgittex
PedersenBjørnarx
RaknesBaard18,24
RosetJan Erik17,38
RosetNils Ovex
RosetÅshild x
RyssdalPer  x
RyssdalRandix
SamestadAndersx
SandnesIngerx
SvalheimAurora16,57
SægrovMay-Britt27,18
Tystad Elsex
UndertunPål Asbjørnx
YtredalKarix
ØsterbyeMarius Gade19,02
ÅrdalTormod  xMathias Nesgård med sterk 4.plass

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 10. Aug 2022

Åpne bilde

Mathias med sterk 4.plass i det internasjonale Stranda Fjord Trail Race som gikk av stabelen i helga.


Sverre Nesdal Aske deltok også, ilag med en del andre gloppere også; Ørjan Brunstad, Irene Svindal, Trude Eimhjellen, Arild Horntvedt, Torbjørn Brandsæter og Lars Otto Alme. Torbjørn kom på 3.plass i 48K km!!! Ørjan på 6.plass på samme distanse. 

Resten av gjengen løp 25K distansen.  Irene og Trude gjorde også solide løp.  Det var svært krevende forholde med sleipt og gjørmete føre. Men det var flere som persa seg tidsmessig i forhold til i fjor.


https://live.eqtiming.com/58214#result 

https://strandafjordtrailrace.com/ 
NM/ Gloppen Halvmaraton - Funksjonærliste

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 29. Jul 2022


Fjellhug/Vereide il har no sett opp funksjonærliste for NM/ Gloppen Halvmaraton (Det vil seinare bli laga eiga liste for vakthald ved løypa, pluss liste for parkering og oppsetting av reklame/arena-funksjonærar). 

Vi ønskjer å ha ein god stab med funksjonærar, ut frå at det er betre med to for mange enn ein for lite. Eit NM er eit "prestisje-arrangement", der vi må gjere alt vi kan for at det skal vere prikkfritt.  Det greier vi med tilstrekkeleg bemanning, og gode funksjonærar.  

Ved dette arrangementet har leiarane fått sjølvstendige oppgåver, noko som har letta mykje på førebuingsarbeidet, og dei har gjort ein svært god jobb så langt, noko som eg er sikker på vil vare til over meisterskapen.  Friidrettsgruppa er svært takksame for alle som stiller opp, og med godt humør :-)  !

Funksjonærliste 2022.docx

Trekking av gåvepremiar

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 28. Jun 2022


Vi har ein del gåvepremiar som vi har trekt mellom trimmarar og funksjonærar på Svinestranda Opp. Vinnarar vart:

1.  Stor bag:    Jon Slagstad

2. Belte laga av klatretau, frå Upscale:  May Britt Sægrov

3.  Bag + termos, gjeven av Accountor:  Marit Myklebust

4.  Ryggsekk frå SSF:  Oddgeir Leirgul

5. Hue Friidrett:  Lilly Svidal Sande

6. Hue Friidrett: Tuva Øygard

7.  Hue Friidrett: Sivert Gloppestad

8.  Liten barnesekk:  Live van Duinen

9.  Liten barnesekk:  Ane Svidal Sande

 
Bilete i GALLERI frå dagens løp

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 26. Jun 2022

Ein del bilete frå Svinestranda Opp i dag.

Vi hadde ein fotofraf i sving ute i løypa, så her kjem nok meir bilete seinare..

Gallery (fjellhugvereide.no)  
Svinestranda Opp2022 i flott sommarver

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 26. Jun 2022


Med 31 førehandspåmelde løparar vart det ikkje noko rekordfelt frå Sandane mot Svinestrandstoppen.

Likevel; det vart ein fin dag for funksjonærar, trimmarar og konkurranseløparar.  I år debuterte vi med elektronisk tidtakarsystem, noko som har vore etterspurt lenge. Vi har vel vore rekna som nokre sinkar i arrangørklassen så langt. EQ Timing virka greitt, bortsett frå at vi i oppsettet hadde gjort ein feil som gjorde at tidene ikkje gjekk direkte ut på nettet.

Asgeir Årdal i SFFIK ordna opp i dette raskt, og før deltakarane var komne ned igjen til Austrheimsstølen for premieutdeling, låg resultata på nettet. Neste gong skal vi greie dette 100%!

Geir Steig frå Luster vart vinnar i herreklassen, og hadde best tid av samtlege. Tida hans var 52,23. Beste tid i dameklassen hadde Charlotte Watson, Varegg med tida 66,32.  Begge desse hadde delteke på Storehesten Opp i går, så det går fint med to tøffe løp på to dagar!

14 år og yngre starta på Austrheimsstøylen, og her stilte 9 deltakarar i ulike aldrar opp.  13-åringen Maria Klakegg frå Jølster var einaste jente, og fekk også beste tid, med sine 28,38. Ei god tid på den lettbeinte jølsterjenta!

Resultat frå Svinestranda Opp 2022:

 

RankStartnumberFirstnameSurnameClubClass
124Nicolai AskeGranheimFjellhug VereideGutar 15-1768,33
22SindreFjellestadFjellhug VereideGutar 15-1768,48
13Ada JohanneBorgundEid il skiJenter 15-1783,2514CharlotteWatsonVaregg FleridrettK23-3466,3216IreneSvidalStilK40-4467,0317Trude ElinEimhjellenSandane Turn og IdrettslagK50-5480,18110GeirSteigLuster ILM23-3452,23
212MarkPurkisVaregg FleridrettM23-3453,06
31Erlend ØverengBjøntegaardIL Bevern - FriidrettM23-3454,46
48VegardSkredeHardbagg ILM23-3457,53
511ØrjanBrunstadFjellhug/Vereide ILM23-3466,11
69Anders OlaiGrotleBTS IdrettM23-3472,25114GisleSkjølbergBremanger IL / Bremanger MotbakkelagM45-4969,51
215ArildHorntvedtIL BroddM45-4970,41
313EdvardFjellestadFjellhug/Vereide ILM45-4978,39116HenryHammerslandGloppen FriidrettslagM60-6466,41117ArneMyklebustSandane SykkelklubbM65-6985,29123Trym DalsetLødøenHaugen ILMenn junior55,11
219MathiasNesgårdFjellhug/Vereide IL / Fjellhug/VereideMenn junior58,06
318MathiasSandalBYRKJELOMenn junior74,40
420André AskeGranheimFjellhug/Vereide ILMenn junior77,23

Austrheimsstøylen - Svinestranda

1103Fillip MardalFuglestrandSandane Turn og IdrettslagGutar 10 og 1133,36
2107MariusSvidal-SandeSANDANEGutar 10 og 1141,03
3110Oliver EliahGjelstenStilGutar 10 og 1138,54
4111EvenGuleFjellhug/Vereide ILGutar 10 og 1142,40
5112NikolaiGloppestad
Gutar 10 og 1141,021104JørgenSandalBreimsbygda ILGutar 12 og 1330,071101Ulrik SægrovØygardSandane Turn og IdrettslagGutar 8 og 932,13
2109VetleRoth-AndenæsSANDANEGutar 8 og 939,021105MariaKlakeggJølster ILJenter 12 og 1328,38


Svinestranda Opp - Info om arbeidsoppgåver

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 21. Jun 2022

Vi har laga ei lita liste over konkrete arbeidsoppgåver til ein del av funksjonærane:

Svinestranda Opp 2022:    Alle møter i god tid!

Start Sandane 

 • ·         Marit og Margit ordnar med utdeling av startnr.                      Oppmøte kl 10.00
 • ·         Margit skriv etterpåmeldingar på EQ timing. Siste frist           11.30
 • ·         Tek i mot etterpåmeldingar på mobil/radio frå Austrheimsstøylen i klasse 14 og yngre. 
 • ·Margit, Arne og Marit ryddar opp etter starten
 • Margit møter opp kl 14.30 og låser opp garderobar i Stil-stova, og deler ut premiane til klassevinnarane

Transport kle

Dagfinn tek med i bilen

SFE-portalen:  

Kjell Arne og Vidar F. : Set den opp, og tek den ned.  Hjelper til med rydding

Parkering

Terje Solheim/Rune Fjellestad

Støylen

 • ·         Rigging på laurdag:  Odd Bjarne, Birger og Dagfinn
 • ·         Påmeldingar, og start 14 og yngre.     Kontakt med            startar på Sandane. Start kl 12.00. Kirsti og Kjell                 Jørgen
 • ·         Startar støylen:  Kjell Jørgen
 • ·         Mellomtider manuelt: Morten
 • ·         Mellomtider EQtiming: Arild Horntvedt skaffar 1              eller  2 personar.
 • ·         Speaker:  Harald Slettvoll
 • ·         Papirlister:  Dagfinn tek med skrivar
 • ·          

Trimregistrering: Dagfinn Slagstad og Olav Arne Vereide

 

Kiosk:  Roger Sunde Andenæs (ansvar)

 

 

 

 

Svinestranda

EQtiming: Svein Hauge

Manuell tidtaking:  Mariann, Kristian, Geir

Saftstasjon:  Hans Arne Lundestad, Trygve Henden Gaasø

 

 

Støylen, etter løpet

Premieutdeling; ansvar Dagfinn

Foto

Vidar N

Drikkestasjonar

Ansvarleg: Birger (informerer og organiserer)

Vakter

Ansvarleg: Arild Nes  (informerer og organiserer)

Reklame m.m.

Ansvarleg: Dagfinn

Straum/aggregat

Leidulf Gloppestad/Ståle Austrheim

 

 

Rydding på støylen

ALLE er med og ryddar opp

 

 

 

 


Status Svinestranda Opp 2022

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 21. Jun 2022


Ei knapp veke før Svinestranda Opp, er det skuffande dårleg påmelding. I underkant av 20 løparar har meldt seg på.  I fjor deltok godt og vel 60 på løpet.

- Vi veit ikkje heilt kvifor, seier leiar i friidrettsgruppa Dagfinn Nyhammer. Vi tenkte ei stund at kollisjon med Storehesten Opp i Bygstad, som er eit meir kjent og profilert arrangement, og som går laurdag, kunne vere grunnen.  Men vi ser at også dei har dårleg påmelding, berre 21 stk. pr i dag, så det er kanskje ikkje hovudforklaringa.  

Påmeldingsfristen gjekk eigentleg ut søndag kveld, men vi har opna for påmelding utover i veka. Påmeldingslinken er denne: Svinestranda Opp (eqtiming.com)   Her er m.a. fine pengepremiar å vinne for dei fire raskaste til topps både i herre og dameklassen, i tillegg til premie til klassevinnarane.

Trimmarane bør også nytte søndagen til ein fjelltur.  Her ligg også premiering i potten til desse, i tillegg til at ein tur i seg sjølv er premiering for kropp og sjel.  Trimdeltakarane er med på trekking av ein premie på kr. 1000, som vert trekt mellom konkurranseløparar, trimmarar og funksjonærar.

Fjellhug/Vereide il håpar at mange dei komande to-tre dagane hiv seg rundt og vil delta på Svinestranda Opp.  Det blir brukt mange timar til førebuing og arrangering, og utan ei brukbar deltaking, heng arrangementet i ein tynn tråd i framtida.

Men som Helge Kårstad i Storehesten Opp sa på telefonen i går kveld: - I år blir det løp, om der er 1 eller 1000 deltakarar.  Slik tenkjer også vi.  I år..
Gloppe-Trim nr 8/2022

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 16. Jun 2022

Siste trimkveld i Bukta før sommarferien.  55 frammøtte på Gloppe-Trimmen, og eit flott felt i klassen for tidtaking.  Her er dei som var med:

 

AaBertinex
AlmeFrank21,23
AlmeKristian x
ApalsetMaritx
BakkelidAnjax
BakkelidAnne Kristinx
BakkelidHeidix
BakkelidLukas Verlox
DjupvikMari Sægrov11,12
ElvebakkLisex
ElvebakkMarionx
EngelstadInger Lisex
EngelstadIvarx
FjellestadEdvard16,01
FjellestadSindre14,42
FrøyenLiv Hennyx
FuglestrandFredrik Mardal 11,12
FuglestrandFrida Mardal12,39
GausdalPer Olax
GautefallÅsne Susanne Vikenx
GjengedalAsbjørnx
GjengedalMariex
GjengedalOlaug Bakkex
HellerudØysteinx
HolmeBrittx
HorntvedtArild14,43
LotheJørn15,29
LotheSteinarx
LundarUna Ingeborg Gaasemyrx
MardalAase Karinx
MardalKristian18,31
MardalOla Johan Lothe12,19
MardalOlianne Lothe9,34
MyklandAnitax
NyhammerMargitx
PedersenBjørnarx
RosetJan Erik17,49
RosetNils Ovex
RosetÅshild x
RyssdalRandix
RådArildx
SamestadAndersx
SandeKjell  x
SandeLilly Svidal12,43
SandnesIngerx
SenemaAbel9,28
SvidalIrene15,48
SægrovMay-Britt18,04
Sægrov-ØygardHeidi x
SørebøGerdx
TveitMeretex
Tystad Elsex
UndertunPål Asbjørnx
YtredalKarix
ØygardUlrik Sægrov 19,00


Svinestranda Opp - påminning til funksjonærane

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 14. Jun 2022

Funksjonærar Svinestranda Opp 2022

 

Søndag 26. juni, Start i Firdavegen kl 12.00

ved Vereide Bakeri utsal.

 

60+ startar 11.30.  

14 år og yngre startar kl 12 (Austrh.støylen)

 

Leiar:                                   Dagfinn Nyhammer; 

 

Startområdet:                     Margit Nyhammer, Marit Myklebust Hauge 

 

Austrheimsstølen               :      Harald Slettvoll (leiar), Kjell Jørgen Slettvoll, Morten Leirgul, 

Trimregistrering frå kl 10.30:      Trimgruppa:, Dag Apalset,(organiserer), Dagfinn Slagstad, Olav Arne Vereide

 Speaker:                               Harald Slettvoll

 Ansvarleg Austreimstølen: Telt med meir+ rydding: Odd Bjarne Tveit (leiar). Harald Slettvoll 

 Premiering:                        Dagfinn Nyhammer

 Startar:                                Sentrum: Arne Klakegg (tlf.kontakt til toppen)

                                               Austrheimsstøylen:, Kjell Jørgen Slettvoll

 

Tidtking Austrheimst.:   Kjell Jørgen Slettvoll(leiar), Morten Leirgul

TidtakingSvinestranda:  Mariann Skaaden(leiar), Kristian Skaaden, Geir Skåden

                                               Svein Hauge (EQtiming-stasjon)

 Saft/vatn:                             Leiar: Birger Berge

                                             Fossen/Vegen: Jon Solheim, Per Engeseth

                                               Austr.stølen:    Birger Berge (leiar) Arne Nesgård

                                               Grønebakkane:  Elling Hauge, Øystein Fjellestad

                                               Svinestranda:  Hans Arne Lundestad +

 

Vakter:                                Sandane /E39 Arild Nes (Leiar) Jon Slagstad, 

                                               Frode Fjellestad, Elling Fjellestad.

                                            Holvikfossen: Oddgeir Leirgul,  

                                               Austr.stølen, Parkering: Terje Solheim, Rune Fjellestad, 

 

Foto:                                     Vidar Nyhammer                 

 Bompengar:                        Vegard Engeset                   

 Løype:                                  Merking: Kennet Fure

 Kiosk:                                   Økonominemnda v/ Roger Sunde Andenæs

 Straum  agregat:                Leidulf Gloppestad/ Ståle Austrheim

 

Opprydding etter starten i sentrum:  Arne Klakegg/Marit Myklebust Hauge

Utlevering av premiar m.m. i sentrum etter løpet: Margit Nyhammer

 

SFE-Portal ved start.     Kjell Arne Bakketun, Vidar Føleide                

 

Dersom problem, ta kontakt med Dagfinn Nyhammer snarast. tlf. 41227968 


Praktisk info:

Berre  ei og ei halv veke til Svinestranda Opp; håpar de er klare!  Dette er berre ei lita påminning, med ei oppdatert funksjonærliste, og litt praktisk orientering.  

Det er førebels lita påmelding, men det er frå no, og ei veke framover dei brukar å kome.  Med Storehesten Opp på laurdag, kan det godt hende at det blir ei tynnare deltaking i år enn vi er vane med.

 

Rigging på støylen:  Kan Odd Bjarne, Birger, og Kjell Jørgen vere med på fredag kveld kl 18.00 å køyre opp det som skal til (telt, bord…)

Før stemnet søndag:  Odd Bjarne, Harald, Kjell Jørgen og Morten riggar til i god tid.  Ta i mot evt. etterpåmeldingar av dei som skal starte frå støylen.  Meld frå på mobil eller radio til sekretariate v/ Margit, slik at vi får dei inn i EQtiming tidtakarsystem.  Kjell Jørgen får dei på startstreken, slik at dei startar når startskotet går på Sandane: Presis kl 12.00.

 Speaker:  I Per Rune sitt fråvær, håpar eg at Harald tek seg av speakertenesta.  Ikkje så mykje å gjere som speaker, før løparane byrjar å passere.

 Tidtaking mål:  Her har vi i år EQtiming, som Svein H. er ansvarleg for. Likevel må vi ha back-up, og Mariann har kontroll på dette.  Reknar med at ho har med seg Kristian og Geir, og ein av dei kan hjelpe Hans Arne med saftlanging.

Tidtaking mellomtid Austrheimsstøylen:  Morten og Kjell Jørgen nyttar appen EQtiming, og registrerer mellomtider  (PS: Der er bra 4G dekning ved passeringspunktet, etter det eg fann ut).  Dersom det ikkje er god nok dekning, registrerer vi tider manuelt, på «gamlemåten. Det er mogeleg vi får hjelp av Arild Horntvedt til dette også

 Drikkestasjonar:  Birger har ansvar, og kontrollerer at dei oppsette er klare til å møte opp.  

 Vakter:  Arild Nes kontrollerer at vaktene møter opp

 Premiering:  Den vil vere på støylen ca kl 14.45-1500.  Premie til klassevinnarane er kortreiste produkt (gåvepakning) frå Gloppen.  For at ikkje løparane skal få for mykje å bere nedatt frå fjellet, blir desse premiane utdelt på stemnekontoret i sentrum, når løparane kjem ned att. Margit N. ordnar med dette, og ho låser også opp garderobane i STILstova til løparane er nede igjen.

 Merk også at funksjonærane er med i trekking om ein premie på kr. 1000,-, saman med trimmarar og løparar.

Vi håpar også at funksjonærane er velvillige til å ta med seg løparar som ønskjer transport etter løpet.

 

Til slutt: Fleire funksjonærar er oppsett med litt dobbeltroller, men ikkje verre enn at det skal gå an å handtere:

 

Vi håpar på ein fin dag på fjellet, med den gode ramma som Austrheimsstøylen skaper etter løpet!

 

Mvh

 

Dagfinn Nyhammer

Leiar Fjellhug/Vereide il, friidrett

 

Mobil 412 27 968

Epost

dagfinn.nyhammer@enivest.net

 


Mathias Nesgård - Ein ivrig motbakkeløpar

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 12. Jun 2022


Mathias Nesgård er ein ivrig motbakkeløpar, og det er veldig kjekt for oss i Fjellhug/Vereide il at han er med så mykje, og at han får fine resultat.  Vi har fått denne oppstillinga over deltaking og resultat så langt i år:

 • 1. plass Storehaugen opp som klassevinner. Løpet gikk av stabelen Kristi Himmelfartshelg og han ble nr 15 av totalt 62 i konkurranseklassen. 
 • 1. plass i klassen 20 år og yngre Storehornet opp (Godøya), 2. plass totalt av 33 deltagere. 29.mai var løpsdatoen
 • 1. plass i Bergen fjellmaraton i klassen 18-19 år og 20. plass totalt.
 • 1. plass i klasse 18-19 år i Hovlandsnuten opp i Sauda. 25.plass av 86 i konkurranseklassen
 • Her er noen bilder fra løpene:


                                                                  Reportasje i Bergens Tidende


                                                                 Hovlandsnuten opp


                                                        Storehornet Opp
Svinestranda Opp - Trim-klasse også i år

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 10. Jun 2022


SVINESTRANDA OPP SØNDAG 26. JUNI:

Trimmarane får også sjølvsagt tilbod når vi arrangerer Svinestranda Opp.  Dei kan bruke den tida dei vil, og området egnar seg godt for familietrim, slik tre generasjonar Sægrov-Djupvik viser under fjorårets arrangement!

Trimmarane har 3 alternativ, der alle registrerer seg på Austrheimsstøylen, før eller etter turen.

Alternativ I: Ta turen frå sentrum, gjennom Trivselsskogen, og til Austrheimsstøylen.  Registrer deg når du kjem opp.

Alternativ II:  Ta turen frå Austrheimsstøylen til toppen av Svinestranda.  Registrer deg på Austrheimsstøylen.

Alternativ III: Køyr opp på Kleivane, der er det enkelt og greitt å parkere, og ta turen til fots til Austrheimsstøylen.  Registrer deg der som trimmar!  Er du litt sprek, så kan du halde fram turen til Svinestranda.

Alt dette gjev deg sjanse til å vinne ein pengepremie på kr. 1000,-, som vert trekt mellom alle som deltek på Svinestranda Opp (konkurranseløparar, trimmarar og funksjonærar).  Einaste vilkår:  Du må vere på Austrheimsstøylen når vi trekkje premien, ein gong mellom kl. 14.30 og 15.30.  Der er også nokre gåvepremiar som vi trekkjer mellom trimmarane.

Startpengar:  kr 50,-.  Familie (foreldre + born under 14 år, eller besteforeldre + barneborn under 14 år) kr. 100.

Og:  REGISTRER DEG PÅ AUSTRHEIMSSTØYLEN HOS TRIMGRUPPA V/ DAG APALSET :-) 

To og ei halv veke til Svinestranda Opp

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 8. Jun 2022


Ikkje lenge til motbakkeløpet Svinestranda Opp - søndag 26. juni går starten i sentrum på Sandane.

Meld deg på via EQ-timing, her er linken: Svinestranda Opp (eqtiming.com) 

Svinestranda Opp-t-skjorter til dei 10 første som melder seg på!
Gloppe-Trim nr 7

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 8. Jun 2022


 Ikkje så mange på Gloppe-Trimmn i kveld, kanskje var det for fint ver?  

FødselsårEtternamnFornamn Tid 
1981AlmeFrank23,15
1948ApalsetMaritx
2014DjupvikMari Sægrov11,24
1967ElvebakkLisex
2014ElvebakkMarionx
1973EngelstadInger Lisex
1966EngelstadIvarx
1969FrøyenLiv Hennyx
1958GausdalPer Olax
1979GautefallÅsne Susanne Vikenx
1940GjengedalAsbjørnx
1964GjengedalMariex
1942GjengedalOlaug Bakkex
1961HolmeBrittx
1954LotheSteinarx
1977LundarUna Ingeborg Gaasemyrx
1947MardalAase Karinx
1967MyklandAnitax
1951NyhammerMargitx
1994PedersenBjørnarx
1966RosetNils Ovex
1941RosetÅshild x
1975Roth-AndenæsBjørn 20,29
2014Roth-AndenæsVetle9,07
1949RyssdalPer  x
1950RyssdalRandix
1964RådArildx
1998SamestadAndersx
1984SandeKjell  x
2014SandeLilly Svidal13,46
1980SægrovMay-Britt19,17
1946SørebøGerdx
1974TveitMeretex
1946Tystad Elsex
1985UndertunPål AsbjørnxSeriestemne på Byrkjelo - vått, men kjekt!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 2. Jun 2022

                   Fin BBIL-gjeng som var med på seriestemnet i kveld.  Foto  Reidar Moldestad


Seriestemne i friidrett på Byrkjelo Stadion

Torsdag 2. juni 2022 – Arrangør: Fjellhug/Vereide il

Øving

Alder

Namn

Klubb

Resultat

Vind

60 m

J08

Ea Anouk Nyhammer

Fjellhug/Vereide il

11,88

-0,3

 

J08

Jenny Gloppestad Hjelle

BBIL

12,52

-0,3

 

J11

Karoline F Bolstad

BBIL

10,50

-0,3

 

J14

Ella Gule

Brodd

09,00

-0,3

 

G05

Leo Olai Nyhammer

Fjellhug/Vereide il

13,28

-0,2

 

G07

Mateo Veien

BBIL

12,8

-0,2

 

G07

Sivert Solheim Hjelle

BBIL

12,21

-0,2

 

G08

Mathias F Bolstad

BBIL

10,48

-0,2

 

G10

Oliver Eliah Gjelsten

STIL

9,81

-0,2

 

G10

Sigve Kristiansen

Fjellhug/Vereide il

10,25

-0,2

 

G10

Even Gule

Brodd

11,25

-0,2

 

G10

Hans Fredrik Gloppestad

Fjellhug/Vereide il

11,65

-0,2

 

 

 

 

 

 

100 m

G10

Oliver Eliah Gjelsten

STIL

16,33

-0,4

 

G10

Even Gule

Brodd

19,32

-0,4

 

 

 

 

 

 

400 m

J14

Amanda Rørvik 

Førde

66,01

 

 

J15

Ingeborg Rørvik

Førde

70,72

 

 

G05

Leo Olai Nyhammer

Fjellhug/Vereide il

114,73

 

 

G08

Mathias F. Bolstad

BBIL

96,57

 

 

G10

Even Gule

Brodd

98,53

 

 

 

 

 

 

 

600 m

J13

Ida Frøysland

Førde

1.55,81

 

 

J14

Ella Gule

Brodd

2.01,17

 

 

G10

Oliver Eliah Gjelsten

STIL

2.10,60

 

 

G13

Emanuel Aarseth

Jølster

1.43,49

 

 

G14

David Engesæter

Førde

1.36,77

 

 

 

 

 

 

 

Høgde 

G10

Oliver Eliah Gjelsten

STIL

110

 

 

G10

Hans Fredrik Gloppestad

Fjellhug/Vereide il

96

 

 

G10

Sigve Kristiansen

Fjellhug/Vereide il

96

 

 

 

 

 

 

 

Liten Ball 150 g

J08

Jenny G Hjelle

BBIL

11,18

 

 

J08

Ea Anouk Nyhammer

Fjellhug/Vereide il

14,17

 

 

J11

Karoline F Bolstad

BBIL

26,92

 

 

G05

Leo Nyhammer

Fjellhug/Vereide il

10,90

 

 

G07

Sivert Solheim Hjelle

BBIL

15,62

 

 

G07

Mateo Veien

BBIL

17,68

 

 

G08

Mathias F Bolstad

BBIL

17,45

 

 

G10

Hans Fredrik Gloppestad

Fjellhug/Vereide il

14,36

 

 

G10

Sigve Kristiansen

Fjellhug/Vereide il

23,20

 

 

G10

Even Gule

Brodd

24,08

 

 

G10

Oliver Eliah Gjelsten

STIL

29,06

 

 

Gloppe-Trim nr. 6 - namn og resultat

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 1. Jun 2022

 Kveldens gjeng, som skal ut på 2 eller 4 km.  Ulrik og Markus imponerte på 2-kilometeren i dag, og kom for første gong under 8 minutt.  Veldig gode tider!  

Baard Raknes, som var ein tilreisande gjest frå Osterøy (bak til høgre i svart treningsdrakt), imponerte også både seg sjølv og oss andre, med tida 14.56.  Han var med for eit par år sidan, og hadde begge gongane han har delteke tida 15.06.  Som han sjølv sa etter målgang: - Dette var bra av ein som er over 40!

(Dei med tider under 14 minutt har sprunge 2 km, dei med over 14 minutt har sprunge 4 km)

EtternamnFornamn Tid 
AaBertinex
AlmeKristian x
ApalsetMaritx
AustrheimRagnhild Bx
BakkelidAnne Kristinx
BakkelidHeidix
DjupvikMari Sægrov11,29
ElvebakkLisex
ElvebakkMarionx
EngelstadInger Lisex
EngelstadIvarx
FrøyenLiv Hennyx
FuglestrandFrida Mardal12,15
GausdalPer Olax
GautefallÅsne Susanne Vikenx
GjengedalMariex
GustafsonLillx
HolmeBrittx
HorntvedtMarkus Berg7,57
HumbersetSindre19,51
LotheSteinarx
LundarUna Ingeborg Gaasemyrx
MardalAase Karinx
MardalAnna Elisabetx
MyklandAnitax
NyhammerMargitx
PedersenBjørnarx
RaknesBaard14,56
RosetJan Erik17,48
RosetNils Ovex
RyggMajken Gøransonx
RyssdalPer  x
RyssdalRandix
RådArildx
SamestadAndersx
SandeKjell  x
SandeLilly Svidal11,29
SenemaAbel11,09
SægrovMay-Brittx
Sægrov-ØygardHeidi x
SørebøGerdx
Tystad Elsex
YtredalKarix
ØygardUlrik Sægrov 7,53
MathisenEspen17,19
FuglestrandFredrik Mardal 11,09
HorntvedtArild15,15


Seriestemne på Byrkjelo

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 26. Mai 2022


Vi håpar mange vil stille på seriestemnet på Byrkjelo torsdag 2. juni kl 18.00.

Øvingar, tidsskjema og funksjonærar står på plakaten over.

Bana er under restaurering, så lengde får vi ikkje ha.  Indre bane er også under arbeid, så dermed må vi tilpasse oss dette.

Ver ute i god tid med å melde deg på, det gjer du ved å skrive på startkort som ligg på tribna.  Fint om laga sender førehandsmelding til underteikna på epost dagfinn.nyhammer@enivest.net eller mobil 41227968 om deltakarar, då kan vi ha startkorta klare, og spare tid.  Startkorta må vere påskrivne før kl 17.45.

Denne gongen skal vi også nytte dei nyutdanna dommarane frå dommarkurset i mars. Dei må ha nokre røynde med seg, men vi har ikkje bruk for så mange av dei vi vanlegvis brukar, dersom vi ikkje får for mange forfall.

Velkomne til årets første banestemne på Byrkjelo!
Gloppe-Trim nr 5

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 26. Mai 2022

 Historisk bilete frå 29. april 2009, sikkert den aller første Gloppe-Trimmen.  Atle er på plass som alltid, vidare ser vi Jan Ivar Rise, Nils Ove Roset og Ivar Brun, som ser ut til å orientere seg på løypekartet. Jorunn Forthun og Ragnhild Eimhjellen er også klare til dyst. Av den yngre garde er det kanskje Ingrid Hjelle Roset (nr. 2 framme, og Håvard Bergheim Holvik (nr 5, som ein kjenner igjen..

Namn og resultat frå i går kveld: 

AlmeFrank22,01
AlmeKristian x
ApalsetMaritx
BogstadAudhildx
DjupvikMari Sægrovx
DjupvikMarkus Sægrov16,44
DjupvikRoger Aa16,44
ElvebakkLisex
ElvebakkMarionx
EngelstadInger Lisex
EngelstadIvarx
FrøyenLiv Hennyx
GausdalPer Olax
GautefallÅsne Susanne Vikenx
GjengedalAsbjørnx
GjengedalMariex
GjengedalOlaug Bakkex
GustafsonLillx
HolmeBrittx
HumbersetSindre19,16
LundarUna Ingeborg Gaasemyrx
MardalAase Karinx
MardalOla Johan Lothe10,37
MardalOlianne Lothe10,08
MyklandAnitax
NyhammerMargitx
RosetJan Erik17,56
RosetNils Ovex
RyssdalRandix
RådArildx
SamestadAndersx
SandeKjell  x
SandnesIngerx
SægrovMay-Brittx
SørebøGerdx
Tystad Elsex
YtredalKarixFunksjonærar på Svinestranda Opp

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 21. Mai 2022


Mannskapslista for Svinestranda Opp.  Vi har stammen frå tidlegare arrangement, noko som er bra å ha, då alle kjenner godt til oppgåvene sine.

Nytt av året er at vi brukar EQ-timing for påmelding og tidtaking.  Sjølv om dette er påliteleg teknikk, må vi ha back-up i tidtakinga i tilfelle noko sviktar.  Difor tidtakarar på Austrheimsstøylen og toppen.


Funksjonærar Svinestranda Opp 2022

 

Søndag 26. juni, Start i Firdavegen kl 12.00

ved Vereide Bakeri, utsal.

Funksjonærane må møte i god tid.  Leiarane sjekkar at dei har mannskapet klart

 

60+ startar 11.30.  14 år og yngre startar kl 12 (Austrh.støylen)

 

Leiar:                                     Dagfinn Nyhammar; 

 

Startområdet:                      Margit Nyhammer, Marit Myklebust Hauge 

 

Austrheimsstølen :               Harald Slettvoll (leiar), Kjell Jørgen Slettvoll,  Morten Leirgul, 

Trimregistrering:                  Trimgruppa:, Dag Apalset + 1

 

Speaker:                               

 

Ansvarleg Austreimstølen: Telt med meir+ rydding: Odd Bjarne Tveit (leiar). Harald Slettvoll 

 

Premiering:                        Dagfinn Nyhammer

 

Startar:                                Sentrum: Arne Klakegg (tlf.kontakt til toppen)

                                               Austrheimsstøylen: Jonfinn Aske , Kjell Jørgen Slettvoll

 

Tidtking                               

Austrh.støylen:                  Kjell Jørgen Slettvoll (leiar), Kirsti Bjotveit, Morten Leirgul, 

Svinestranda:                     Mariann Skaaden(leiar), Kristian Skaaden, Geir Skåden

                                               Svein Hauge (EQtiming-stasjon)

 

Saft/vatn:                            Birger Berge (leiar)

                                             Fossen/Vegen: Jon Solheim, Per Engeseth

                                               Austr.stølen:    Jonfinn Aske,    Birger Berge

                                               Grønebakkane:  Elling Hauge, Øystein Fjellestad

                                               Svinestranda:  Hans Arne Lundestad +

 

Vakter:                                Sandane /E39 Arild Nes (Leiar) Jon Slagstad, 

                                               Frode Fjellestad, Elling Fjellestad.

                                             Holvikfossen: Oddgeir Leirgul,  

                Austr.stølen, Parkering:       Terje Solheim, Rune Fjellestad, 

 

Transport:

Foto:                                     Vidar Nyhammer                 

 

Bompengar:                        Vegard Engeset                   

 

Løype:                                  Merking: Kennet Fure

 

Kiosk:                                   Økonominemnda v/ Roger Sunde Andenæs

 

Straum  agregat:                Leidulf Gloppestad/ Ståle Austrheim

 

Litt opprydding etter starten i sentrum:  Arne Klakegg/Marit Myklebust Hauge

 

SFE-Portal ved start.     Kjell Arne Bakketun, Vidar Føleide                

 

Håpar dei som er sett opp kan vere med.  MØT FRAM I GOD TID!  Leiarane sjekkar ut at deira funksjonærar er klare.  Håpar at flest mogeleg er med og ryddar opp etter løpet.

Dersom problem, ta kontakt med Dagfinn Nyhammer snarast. tlf. 41227968 

Støttespelarar for NM/Gloppen Halvmaraton 2022

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 19. Mai 2022


NM/Gloppen Halvmaraton 2022 har gleda av å presentere laget som hjelper Fjellhug/Vereide il med det store og flotte arrangementet vi skal ha i Gloppen 1. oktober.

Sparebanken Sogn og Fjordane er ein stor bidragsytar for frivilleg arbeid i Gloppen. Gjennom Sparebankstiftinga går titals millionar ut til gode formål.

SFE har truleg storparten av glopparane på kundelista, og er eit selskap som yter mykje tilbake i form av sponsorat og gåver til lokale organisasjonar.

Frydenbø Bil er lokalisert i Gloppen, og er først og fremst kjend for Volvo-modellane.  Men fleire merke står på listene deira, f.eks el-bilen BYD Tang. Også Nissan og Maxus får du hos bilseljarane i Mona.

BANO er ei velrennomert bedrift, med hovudproduktet baderomsinstallasjonar for institusjonar. Det er ei kompetansebedrift, med spanande arbeidsplassar. 

Accountor er eit stort rekneskapskonsern, med lokalt nærvær.  Staben på Sandane tel mange tilsette, og er ein viktig arbeidsplass. Accountor tek på seg store og små oppdrag 

NOMIL er nordfjordingane sitt renovasjonsselskap, som tek i mot alt du vil bli kvitt.  Hovudmottaket er lokalisert i Eidsmona i Gloppen.

Olav Hjelmeset AS er største entreprenørfirmaet i Gloppen, og er Fjellhug/Vereide il sin hovudsponsor

Sande Settefisk as er lokalisert på Sørstranda.  Dei er no inne i ein utviklingsfase, med m.a. bygging av store lokale ved settefiskanlegget på Rygg.  I samarbeid med Hyen Fisk og Nordfjord Laks

Ramirent har vore med og hjelpt oss med arrangementet i fleire år.   
Namn og tal frå Gloppe-Trim #4

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 19. Mai 2022

 Desse sprekingane sprang 2 km (Ulrik sprang 4 km): Mari Sægrov Djupvik, Vetle Roth-Andenæs, Abel Senema, Ulrik Sægrov Øygard og Markus Berg Horntvedt.


EtternamnFornamn Tid 
AaBertine x 
AlmeFrank21,46
AlmeKristian  x 
ApalsetMarit x 
BogstadAudhildx
DjupvikMari Sægrov13,20
EngelstadInger Lise x 
EngelstadIvar x 
FrøyenLiv Hennyx
GausdalPer Olax
GautefallÅsne Susanne Vikenx
GjengedalAsbjørn x 
GjengedalOlaug Bakke x 
GuleKristianna Gimmestadx
GustafsonLill x 
HolmeBrittx
HorntvedtMarkus Berg7,59
LarsenFrodex
LundarUna Ingeborg Gaasemyr x 
MardalAase Karin x 
MyklandAnita x 
MyklandArne x 
MyklandSofie Ravnestad x 
NyhammerMargit x 
PedersenBjørnar x 
RosetJan Erik17,45
RosetNils Ove x 
RosetÅshild  x 
Roth-AndenæsBjørn 17,29
Roth-AndenæsVetle13,14
RyssdalPer  x
RyssdalRandi x 
RådArild x 
SamestadAnders x 
SandeHans Sveinx
SandeKjell   x 
SandeTordisx
SandnesInger x 
SenemaAbel9,07
SkeistrandElinx
SægrovMay-Britt17,51
Sægrov-ØygardHeidi 8,27
SørebøGerd x 
TveitMerete x 
Tystad Else x 
UndertunPål Asbjørnx
YtredalKari x 
ØygardTuva Sægrov8,53
ØygardUlrik Sægrov 18,24Gloppe-Trim # 3 - 11. mai

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 11. Mai 2022

                                   Illustrasjonsbilete; det var heilt andre vertilhøve i Bukta i kveld!


 49 deltakarar på Gloppe-Trimmen i kveld, noko som var svært bra det dårlege veret teke i betraktning. Regnet ausa ned, og temperaturen var heller ikkje mykje å skrite av.

Helselaget hadde sin årlege hjartemarsj, så dermed fekk Gloppe-Trimmen registrert nokre som elles kanskje ikkje er der.  Vi håpar dei fekk meirsmak, og kjem igjen.

Vinnar av kveldspremien, 3 flax-lodd, vart Pål-Asbjørn Underthun


EtternamnFornamn Tid 
ApalsetMarit x 
AustrheimRagnhild B x 
BogstadAudhildx
DjupvikMari Sægrov12,05
EideVidar17,57
EngelstadInger Lise x 
EngelstadIvar x 
FløtreIngrid Agnes Sæland x 
FrøyenLiv Hennyx
GausdalPer Olax
GautefallÅsne Susanne Vikenx
HolmeBrittx
HorntvedtMarkus Berg8,30
LotheSteinar x 
LundarUna Ingeborg Gaasemyr x 
MardalAase Karin x 
MyklandAnita x 
MyklandSofie Ravnestad x 
NygårdHildegunn Bakketunx
NygårdMariell Bakketun x 
NygårdOlivia Bakketun x 
NyhammerMargit x 
PedersenBjørnar x 
RosetJan Erik18,59
RosetNils Ove x 
RosetÅshild  x 
RyssdalPer  x
RyssdalRandi x 
SamestadAnders x 
SandeHans Sveinx
SandeKjell   x 
SandeLilly Svidal12,06
SandeMarius Svidal10,12
SandeTordisx
SandnesInger x 
SenemaAbel9,55
SvidalIrene16,16
SægrovMay-Britt18,24
Sægrov-ØygardHeidi 20,12
SørebøGerdx
TveitCecilie17,24
TveitMeretex
TveitOdd Bjarne18,07
TvibergHildegunn  x
Tystad Elsex
UndertunPål Asbjørnx
YtredalKarix
ØygardTuva Sægrov9,56
ØygardUlrik Sægrov 19,48Frydenbø, Odd Bjørn og BYD!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 6. Mai 2022


Frydenbø er ein av hovudsponsorane for NM/Gloppen Halvmaraton 2022.  Odd Bjørn Hjelmeset er kanskje deltakar.

Då var det svært naturleg å ta ein liten fotoseanse på Frydenbø i Mona, der sjefen, Jo Inge Solberg og Odd Bjørn poserer med flaggskipet mellom elbilane i stallen:  BYD Tang

Frydenbø Bil Sandane  og Jo Inge har ein god filosofi overfor lag og organisasjonar som jobbar med born og ungdom: Å vere med å støtte friviljug innsats i bygda er ein positiv ting, som er vinn-vinn for begge partar. Dette set vi i idretten stor pris på!

Odd Bjørn fylte nett 50 år, og Fjellhug/Vereide il viste han litt merksemd ved å invitere han til haustens halvmaraton, der han skulle ha ein god sjanse til å bli noregsmeister i sin klasse.  Han fekk seg også ei Fjellhug/Vereide t-skjorte med 50 på ryggen, ein rygg som vi glopparane reknar med han viser konkurrentane.

Takk til Frydenbø Bil for sponsorstøtte, og vil du lese meir om el-bilen BYD Tang, er det berre å følgje linken.
Friidrettstreninga startar opp på Vereide

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 6. Mai 2022


Vi startar opp med friidrettstreningar tysdag 10. mai kl 17.30, ved løpebana på Vereide.

Treningsgruppa vert frå 2. - 6. klasse (8-12 år)

Vi håpar det vert god oppslutning om tilbodet vårt, slik at vi kan ha det fram til skuleferien.  Vi skal også prøve å få til ei trening eller to på Byrkjelo, for å ha ein attraktiv treningsplass ein gong i blant.

For 13-åringar og eldre har Gloppen FIL trening, som går hovudsakeleg på Byrkjelo, og Loggane.


54 var med på Gloppe-Trim #2

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 4. Mai 2022

Markus Berg Horntvedt hadde ei svært god tid på 2 km i kveld; 8,41 på dei to kilometerane.  Frida Mardal Fuglestrand og Lilly Svidal Sande gjorde også sine saker veldig bra.


 Desse var med på Gloppe-Trim nr 2 i kveld:

AaBertine x 
AlmeFrank22,16
AlmenningElna Marie x 
AlmenningOddvar x 
ApalsetMaritx
AskeHarald x 
AskeIngrid  x
AustrheimRagnhild Bx
BakkelidAnne Kristinx
BakkelidHeidix
BakkelidLukas Verlox
ElvebakkLisex
ElvebakkMarionx
EngelstadInger Lisex
EngelstadIvarx
FrøyenLiv Hennyx
FuglestrandFrida Mardal13,38
GausdalPer Olax
GautefallÅsne Susanne Vikenx
GjengedalAsbjørnx
GjengedalMariex
GjengedalOlaug Bakkex
HolmeBrittx
HorntvedtMarkus Berg8,41
HumbersetSindre19,45
LarsenFrodex
LundeJorid x
MardalAase Karinx
MardalAnna Elisabetx
MyklandAnitax
NyhammerMargitx
ParkNikolai17,14
PedersenBjørnarx
RosetJan Erik18,26
RosetNils Ove x 
RosetÅshild x
Roth-AndenæsBjørn 17,47
Roth-AndenæsVetlex
RyssdalPer  x
RyssdalRandix
RådArildx
SamestadAndersx
SandeKjell  x
SandeLilly Svidal13,26
SandnesIngerx
SørebøGerdx
TveitCecilie17,20
TveitMeretex
TveitOdd Bjarne17,36
Tystad Else x 
Tystad Magnex
UndertunPål Asbjørnx
VengenSigurd x 
YtredalKari x 
EQtiming på motbakkeløpet Svinestranda Opp

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 3. Mai 2022

                                                                        Endeleg på toppen!


No ligg påmeldinga open på EQtiming for årets motbakkeløp Svinestranda Opp.  Tidlegare år har det vore påmelding via mosjon.friidrett.no, men i år sltså på EQtiming.

  Svinestranda Opp (eqtiming.com) 

Innbydinga til løpet finn du i artikkelen nedanfor, med dei detaljane som du kanskje lurer på.  Vil du ha overnatting, er det kanskje lurt å vere tidleg ute; f.eks med bestilling på Gloppen Hotell , Gloppen Camping og Fritidssenter , Nordfjord Lodge (Breim) , eller hos andre aktørar i overnattingsbransjen.

Les innbydinga her: Svinestranda Opp - innbyding  
Breimstafetten 2022 - Fjellhug/Vereide il med to 5.plassar

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 1. Mai 2022


Fjellhug/Vereide il stilte også i år med eit jentelag og eit gutelag i Breimstafetten.  Dei gjorde ein fin innsats, og fekk kvar sin 5. plass.

Nydeleg ver ga ei god ramme rundt stafetten, og det var også bra med publikum.  Vi håpar alle deltakarane syntes det var stas å delta på fylkets eldste stafett, og neste år skal vi gjere det enno betre!


Med på laga var: 

Gutar
Jenter
1Emil Melin13Nora Lundestad13
2Emil Opdal Håvik15Louise Berle12
3Karl Emil Østerby Hansen13Karoline Aske13
4Askil Fjellestad11Martine Vereide Heggdal13
5Markus Heggdal14Karoline Husevåg14
6Lars Berle11Hadil Alyoussef
14
7Espen Drageset13Johanne Lindvik13
8Kevin Hauge12Esperanse Sengiyumva
11

Samanlagt alder102Samanlagt alder103

Gloppe-Trim 2022, nr 1 - namn og resultat

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 1. Mai 2022


 

AlmeFrank22,59
ApalsetMaritx
BakkelidAnjax
BakkelidAnne Kristinx
BakkelidHeidix
BakkelidLukas Verlox
DjupvikMari Sægrov11,02
ElvebakkLisex
ElvebakkMarionx
EngelstadInger Lisex
EngelstadIvarx
FrøyenLiv Hennyx
GausdalPer Olax
GautefallÅsne Susanne Vikenx
GjengedalAsbjørnx
GjengedalMariex
GjengedalOlaug Bakkex
HjellbakkAdine10,55
HolmeBrittx
HumbersetSindre18,55
LotheSteinarx
LundarUna Ingeborg Gaasemyrx
MardalAase Karinx
MyklandSofie Ravnestadx
NyhammerMargitx
RosetJan Erik18,13
RosetNils Ove x 
RosetÅshild x
Roth-AndenæsBjørn 18,28
Roth-AndenæsVetle10,39
RyssdalRandix
SandeKjell  x
SægrovMay-Britt23,03
Sægrov-ØygardHeidi 20,35
SørebøGerdx
TveitMeretex
Tystad Elsex
VerloKjartanx
YtredalKarix
ØygardTuva Sægrov20,33
ØygardUlrik Sægrov 18,55
AaBertinexFjellhug/Vereide il sine lag på Breimstafetten

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 30. Apr 2022

I morgon er det Breimstafett, og Fjellhug/Vereide stiller med eit gute- og eit jentelag.  Det vil alltid bli endringar på det som vi først set opp, men "kvelden før kvelden" har vi laga slik du ser dei nedanfor.

Friidrettsgruppa håpar at alle kan møte med Fjellhug/Vereide-jakker/-genserar, slik at vi tek oss fint ut på defileringa.  Har du ikkje sjølv, får du kanskje låne ei jakke/gensar.

Alle må møte ved Barnehagen på Reed ("Reed Skule") seinast kl 12.00. Då går vi ut og ser på etappane. Om etappefordelinga i morgon blir akkurat slik som i oppsettet , må vi sjå på då, men mest truleg får alle den etappen dei er sett opp på.

 

Fjellhug/Vereide sine lag på Breimstafetten:


Gutar
Jenter
1Emil Melin13Nora Lundestad13
2Emil Opdal Håvik15Louise Berle12
3Karl Emil Østerby Hansen13Karoline Aske13
4Askil Fjellestad11Martine Vereide Heggdal13
5Markus Heggdal14Karoline Husevåg14
6Lars Berle11Esperanse Sengiyumva11
7Espen Drageset13Johanne Lindvik13
8Kevin Hauge12Hadil Alyoussef14

Samanlagt alder102Samanlagt alder103

Reservar gutar: Sander Føleide og Elias Tystad, + evt. andre som stiller på.  Jenter: Ingen....  Reservane får sjølvsagt vere med på defileringa!
KM Terrengløp - svært svak deltaking

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 29. Apr 2022

Maria Klakegg, Jølster vann gull i 13-årsklassen, medan Aurora Svalheim, STIL, tok sølvmedaljen i J-13

Resultat: KM Terrengløp S&Fj 2022 (eqtiming.com) 


KM terrengløp vart utsett frå palmesøndag til torsdag 28. april.  Om det var utsetjinga, eller andre grunnar: Deltakarane, både dei som var påmelde før påske, og nye, glimra med sitt fråver.  Kun 7 løparar møtte på startstreken, der 5 var i 13-14-årsklassen, og 2 stilte i veteran.

Vi veit ikkje grunne til at så mange uteblei.  Vanlegvis plar det vere både seniorar, og ikkje minst veteranar på startstreken, men altså ikkje denne gongen.  Som arrangørar følte vi oss litt snytte, for det er ein god del arbeid som ligg bak eit arrangement, eit arbeid som stort sett er det same om der er få eller mange deltakarar. 

Vi vil likevel dra fram ei positiv oppleving.  Vi nytta påmeldings- og resultatsystemet EQtiming for første gong, og det fungerte greitt.  Når vi får litt trening med det, er det resursbesparande i forhold til å handtere påmeldingar, og i bruk av funksjonærar til tidtaking.  Neste gong vi tek EQtiming, som er innkjøpt av friidrettskrinsen, i bruk, vert ved motbakkeløpet Svinestranda Opp 26. juni.  Vi reknar med der er 4G-dekning på toppen...

Elles: Neste KM må nok tilbake til ei helg, torsdagsløp slo ikkje an, tydelegvis.


RESULTAT:  Resultat_04_05_2022_22_03_04.pdf


Ivar Bruun, GFILK og Inge Asbjørn Haugen stilte i veteranklassen

Nils Lothe, STIL og Emanuel Aarseth, Jølster var dei to einaste gutane som var med.

Diverre mangla vi bilete av Ella Gule, Brodd i J-14.
Vi prøver på nytt

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 23. Apr 2022


Biletet er ikkje frå KM, desse har nok nokre år igjen før dei blir med der..

Men -  etter vi måtte avlyse KM terrengløp før påske pga av snø i løypene, prøver vi til igjen i Åsen på Sandane torsdag 28. april kl 18.00.  

Klassane er frå 13 år og oppover t.o.m. veteran, og der er full mogeleg å melde seg på enno.  Det skal gjerast på EQtiming, Her: KM Terrengløp S&Fj 2022 (eqtiming.com) 

Alle som melde seg på før påske, er med, og her er plass til mange fleire.  Spesielt seniorar og veteranane glimrar førebels med sitt fråver.  

KM-medaljer til dei tre beste i kvar klasse.  Enkel kiosk.  Toalett i løpsområdet, og dusjmogelegheiter i Trivselshallen.

Parkering er denne kvelden er tillate på Myra. Elles kan ein parkere ved Kunstgrasbana og rusle ut løypa til start/målområdet.  

KM terrengløp AVLYST

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 10. Apr 2022


Forholda i løypa i Åsen har ikkje endra seg stort frå i går, og dermed er det ikkje anna å gjere enn å avlyse dagens KM i terrengløp. Eit utriveleg underlag, som er glatt (og dermed lett kan føre til skader) er ikkje noko å tilby gode løparar.  

Difor vert også KM terrengløp utsett, og no prøver vi ein kveld midt i veka, sidan helgane etter kvart er booka med stafettar og andre løp.

Vi har landa på torsdag 28. april, kl 18.00, og håpar at både løparar og funksjonærar kan setje av den kvelden til terrengløp på Myra.  Forhåpentlegvis i godt vårver!
95 % sjanse for at KM Terrengløp må utsetjast

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 9. Apr 2022

Slik såg det ut på Myra i føremiddag, og ikkje stort betre i kveld:


Det betyr rett og slett at dersom det ikkje skjer noko under på ver-fronten i natt og i morgon tidleg, må vi utsetje KM terrengløp til ein ny dato over påske.

Noko påske-under i veret reknar vi med er vanskeleg å få til... men skulle det mot formodning skje, vil det bli lagt ut ny melding i morgon tidleg.
Årsmøtet - Her er lista over tillitsvalde i Fj/Vereide il

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 30. Mar 2022


   


Tillitsvalde 2022:

UtvalRolleResultat     2021 Forslag 2022 (og valde):På val i:
ArbeidsutvalLeiarElse Margrethe Larsen 2022Else Margrethe Larsen2023
NestleiarKaroline Aldis Bjerkeset 2022Karoline Aldis Bjerkeset 2024
KasserarKjellfrid Åsnes Gloppestad 2023Kjellfrid Åsnes Gloppestad 2023


Vara til styret
Jon Kåre Lundestad 2022Jon Kåre Lundestad 2023


ØkonomiLeiarBørre Tystad 2022Roger Sunde Andenes 2023

Eli Evebø 2022Eli Evebø 2023

Knut Åge Hauge 2022Dag Erik Hauge2024

Roger Sunde Andenes 2023Børre Tystad2023

Jon Eirik Aske 2023Jon Eirik Aske 2023


BarneidrettLeiarEgil Fjellestad 2022Marius Aske 2023

Kevin Skinlo Denton 2022Ørjan Brunstad2024

Bodil Hjelmeset2022Jannike Lindvik2024

Bodil Fjellestad Eikrem2023Bodil Fjellestad Eikrem2023

Marius Aske 2023ValnemndLeiarOlin Astrid Austrheim 2022Erling Sande 2023

Erling Sande 2023Grete Liv Tisthamar 2024

Grete Liv Tisthamar 2024Merete G Tveit2025


FriidrettLeiarDagfinn Nyhammer 2022Dagfinn Nyhammer 2023

Kirsti Bjotveit2022Kirsti Bjotveit2024

Else Lundestad Bakkelid 2023Else Lundestad Bakkelid 2023

Arne Klakegg 2022Arne Klakegg 2024

Magne Ravnestad 2023Magne Ravnestad 2023
VaraLars Anders Hoel 2022Lars Anders Hoel 2023


SkiLeiarAstrid Fj. Hauge 2022Astrid Fj. Hauge 2023

Arne Nesgård2022Arne Nesgård2024

Øyvind Seim 2022Øyvind Seim 2024

Gunnar Fjellestad 2023Gunnar Fjellestad 2023

Benny Hansen 2023Benny Hansen 2023Irene Svidal2024
VaraJonfinn Aske 2022Jonfinn Aske 2023


VolleyballLeiarBirte Fossheim 2022Birte Fossheim 2024

Kari Søreide 2023Kari Søreide 2023

Bente Egge Søvde 2023Bente Egge Søvde 2023
HandballLeiarSiv Anita Drageset 2022Siv Anita Drageset 2023

Benedikte Hatledal 2022Ingrid Gimmestad2024

Janne Katrin Føleide2022Ida Midthjell2024

Lars Erik Fjellestad Tystad 2023Lars Erik Fjellestad Tystad 2023


Orientering Kontaktperson Vidar Eide 2022Vidar Eide 2022

TrimLeiarBård Kjetil Aske2022----2023

Dag Apalset2022Dag Apalset2024

Edvard Fjellestad2023Edvard Fjellestad2023

Kjell Jørgen Slettvoll2023Kjell Jørgen Slettvoll2023

Rune Hauge2023Rune Hauge 2023
Vara

Kontrollutval 
Magne Vereide 2022Oddrun Slagstad 2023

Oddrun Slagstad 2023Sigbjørn Heggdal 2024

Vara Sigbjørn Heggdal 2022Mariann B Skaaden2023Årsmøte 20.mars kl. 18 på Nordstranda skule - Sakliste og dokument

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 14. Mar 2022

Velkomen til årsmøte på Nordstranda skule søndag 20.mars kl. 18, sjå vedlagte dokument.

Årsmelding, rekneskap, budsjett og organisasjonsplan for året 2021. Det er ingen innkomne saker.

Sakliste

 1. Opning av årsmøtet 
 2. Godkjenning av dei røysteføre
 3. Val av møteleiar, sekretær og to til å skrive under møteboka
 4. Godkjenne innkalling, sakliste og møtereglar
 5. Årsmelding 2021
 6. Revidert rekneskap, revisormelding og melding frå kontrollutvalet 2021
 7. Kontingent og treningsavgift for 2022
 8. Organisasjonsplan 2022
 9. Budsjett 2022 
 10.  Val
 11.  Godkjenning av gruppestyra
 12.  Innkomne saker til årsmøtet
 13.  Open post

..


Årsmelding 2021_220317.pdf

Organisasjonsplan_revisjon 2022_220317.pdf

20211231_Resultat-Balanse-Notar og Gruppefordeling.pdf

Budsjett 2022_liggande_2 sider.pdf

20211231_Resultat-Balanse-Notar og Gruppefordeling.pdf

20220315_Melding frå Kontrollutvalet 2021.pdf
KM terrengløp på Myra - Funksjonærliste

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 9. Mar 2022


KM terrengløp torsdag 28. april kl 18.00, og vi har sendt ut en epost til funksjonærane, med spørsmål om hjelp til arrangementet.  

Lista finn du her:  Funksjonærar KM terrengløp 2022.docx
KM Terrengløp - Innbyding

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 7. Mar 2022


Innbyding KM terrengløp 2022

 

Etter to års opphald har Fjellhug/Vereide Il igjen gleda av å inviterer til KM i terrengløp på Sandane.  

Løypa går i den velkjende trasèen i Åsen (bark/grus), ei lettkupert løype, der ein runde er 1800 m. Det er ulike distansar alt etter klasse.

Dato og tidspunkt:      Torsdag 28. april, kl 18.00. 

Klassar og distansar:

- G/J 13 og 14 år:                      600 m

- G/J 15 og 16 år:                      1200 m

- G/J 17 og 18 år, menn/kv. junior (19 og yngre), KS,  og MV65+:  1800 m

- Menn senior og MV35-MV60:  3600 m

Påmelding: Via nettet, frist 27. april kl 23.00  www.eqtiming.no | EQ Timing  

Påmelding etter fristen, og inntil ein time før start: kr. 200,-

Startpengar:

* 13-14 år: kr. 60,- ved førehandspåmelding. (Ved påmelding etter fristen: tillegg kr. 40,-) 

* 15 år og eldre: kr. 100,- ved førehandspåmelding. (Ved påmelding etter fristen: tillegg kr. 100,-)

Eingongslisens kr. 20,- for dei som ikkje har heilårslisens (Sidan startpengane går opp for 15 og eldre til 200,- etter ordinær påmeldingsfrist, går også lisensen automatisk opp frå kr. 20,- til kr. 30,-)

* Betalast inn til kontonummer 3705 33 01917

Garderobar: Det er diverre ikkje garderobar ved løypa.  Næraste er i Trivselshallen, som er ope til kl 21.00 (Firdahallen).  Toalett i startområdet på Myra.

KM-medaljer til dei tre beste i kvar klasse 

Parkering: Det er løyve til å køyre gang- og sykkelvegen opp til grusbana på Myra ved dette arrangementet.

Årsmøte i Fjellhug/Vereide IL søndag 20.mars kl 18:00

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 21. Feb 2022

 Årsmøte i Fjellhug Vereide IL vert halde søndag 20.mars kl. 18 på Nordstranda skule.
Innmelding av saker til leiar i laget innan 4.mars

Sakspapir og meir informasjon leggast ut 1 veke før møte. 

Helsing leiar
Else Margrethe Larsen
Kjekt Kleivanerenn

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 12. Feb 2022


 Nr 257  Jørgen Aa Sandal, Breimsbygda, har nettopp lagt i veg på sin 2 km. Elias Mosland ventar på tur.

Omlag 60 var påmelde til årets Kleivane-renn.  Det er noko mindre enn det brukar å vere, men dei som var frammøtte hadde ein fin konkurranse.

Resultat Kleivane-rennet 12.02.2022
Jenter 8 år

NamnKlubbTid
Camilla HaugarvollHaugen IL - Ski5 38
Beret Johanne GloppestadFjellhug/Vereide IL - Ski8 10
Sofia Lillegraven TystadFjellhug/Vereide IL - Ski6 18
Lilly Svidal-SandeFjellhug/Vereide IL - Ski6 46
Klara Marie HauglandHaugen IL - Ski6 35
Ane Svidal SandeFjellhug/Vereide IL - Ski6 09
Gutar 8 år 

NamnKlubbTid
Alfred FjellestadFjellhug/Vereide IL - Ski6 51
Viljar Hovden PileEid IL - Ski4 25
Sondre Smørdal HjelleHaugen IL - Ski9 48
Magnus Smørdal HjelleHaugen IL - Ski7 15
Jenter 9 år

NamnKlubbTid
Emilie Lillegraven TystadFjellhug/Vereide IL - Ski8 04
Marie Smørdal HjelleHaugen IL - Ski4 56
Jenny TomasgardEid IL - Ski5 26
Gutar 9 år

NamnKlubbTid
Andreas HaugarvollHaugen IL - Ski6 58
Fredrik Fauske StedjeSogndal IL - Ski4 22
Tarjei Ryste HaugsbøGaular IL - Ski4 44
Gutar 10 år

NamnKlubbTid
Hans Fredrik GloppestadFjellhug/Vereide IL - Ski9 37
Ari Petrus Prøven BorgundEid IL - Ski4 51
Jakob HauglandHaugen IL - Ski4 16
Marius Svidal-SandeFjellhug/Vereide IL - Ski6 28
Jonatan MoslandNordhordland Skiklubb - Ski5 10
Marius Gade ØsterbyeFjellhug/Vereide IL - Ski4 56
Jenter 11 år  -  2 km

NrNamnKlubbTid
1Brita Svarstad HeggdalMarkane IL - Ski7 20
2Ella Ryste HaugsbøGaular IL - Ski7 33
3Isabel BøthunSogndal IL - Ski7 48
Gutar 11 år  -  2 km

NrNamnKlubbTid
1Syver Melheim EspeMarkane IL - Ski7 14
2Severin Nes HjelleEid IL - Ski8 01
3Nikolai RørvikFørde IL - Ski9 14
Jenter 12 år  -  2 km

NrNamnKlubbTid
1Ane Hjelmeset KirkeeideMarkane IL - Ski6 45
2Ingeborg Smørdal HjelleHaugen IL - Ski7 33
3Tindra BergumBjørn IL8 47
Gutar 12 år  -  2 km

NrNamnKlubbTid
1Hans Erik HauglandHaugen IL - Ski6 43
2Jørgen Aa SandalBreimsbygda IL - Ski7 02
3Trym Hovden PileEid IL - Ski7 08
4Elias MoslandNordhordland Skiklubb - Ski8 08
Jenter 13 år  -  3 km

NrNamnKlubbTid
1Ida FrøyslandFørde IL - Ski11 04
2Marte Fauske StedjeSogndal IL - Ski11 29
Gutar 13 år  -  3 km

NrNamnKlubbTid
1Andreas Otternes LundekvamFørde IL - Ski10 07
2David Amsrud HusaFørde IL - Ski10 10
3Sivert TomasgardEid IL - Ski11 55
4Oliver BergumBjørn IL13 34
Jenter 14 år  -  3 km

NrNamnKlubbTid
1Amanda RørvikFørde IL - Ski11 38
2Agnes Bjelland NøstdalEid IL - Ski12 17
3Malene Nes HjelleEid IL - Ski13 46
Gutar 14 år  -  3 km

NrNamnKlubbTid
1David EngesæterFørde IL - Ski9 36
2Vebjørn Orheim MundalSogndal IL - Ski10 14
Jenter 15 år  -  5 km

NrNamnKlubbTid
1Ingeborg RørvikFørde IL - Ski16 26
2Era Samuline Prøven BorgundEid IL - Ski16 55
3Ida Susanne SupphellenSogndal IL - Ski18 47
Gutar 15 år  -  5 km

NrNamnKlubbTid
1Sivert HøyvikFørde IL - Ski14 55
2Mats Dahlgren HjelleEid IL - Ski16 49
Jenter 16 år  -  5 km

NrNamnKlubbTid
1Katrine Svarstad HeggdalMarkane IL - Ski15 32
2Regine Aa SandalBreimsbygda IL - Ski19 08
Gutar 16 år  -  5 km

NrNamnKlubbTid
1Gard SønnesynBjørn IL13 48
2Ludvig RørvikFørde IL - Ski14 22
3Martinius Årdal ØvrebøJølster IL - Ski16 21
Kvinner 17 år  -  5 km

NrNamnKlubbTid
1Johanne StøfringFørde IL - Ski17 36
Menn 18 år  -  10 km

NrNamnKlubbTid
1Mathias NesgårdFjellhug/Vereide IL - Ski29 32
Kvinner senior  -  5 km

NrNamnKlubbTid
1Bodil Vartdal RysteGaular IL - Ski14 45


   Andreas Otternes Lundekvam (Førde) David Amsrud Husa (Førde) , Sivert Tomasgard (Eid)og Oliver Bergum (Bjørn) konklurrerte i 13-årsklassen på 3 km.
Svinestranda Opp - Innbyding

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 8. Feb 2022


Motbakkeløpet
Svinestranda Opp


Praktisk info:

Dato/tid:  Søndag 26. juni 2022

Hovudstart kl 12.00 ved Idrettsplassen i Sandane sentrum.

14 år og yngre: Start på Austrheimsstøylen kl 12.00

MV +60 år: Start Sandane sentrum kl 11.30

Påmelding: EQtiming  Svinestranda Opp (eqtiming.com) 

· Konkurranseklassen: Det er ikkje krav til minimums vekt på ryggsekk. Men for å få starte, må deltakarane vise ryggsekk som skal innehalde: Vindjakke, bukse, tørr super, hue, hanskar, drikkeflaske og energibar/banan (arrangør tek stikkprøvar på toppen, og det blir gitt tillegg i tid om utstyr manglar. Det vil bli gjeve 5 min.tilleggstid  om ikkje sekken har rett innhald). Reglar for sekk m/innhald:  Norgescupløpa i motbakke for 2020 er no klare (friidrett.no)

- Startkontingent: kr. 300,-/100,- (Hovudløp/3-km)

· Startkontingent etterpåmelde: kr. 400,-for hovudløpet.  

- Startpengar 14 år og yngre:  Kr. 100,-. Mosjonistar/trimmarar utan tidtaking Kr  50,-  

- Eingongslisens er kr. 40/20,-  (for dei som ikkje har årslisens)

· Påmeldingsfrist: Søndag19. juni.. Etter påmeldingsfristen: Tillegg på kr 100,- for konkurranseklassane > 14 år

· Kontonummer: 3705.33.01917

· Start 14 år (f. 1997) og yngre er på Austrheimsstøylen, og starten går kl 12.00   Distanse 3 km. 

· NB! Start for M/K veteran 60 år og eldre går frå Sandane sentrum kl 11.30    Hovudstarten elles er kl 12.00 frå Sandane sentrum


· Mosjonistar har tre alternativ: a) Frå Sandane til Austrheimsstøylen eller toppen, b) starte på Austrheimsstøylen og gå til toppen, eller c) Parkere på Kleivane og gå til Austrheimsstøylen, evt. til toppen. Alle mosjonistar registrerer seg på Austrheims-støylen, - enten ved passering eller start.

· Premieutdeling ca kl 14.30, på Austrheimsstøylen. NB: Ein premie på kr. 1000,- skal trekkast  mellom løparar, mosjonistar og funksjonærar.  For å få premien, må vinnaren vere til stades under trekkinga.

· Før start: Klede vert bringa frå startområdet til Austrheimsstøylen.  Etter løpet/premieutdelinga:  Det vert køyrt bilar tilbake til sentrum

· PREMIERING:

-  kr. 3000 til vinnar i dame- og herreklassen

-  kr. 1000 til nr. 2

-  kr. 500 til nr. 3

-  kr 500 til nr. 4

-  Pengepremie for ny løyperekord

-  Premie til klassevinnarane. 

· Påmeldingsfrist elektronisk: søndag 19. juni kl 23.59 - , via påmeldingssystemet EQtiming. 

· Kontaktperson: Dagfinn Nyhammer 412 27 968, epost dagfinn.nyhammer@enivest.net


Kleivanerennet - Funksjonærliste

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 1. Feb 2022Arrangørliste til Kleivanerennet laurdag 12. Februar kl.12.00

SSF CUP og FRISTIL ALLE KLASSER.

Rennleiar er Jofinn Aske.

 

Det er ikkje lenger restriksjonar for å arrangere renn, men ein må ta hensyn til smitte på vanleg måte. Bruke munnbind om ein ikkje klarar å unngå 1 m regelen. Det skal også registrerast ved ankomst, for evt smittesporing.

Dei under 10 år startar kl.12.00, og frå 11 år og oppover startar kl. 13.00. Det er ynskjeleg at folk reiser heim etter kvart dei er ferdige.

Håpar de kan hjelpe til denne dagen, slik at det går som planlagt.

 

Løypekøyring: Magnar Solheim

Arena/merking/løypevakter: Jonfinn Aske, Sverre Nesdal Aske, Øyvind Seim, Tina Løkke Vie

Sekreteriat: Svein Hauge data/lister, startnr, premiar osv Astrid Fj Hauge og Arne Nesgård

Speaker: Dagfinn Nyhammer ( tar med utstyret og skøyteledningar)

Startarar: Birger Berge, Finn Hauge 

Mål: Gunnar Fjellestad, Benny Hansen, Roger Aa Djupvik, Johnny Hauge,

Saft/ innsamling av startnr: Margot Nesgård, Merete Aske ( saft blir kjøpt inn, berger på Kleivane, Astrid har vassdunkar til vatn)

P-Vakter Kleivane frå 10.45: Rune Fjellestad, Per Inge Solheim.   Folk skal betale p-avgift vipps 525572

Registreing ved ankomst: Merete Aske, Margot Nesgård

 

Minst mogleg trafikk inni hytta, so kle dokke godt etter forholda den dagen

Har du symptom på luftvegsinfeksjon, skal du ikkje møte, men prøve å finne ein ny person og gje beskjed til sjefen i di gruppe.

Alle møter i god tid, slik at vi er klar når deltakarane kjem. Det tar også litt tid med registrering av alle.

Håpar på eit godt renn.

Mh Skigruppa v/Astrid Fjellestad Hauge (sms 41504566) 

Innbydinga til Kleivanerennet

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 1. Feb 2022Kleivane rennet blir laurdag 12. februar. Innbydinga her:

Kleivanerennet 2022.pdf
26. juni 2022: Svinestranda Opp

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 1. Feb 2022


26. juni er det igjen klart for Motbakkeløpet Svinestranda Opp!  

Arrangementet er kome på terminlista, påmeldingane er opna, og du finn det her: Deltager - Svinestranda Opp (friidrett.no)

 Meir info kjem etter kvart!
NM/ Gloppen Halvmaraton - vi har sponsorane med oss!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 27. Jan 2022

For å arrangere eit NM/Gloppen Halvmaraton, vil Fjellhug/Vereide il gjerne knyte til seg fleire sponsorar.  Dette arbeidet er godt i gang, og vi vert møtte med stor interesse og positivitet når vi tek kontakt med bedrifter i Gloppen.

Vi ønskjer å presentere dei med jamne mellomrom på heimesida vår, og har allereie lagt ut ein liten presentasjon av Accountor.  Fleire vil komme.
Innbyding NM Halvmaraton/Gloppen Halvmaraton

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 20. Jan 2022

 

Innbyding til Gloppen Halvmaraton/ NM Halvmaraton 2022

Fjellhug/Vereide il innbyr til NM Halvmaraton 2022, som er innlagt i Gloppen Halvmaraton.

Dato:                                    Laurdag 1. oktober 2022

Påmeldingsfrist:                 Tirsdag 20. september

Start:                                    Kl 14.00, med mogelegheit å starte kl 13.00 for dei som brukar lengst tid på distansen. Dei som kjem til å bruke +2 timar, kan vel pulje 1 (start kl 13). Alle andre vel pulje 2 (start kl 14).  Vi reserverer 99 startnr til pulje 1.  

Startstad:                            Ved Idrettsplassen i Sandane sentrum

Henting av startnr.:        Frå kl 10.00, ved Idrettsplassen

Løypetrasse:                     Start ved Idrettsplassen i Firdavegen, vidare på FV615 langs Gloppefjorden, med vendepunkt ca 3 km forbi Sande.  Same veg tilbake til mål.  Lågaste punkt i løypa 2 moh, høgste punkt 18 moh.  Underlag: Asfalt.  Deler av løypetrasseen er stengd for biltrafikk under løpet (0-3 km, 3-7,5 km og 13,5 – 18 km )

Drikkestasjonar:               6,5 km – Vendepunkt – 14,5 km – 18,5 km.  Drikke:  Saft/vatn.

Garderobar/Dusj/Toalett: Trivselshallen. Toalett også i STIL-stova ved Idrettsplassen. Ope frå kl    11.00

Kiosk:                                   I arrangementsområdet

Parkering:                          Ved  Trivselshallen, Gloppen Ungdomsskule, Sandane sentrum

Startkontingent:               kr. 350,- ved påmelding innan 1. sept. Kr. 450,- ved seinare påmelding.  Blir påmelding godtatt etter 20. sept., vert startpengane sett til 550,- kroner.

NM-start:                           Du vere medlem av eit registrert idrettslag

Påmelding:                        EQtiming. NB: To val når du skal melde på: NM Halvmaraton og Halvmaraton

Premieutdeling:              Meisterskapsmedaljer til dei tre beste i kvar klasse. Ekstra gåvepremie til klassevinnarane

Link påmelding EQ-timing:  Gloppen Halvmaraton/NM Halvmaraton 2022 (eqtiming.com) 

Overnatting:                     Gloppen Hotell,  Gloppen Camping og fritidssenter, Reed Camping,  div. utleigehytter, Thon Hotel (Skei i Jølster) Ver ute i god tid, der er avgrensa hotellkapasitet.

Krinsdommarkurs i friidrett på Byrkjelo i mars

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 13. Jan 2022


Kursinnbyding dommarkurs Byrkjelo vår 2022.pdf


Klubbane i Gloppen ønskjer å få utdanna fleire krinsdommarar i friidrett.  For å kunne arrangere stemne må arrangørane kunne stille med godkjende dommarar for at resultat skal bli godkjende, og difor er det viktig at klubbane er sitt ansvar bevisst i høve til dette.

Tre onsdagskveldar i mars (9.,16., og 23. mars) vil vi skipe til kurs på Byrkjelo. Krinsdommarkurset er eit lågterskelkurs, der det viktigaste er å få kunnskap om dei ulike reglane som gjeld i friidretten.  Ikkje berre er det viktig for klubben å ha folk med kvalifisert kompetanse, det må også vere interessant for den enkelte å tileigne seg bestemmelsane som gjeld på friidrettsbana.

Målgruppa er foreldre, ungdom og andre med litt interesse for idrett.  Ungdom som tek ein dommargrad kan også ta den med på CV-en sin som eit pluss for sine ulike søknader i ettertid.

Vi kjem tilbake med ei innbyding når SFFIK har lag den ut.  I mellomtida tek medlemer i dommarutvalet og friidrettsgruppene gjerne kontakt med deg.  Eller enno betre: Ta initiativ og kontakt oss sjølv!
Innbyding til Gloppen Halvmaraton/NM blir lagt ut i veke 3

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 13. Jan 2022

Innbydinga til Gloppen Halvmaraton/NM  vert lagt ut på mosjon.friidrett.no i neste veke, etter at vi i løpet av helga skal få lagt det inn på EQtiming.
Har du betalt årskontingenten?

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 5. Jan 2022

Medlemskontingenten er svært viktig for laget, av minst to grunnar.  

Den eine er sjølvsagt den økonomiske delen; den er med på å gje laget naudsynt kapital til dei mange oppgåvene som laget har.

Den andre viktige grunnen er å medvirke til at Fjellhug/Vereide il har eit høgast mogeleg medlemstal.  Medlemstalet er svært viktig når det skal søkjast på offentlege midlar, eller søkjast anna støtte.

Kasseraren har sendt ut kontingentkrav til alle i haust, og purring til dei som ikkje har betalt, i desember.  Framleis er her omlag 75 av våre medlemer som ikkje har betalt kontingenten, og Fjellhug/Vereide il håpar verkeleg vi slepp å slette desse av medlemslistene.  Bli med oss inn i 2022!
Trivselshalleikane - Vi må diverre avlyse

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 4. Jan 2022


Også i år må vi gå til det litt triste steget å avlyse Trivselshalleikane, som skulle gått i Trivselshallen 22. januar.

Leiarane i friidrettsgruppene i STIL og Fjellhug/Vereide il diskuterte dette i går, og vi finn at med dei usikre tidene vi er i, i høve til smittesituasjonen i landet, og det å samle så mykje folk innandørs til eit friidrettsstemne, vil ikkje eit innandørsarrangement som dette smake særleg godt.  Heller ikkje triveleg å ha eit arrangement der utstrakt maskebruk ville vere ønskjeleg, eller til og med eit krav.

Vi hadde ikkje trudd det skulle bli slik i år, men slik vart det, og då har vi som arrangørar funne det rett å avlyse.


Vi held fram den gode fellestreninga vi har i friidrett på tirsdagar slik vi har hatt det før jul, og så ønskjer vi alle velkomne til konkurransar ute litt lenger ut på våren.
Accountor - ein god bidragsytar under NM Halvmaraton!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 3. Jan 2022

Som tidlegare nemnt er Accountor med som ein av sponsorane våre under NM/ Gloppen Halvmaraton (og også under Svinestranda Opp).  Vi har teke ein prat med leiaren ved kontoret på Sandane, Lena Skinlo, slik at ho kan presentere kontoret, og kvifor dei er med og støttar frivilligheita i Gloppen:

Rekneskapsførar i Gloppen | Accountor Gloppen

 


 • Sei litt om deg sjølv, Lena!  

- Eg er 38 år, og frå Breim, men bur i Austrheimsbakken med en son på 17 år og ei dotter på 7 år.

 

 • Kvifor valde du å bli leiar på Accountor?

- Eg har jobba lenge i Accountor, den siste tida som leiar for fleire av våre nasjonale team som jobbar på kryss og tvers av Noreg. Det har vore veldig kjekt, men som leiar for Accountor i Gloppen, Eid og Måløy får eg bruke all energien min lokalt og det var eg veldig klar for. Det er gjerne sånn når ein er frå små plassar, ein er aller mest opptatt av heimstaden sin. 

 

 • Kva er Accountor?

- Accountor er eit selskap som tilbyr rekneskaps- og rådgivingstenestar. Vi har kontor i store delar av Nord-Europa og 70 kontor i Noreg, av dei 70 kontora er faktisk Accountor Gloppen det største!

 

 • Accountor er ei stor kjede.  Er det fordeler å vere ein del av eit så stort selskap?

- Fordelen med å vere store er at vi kan bidra med mange arbeidsplassar i distriktet, berre dei siste 1-2 mnd har vi ansatt 5 nye personar ved vårt kontor i Gloppen, og vi treng fortsatt fleire. Det er selvfølgelig også ein stor fordel at vi er veldig solide mtp kompetanse. Kjem vi bort i problemstillingar vi ikkje har vore borti før så kan vi henvende oss til våre kollegaer i Vesterålen, Mandal eller Nittedal og få hjelp. 

 

 • Kva tenester kan Accountor utføre?

- Det meste innanfor rekneskap, rådgiving, lønn og HR. Den kompetansen vi har tilgjengelig kombinert med nye fleksible rekneskapssystem gjer at vi har noko å tilby alle verksemder og næringsdrivande. Både dei som vil gjere mest mulig sjølv og berre bruke rekneskapsføraren sin som ein kontrollfunksjon, dei som vil gjere minst mulig sjølv og treng ein rekneskapsførar som «held styr» på det meste, og dei som treng meir avansert rådgiving. 

 

 • Berre kundar frå Gloppen?

- Vi har kundar frå heile Noreg hos oss.

 

 • Accountor er med og støttar idretten.  Kvifor vil de vere med?

- Accountor Gloppen har alltid vore med å støtta både idrett og kultur i nærmiljøet. Vi har også mange ansatte hos oss om brukar mykje av fritida si på frivillighet og ser kor viktig dette er for å halde liv i bygda. Det er grunnen til at vi bestemte oss for å ikkje berre gi pengar til NM i halvmaraton, men også stille med funksjonærar. Det er «enkelt» å gi pengar, men frivilligheten er også avhengig av at folk gir av tida si. Vi vil utfordre andre sponsorar til å gjere det same.


Rekneskapsførar i Gloppen | Accountor Gloppen