God jul og godt nyttår!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 24. Des 2019

God jul og godt nyttår!


Eg ynskjer alle ei fredfull jul og eit riktig godt nyttår! Takk til alle som bidreg til at Fjellhug/Vereide IL er eit aktivt lag for alle medlemmane, med eit godt tilbod med aktivitetar.

Gledelig jul frå leiar i laget.


Else Margrethe LarsenJakob Gjengedal er gått bort.

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 22. Des 2019


Jakob Gjengedal er død, 88 år gamal.  

Med han er ein av nestorane i Fjellhug/Vereide Il borte. Han kom tidleg med i skisporten, og var på mange renn både i Gloppen og elles i Nordfjord.  Og reisene i gamle dagar var ikkje noko å kimse av; det kunne ta fleire dagar å kome seg til og frå eit skirenn i indre Nordfjord.

Jakob har alle år vore ein ivrig deltakar i Fjelltrimmen. Han har delteke sidan starten i 1973, og fekk 40-årspokalen i 2013.  – Då hadde eg vore med samanhengande sidan starten.  No har eg også vore med dei fire åra etterpå. Vi tok familiepokalen fleire år.  Mange hadde nok ikkje gått på fjellet dersom det ikkje var for fjelltrimmen, meinte Jakob.

Fjellhug/Vereide il held på med ei jubileumsbok for laget til 125-årsjubileet. Vi er glade for at vi i fjor tok turen ut til Jakob og fekk samla ein del stoff frå tida han var med. Han hadde ein lun, humoristisk og fin måte å vere på, og det var alltid kjekt å slå av ein prat med han.

Fjellhug/Vereide har mykje å takke han for!Kjempegodt basarresultat!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 20. Nov 2019

Fjellhug/Vereide IL vil takke alle som bidrog med gevinst, kjøpte lodd og møtte opp på basaren i Haugtun søndag 15.11.

Nettoresultatet vart kr.54.000,-

Vi takkar spesielt handelstanden på Sandane og omegn for alle dei fine vinstane.

Handle lokalt!Heider til Else Margrete

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 18. Nov 2019

På idrettsbasaren vart det delt ut pris til leiar i laget, Else Margrete Larsen.  Statuttane for Heidersprisen er slik:

  1. Heidersprisen kan delast ut til personar som 
  2. - Administrativt og/eller som aktiv har gjort ein stor innsats for idretten i Fjellhug/Vereide IL
  3. - Eller på andre måtar gjennom mange år har ytt Fjellhug/Vereide IL ei stor teneste

Else Margrete har vore ein energisk og strukturert leiar, som har jobba for å gje laget ein organisasjon som er beskriven i ein organisasjonsplan, og med oppgåvene definert inn i den.  Ho har også som leiar vore ein pådrivar i tyngre saker som utbygginga på Kleivane til det anlegget det er vorte, grunnavtalar, og andre formalitetar i mellom anna finansiering, kjøp av trakkemaskin, m.m., her i godt samarbeid med skigruppa.  Ho set krav til oss andre i klubben, og er ei ryddig dame. 

Ein velfortent pris, som kom veldig overraskande på ho, ettersom styret har greidd å handsame denne tildelinga i stor hemmeligheit for styreleiaren!Treningstider

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 14. Nov 2019

Treningstider finn du  HERLagsrekordane i friidrett i Fjellhug/Vereide

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 1. Nov 2019

Eg har ikkje så mange bilete frå "gamle dagar" på friidrettsbana, men på dette finn ein nokre av lagsrekordhaldarane.  Framme f.v.: Merete Lund, Astrid Fjellestad, Elisabeth Fjellestad, Anne Merete Kleppenes, Ane Lote, Jorunn Lund og Olin Austrheim.  Bak f.v.: Odd Bjørn Hjelmeset, Ragnar Christensen, Kjell Ove Hauge, Roger Hjelmeset, Rune Fjellestad og Terje Christensen.


Her er oppdaterte lagsrekordar i friidrett, og dei kjem også truleg på trykk i komande nr av Gloptimisten. Sidan arbeidet er gjort, kan det vere greitt å ha dei inn også på heimesida.

Med unntak av Lisa Selsvik sin sleggerekord, er alle frå før 1988.  Då Gloppen FIL vart skipa, gjekk seniorane inn i dette laget.Fjellhug/Vereide på Landsbylaurdag

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 18. Okt 2019

Landsbylaurdagen i morgon står i organisasjonane sitt teikn. Ulike lag og organisasjonar i kommunen får høve til å markere seg på stands i sentrum, og reklamere for seg sjølv.

Fjellhug/Vereide har lagt opp til også å delta, og vi vil setje opp eit partytelt der vi skal ha ulike aktivitetar.

Vi håpar at medlemer vil hjelpe til med å vise oss fram, og også å kome innom standen.  Kleivane Skianlegg er mellom anna eit stort aktivum for laget, og vil få høve til å marknadsføre seg.  Det same vil gjelde for dei andre gruppene.
Gloppen Halvmaraton - Vinnarar 2014-2019

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 8. Okt 2019

                                Vinnarar 2019: Lars Ole Hageskal og Jodi BrautasetTakk til funksjonærane!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 5. Okt 2019

Friidrettsgruppa takkar så mykje alle funksjonærane som var med å avvikle stemnet slik at deltakarane var svært nøgde!  Det er viktig at vi leverer som arrangør, og denne helga gjorde vi det!  Tidtakarar, folk på dei tre drikkestasjonane, sekretariatet, leiebil, vakter i svingen på Elvaneset, løypevakter i sentum, og fleire: Alle gjorde ein prima jobb!

Og skrytet frå deltakarane bringar vi så gjerne vidare, utan gode funksjonærar får vi ingen ting til!Gloppen Halvmaraton: Premievinnarar

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 5. Okt 2019

Lars Ole Hageskal, Kyrksæterøra var belønna med eit fenalår frå Bunnpris, for beste tid i herreklassen. Beste kvinne vart Jodi Brautaset, som fekk same sort premie for sin prestasjon. (foto: Jan Petter Venøy)

Resten av premiane vart delte på loddtrekking på startnr. og her er lista:Gloppen Halvmaraton - Dette var kjekt!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 5. Okt 2019

Desse to unge karane kan stå som illustrasjon på dagens arrangement.  Sander Aske Granheim og Emil Helgheim var dei einaste som melde seg på mini-halvmaraton, 5 rundar pluss 109 m på Idrettsplassen.  Dei fullførte i flott driv: Sander 8.44,2 og Emil på 8.48,5.  Begge er 12 år, Sander frå Fjellhug/Vereide, Emil frå STIL.

Det vart ein flott Gloppen Halvmaraton, og arrangemanget gjekk greitt.  Mange godord i etterkant frå deltakarane, både over oss som arrangørar, men også over den flotte løypa, naturen, godt ver - alt saman faktorar som førde til mange persar og årsbeste for deltakarane.  Og som vanleg når folk er nøgde; dei vil komme igjen ved seinare arrangement.

Dei to beste tidene (menn og kvinner) hadde Lars Ole Hageskal frå Kyrkjsæterøra il og Jodi Brautaset. Tidene var hhv. 1.16,44 og 1.31,33.

                                                                  Lars Ole og Jodi


I den uformelle trimklassen på 10 km, stilte tre løparar.  Dei fekk slike resultat:


Som arrangørar kunne vi tenkt oss fleire lokale deltakarar.  No var fleirtalet frå Møre og Romsdal og Trøndelag, og det er veldig inspirerande for oss at langløparar køyrer så langt for å vere med på Gloppen Halvmaraton.  Difor hadde det vore veldig kjekt om også fleire løparar frå Gloppen og Sogn og Fjordane stiller opp. Løypa er kort og godt fantastisk bra for å prestere gode tider i.

Med alle dei gode tilbakemeldingane, og med eit så triveleg arrangement som årets halvmaraton var, er det gode sjansar for at Fjellhug/Vereide kan innby til nytt stemne første laurdag i oktober 2020.
Gloppen Halvmaraton: Funksjonærliste

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 3. Okt 2019


GLOPPEN HALVMARATON laurdag 5. okt. 2019

(start ved STIL-stova kl 14.00, ein del startar kl 13.00)

 

Stemneleiar:                                                   Dagfinn Nyhammer

Startar:                                                              Birger Berge/Dagfinn Nyhammer

Tidtaking:                                                           Jon R Hauge/Yngvill Oen

Tidtaking/sekretariat, resultatskriving:  Yngvill Oen  (Else, Elling. og Kirsti hjelper også til i målområdet, (dersom det er behov)når dei er ferdige med løypevaktjobben)  

Løype-bil:                                                          Birger Berge

Mini-Halvmaraton på Idrettsplassen:  Start kl 14.15:    Else, Elling, og Kirsti

 

Løypevakter Hansensvingen:                    Odd Kolset (hovudansvarleg) , Per Rune Vereide, , Else Lundestad, Elling Fjellestad

Her er det viktigast å passe mest på på sørsida av svingen, sidan løparane kjem i innersvingen, mot trafikken.  Vi set opp skilt om at det føregår løp før svingen, og kanskje nokre små kjegler i innersvingen som gjev ein god halvmeters rom for løparane?  Vakthaldet har vi berre bruk for til alle har passert på veg ut, inn att spring dei med trafikken, og kjem ein og ein, og då burde det greie seg med kun varslingsskilt)  De får to radioar til disposisjon.

 

Løypevakt ved G-sport-hjørnet:              Jonfinn Aske, Kirsti Bjotveit

Her må trafikken inn mot krysset stoppast dei 1-2 minuttane det tek før løparane har kome seg frå Firdavegen og inn på FV615.  Så må ein passe på at det ikkje er fotgjengarar som går i vegen i same tidsrommet. Løparane spring i gata på veg ut, og skal ikkje krysse ved hjørnet til G-Sport.  På tilbaketuren kan dei krysse inntil hjørnet, og då treng vi  ikkje vakter.

 

Drikkestasjonar:                                             Magne Tystad har overordna ansvar

Saftstasjon ved Gloppen Sementstein:  Eli Evebø (evt. mann), Stian Evebø Tystad

Saftstasjon Rygg:                                           Vidar Nyhammer/Magne Tystad

Saftstasjon snupunkt (noterer også startnr og passeringstider):  Ivar Bruun, Henry Hammersland (ver obs på at nokre startar kl 13.00). Henry: Radiokontakt med starten, for å starte klokkene ved vendepunktet!!  Treng de ein ekstra, for å skrive passeringstider?

Fjellhug/Vereide ordnar med saft og vatn til drikkestasjonane.

 

Kiosk (enkel):                                              Ansvarleg: Roger Sunde Andenæs

 

Dersom alle møter ved Stil-Stova kl 13.00, er det fint.  Yngvill må møte kl 12.30, då det kan kome løparar som ikkje er førehandspåmelde.

 

Sjå elles heimesida, eller ta kontakt dersom de lurer på noko: http://www.fjellhugvereide.no/p/22449/gloppen-halvmaraton 

 

Friidrettsgruppa v/ Dagfinn    

mobil 41227968

Epost: dagfinn.nyhammer@enivest.net Nordstrandsløpet 2019 - RESULTAT

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 29. Sep 2019


Resultat frå dagens Nordstrandsløp:


 St.nr.KlasseNamnKlubbRes.
1289G12-15Mathias NesgårdFjellhg/Vereide IL23.48
2285G12-15Erik Hjelmeset FragåttSigdal Friidrettsklubb31.31
      
1259G16-18Tobias FuglestrandSTIL22.55
2246G16-18Adrian ApalsetFjellhug/Vereide il26.07
3269G16-18Ben MichaelsenNF26.57
4284G16-18Tor Eirik StandsburyNF27.29
5266G16-18Svein BakkeNF31.40
6267G16-18Iver HonningdalNF32.21
      
1276J12-15Cecilie TveitFjellhug Vereide IL30.34
      
1290K19-22Jenny SchefteNF25.08
2288K19-22Karen SundeNF27.00
3256K19-22Helene BjørnsenNF28.24
4263K19-22Juliane BeckmanNF28.28
5209K19-22Silje RydlandNF29.13
6257K19-22Kjersti Tønnessen BerstølNF32.24
7297K19-22Åsne Øyri GrøtterødNF32.25
8283K19-22Dorte KlokkNF33.11
9272K19-22Ingrid Muri PettersenNF33.13
10298K19-22Cecilie HelgelandNF33.18
11287K19-22Dortea MjøsNF33.49
12278K19-22Frida Muri KrahnNF37.33
13279K19-22Helene JohansenNF37.33
      
1275KSEirin Åsen KvalheimMåløy24.48
      
1264KV65-69Liv BergeÅheim IL35.32
      
1274M19-22Sigmund Åsen KvalheimMåløy23.26
2281M19-22Ole NygaardNF23.55
3280M19-22Håvard KvidbergskårNF24.18
4270M19-22Simon Lervåg BreivikNF25.45
5273M19-22Trygve NæssNF26.05
6292M19-22Olav BergerNF26.55
7282M19-22Erik fuglumNF26.57
8254M19-22Andreas VikNF27.18
9291M19-22Ole Mathias SlyngstadliNF27.22
10268M19-22Peder UndheimNF27.29
11295M19-22Anders Emil M MatreNF28.51
12255M19-22Henrik NesjeNF35.48
13250M19-22Ruben HanssenNF43.31
      
1271MSJakob Tjåland RandernNF30.04
2244MSMarius Brekke BerghAlmenning34.07
      
1296MV35-39Steinar SaltbonesFjellhugVereide25.11
      
1252MV40-44Hilmar KråkenesAlmenning il22.26
2260MV40-44Marcus VedelerEid il27.43
3265MV40-44Bjørn DahlNF29.39
      
1262MV45-49Sindre HumbersetGFIL27.36
2245MV45-49Inge VisnesAlmenning29.59
3277MV45-49Odd Bjarne TveitSandane Sykkelklubb30.34
      
1249MV50-54Helge HafsåsOlden24.06
2261MV50-54Ulf_Magne EikåsStryn 34.06
      
1248MV55-59Egil HolvikAlmenning27.22
2293MV55-59Vidar EideFjellhug/Vereide il27,36
      
1253MV60-64Einar StrandOlden 27.43
      
1294MV65-69Dagfinn Nyhammer 29.34
2251MV65-69Inge Asbjørn HaugenHornindal31.24
      
1258MV70-74Magne TystadFjellhug/Vereide IL31.43
2286MV70-74Rolf TennebøSFE BIL33.24
      
1247MV75-79Jostein VisnesAlmenning37.33


Nordstrandsløpet

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 29. Sep 2019

Samanlagtvinnarane i Nordfjordkarusellen


Vi beklagar at listene ikkje er komne på lufta enno, men pga div feil i noteringane, held vi no på å rekonstruere, og reknar med dei skal bli klare seinare i kveld.Nest siste Gloppe-Trim 2019

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 18. Sep 2019


Aud Karin Neteland var den lukkeleg vinnar av gåvekortet frå Heime (Sandane Glassmagasin) i kveld. Desse var med på trimkvelden (Tobias Fuglestrand sitt resultat er på 2 km, og er ei svært god tid) :Idrettsmerkeprøve på mandag

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 17. Sep 2019


Idrettsmerkeprøve ved Vereide Skule (Barnehagane) mandag 23. sept. kl 18.00.  Dei som skal sykle må ta med syklar.

Namn og tal frå Gloppe-Trim nr 14

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 12. Sep 2019

Biletet:  Ikkje så mykje haust i Bukta enno; vi skal også få gjort unna dei to siste Gloppe-Trimmane før lauvet blir gult!

Onsdag 11.9.2019:Laurdag 5. oktober: Klart for nytt Gloppen Halvmaraton!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 3. Sep 2019


Laurdag 5. oktober kl 14.00 går startskotet på Gloppen Halvmaraton.  Vi håpar og trur på god deltaking også i år, sidan vi reknar med at rykta om gode tider i ei kontrollmålt løype har nådd mange.

Er det nokon som ønskjer å starte ein 30 minutt før hovudfeltet, er det opna for det.  Kan vere aktuelt for dei som reknar med at dei vil nytte i overkant av to timar på turen. 

Garderobane er i Trivselshallen, dei er opne fram til kl 17.00.


I fjor vart det sett mange årsbeste tider og personlege rekordar, og kan det bli mange nye gode tider i år.

Starten er i Sandane Sentrum (ved Idrettsplassen), og løypa går på RV615 langs Gloppefjorden, forbi Rygg, som ein passerer etter 7 km.  I og med at løypa går langs fjorden er den rimeleg flat, der høgste punktet er 12-15 m over havet. 

Også i år:  TRIMKLASSE, DISTANSE 10 KM.  START VED IDRETTSPLASSEN KL 13.30, VENDEPUNKT 400 m FORBI KYRKJA PÅ ARNESTAD.   PÅMELDING FØR KL 13.00. 

NYTT I ÅR:  MINI-HALVMARATON (2109 M) FOR 10-15 ÅR. DEN GÅR RUNDT BANA PÅ iDRETTSPLASSEN (5 RUNDAR + 109 m). Medaljer til alle, påmelding innan kl 13.30.

Halvmaraton: Arrangøren har fine premiar å by på, mellom anna overnatting med 3-rettarsmiddag for to på Gloppen Hotell! Elles er det mellom premiane kortreiste produkt frå Gloppen (fruktkassar, bærprodukt, kjøttprodukt, m.m.) og andre fine ting. Medalje til alle som fullfører!

Påmelding finn de her: https://mosjon.friidrett.no/participant/arrangement.aspx?id=266895&fbclid=IwAR1YMDJeKvsPuvbQht6NE5REID3tom9JTDAgKe3f3hUqwX7vmbPGxjJprz4

VELKOMNE TIL SANDANE, OG GLOPPEN HALVMARATON!

Facebookside:  https://www.facebook.com/group...


NB: Påmeldingsfristen for påmelding via internett (påmeldingssystemet er forlenga, men frå torsdag kl 20.00 vert startkontingenten på halvmaraton auka til kr. 300,-Ffjellhug/Vereide-basaren blir søndag 17. november

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 29. Aug 2019

 

I 2017 var basaren i Haugtun (biletet), og no er vi der igjen.  Men ikkje før 17. november.  Gjer deg klar; set av søndagskvelden frå kl 16.00!
Gloppe-Trim torsdag 28. august.

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 29. Aug 2019

57 møtte fram i går kveld, i flott haustver.  Nedanfor er namn og tal, og biletet er frå onsdag for ei veke sidan. 

 Vinnar av vekas premie frå Mary Kay (Beate Klokset) vart Birgith Hjelle Roset. Vi trekte også ut t-skjorter frå RAMIRENT til 8 heldige vinnarar.Gloppe-Trimmen - 69 spreke trimmarar i kveld

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 21. Aug 2019

Fint ver og god stemning på kveldens Gloppe-Trim.  I alt 69 møtte fram.  Vinnar av vekepremie frå Eikenæs Libris vart Per Ryssdal68 på haustens første Gloppe-Trim

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 15. Aug 2019

68 på haustens første Gloppe-Trim!  Vinnar av gåvekortet frå Ronny Husevåg Rør vart Arne Mykland
Resultatlister Svinestranda Opp 2019

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 23. Jun 2019


54 påmelde til årets utgave av Svinestranda Opp. 51 fullførde, noko som er nokre fleire enn i fjor.  Vi kjem tilbake med bilete og litt meir omtale seinare i kveld, men her er resultatlista:

StartnrKlasseAlderEtternavnFornavn Resultat 
70G08 DjupvikMarkus S             39,42
71G08 MardalFilip             41,49
61G099SandalJørgen Aa             35,54
62G1111Vereide HeggdalMarkus             40,00
69G11 AndenæsLars Roth             39,43
64G1212Eimhjellen FjeldtvedtChristian             29,30
65G1212GranheimSander Aske             31,17
66G1313GranheimNicolai Aske             29,54
67G1414FjellestadSindre             27,55
68G14 RausetMathias             27,28
StartnrKlasseEtternavnFornavnKlubb Mellomtid støylen  Slutt-tid 
38K SenKyteKarolineFørde FIL          31,12        58,02
41K SenStøfringÅseJølster          40,32        76,15
1K SenHessevikAnne LinaN/A          41,58        79,19
3KV35-39VieTina LøkkeGloppen Friidrettslag          36,05        67,10
       
43KV35-39SvidalIreneBrodd          41,02        78,35
       
4KV40-44GundersenRagnhildSandane Turn og Idrettslag          43,36        84,24
       
5KV45-49EimhjellenTrudeSandane Turn og Idrettslag          40,38        76,07
       
7KV50-54HaugsetGryJølster IL          39,00        73,08
8KV50-54De LangeElisabethAkershus krets          41,31        77,28
6KV50-54LilandHanneVaregg Fleridrett          44,50        83,08
       
10M jun19NesgårdMathiasFjellhug/Vereide IL          35,10        63,58
14M jun19De LangeThomas HaugenJutul, IL          34,20        64,32
11M jun19GranheimAndré AskeFjellhug/Vereide IL          36,22        67,33
9M jun19SandalMathias AaBreimsbygda IL          36,14        68,42
13M jun19Vereide HeggdalBendikGloppen Friidrettslag          37,41        71,13
12M jun19KlakeggHåvardJølster IL DNS  
       
16M jun22Aasen KvalheimSigmundMåløy IL          34,45        65,52
       
19M senBergståStianSvarstad IL          29,29        54,47
18M senBergståRobertSvarstad IL          30,01        56,42
42M senAunevikErlendNordfjord FHS          33,10        59,20
21M senBrandsæterTorbjørnN/A          33,09        61,53
20M senBrunstadØrjanN/A          34,21        63,31
17M senNordlundØysteinVeltevegen GI          39,07        74,24
     
 
22MV35-39HisdalErlingTjalve, IK          29,30        54,03
39MV35-39HoffSinderViksdalen          29,28        55,53
44MV35-39FuglestegHåvardIL Fanaråk          34,04        63,24
     
 
24MV40-44VonheimArildStårheim IL          32,26        60,36
23MV40-44FagerliVegardFjellhug/Vereide IL          39,08        74,51
25MV40-44AlmeLars OttoFjellhug/Vereide IL          40,47        77,07
36MV40-44KleppeKristianVeidekke BIL          46,28        90,00
       
28MV45-49AskeSverre NesdalFjellug/Vereide IL          29,27        54,29
27MV45-49FureKennethFjellhug/Vereide IL          36,46        68,13
26MV45-49FjellestadEdvardFjellhug/Vereide IL          39,08        74,16
37MV45-49RosetJan ErikGloppen FIL          41,35        78,03
       
32MV50-54BongomBjørn HaraldVaregg Fleridrett          34,17        63,44
29MV50-54ÅsnesKjartanSvint IL          34,25        64,35
30MV50-54NygårdRogerEid Motbakkelag          37,59        72,03
31MV50-54MidtkandalTrondSandane Turn og Idrettslag          48,40 DNF 
       
33MV55-59KolsethOdd ArneFjellhug/Vereide IL          37,40        69,52
       
34MV70-74HorntvedtThorFjellhug/Vereide IL          50,44        96,48
35MV70-74HuusReidar GN/A          53,30     103,18
Deltakarliste pr. laurdag kl 15.00

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 22. Jun 2019

Fram til kl 15 laurdag er det påmeldt 39 deltakaar.  Påmeldingslinken er open til kl 19:00 i kveld. Det er også høve til å melde seg på fram til ein time før start i morgon på løpsdagen (kl 10.30/11.00)

Vermeldingane ser bra ut: Meld deg difor på innan i kveld, så gjer du det enklare for oss arrangørane! Takk!

T.o.m. 14 år startar på Austreheimstøylen, dei andre frå Sandane sentrum (Frivilligheitssentralen i Firdavegen)

KlasseAlderEtternavnFornavnKlubbKjønnFødselsdatoDistanse/øvelse  og klasse
G1111Vereide  HeggdalMarkusFjellug/Vereide  ILMann20083 km
G1212HelgheimEmilSandane Turn  og IdrettslagMann20073 km
G1212Eimhjellen  FjeldtvedtChristianSandane Turn  og IdrettslagMann20073 km
G1212GranheimSander AskeFjellhug/Vereide  ILMann20073 km
G1313GranheimNicolai AskeFjellhug/Vereide  ILMann20063 km
G99SandalJørgen AaBreimsbygda  ILMann20103 km
K Sen29HessevikAnne LinaN/AKvinne19907,0 km
KV35-3935EgelandInger JohanneFjellhug/Vereide  ILKvinne19847,0 km
KV35-3937VieTina LøkkeGloppen  FriidrettslagKvinne19827,0 km
KV45-4947EimhjellenTrudeSandane Turn  og IdrettslagKvinne19727,0 km
KV50-5450LilandHanneVaregg  FleridrettKvinne19697,0 km
KV50-5451HaugsetGryJølster ILKvinne19687,0 km
KV50-5452De LangeElisabethAkershus  kretsKvinne19677,0 km
M jun15SandalMathias AaBreimsbygda  ILMann20047,0 km
M jun15NesgårdMathias AaFjellhug/Vereide  ILMann20047,0 km
M jun16GranheimAndré AskeFjellhug/Vereide  ILMann20037,0 km
M jun17KlakeggHåvardJølster ILMann20027,0 km
M jun17Vereide  HeggdalBendikGloppen  FriidrettslagMann20027,0 km
M jun19De LangeThomas HaugenJutul, ILMann20007,0 km
M jun21Skamo HopeJon RolfHyen ILMann19987,0 km
M jun22Aasen  KvalheimSigmundMåløy ILMann19977,0 km
M sen23NordlundØysteinVeltevegen GIMann19967,0 km
M sen28BergståRobertSvarstad ILMann19917,0 km
M sen30BergståStianSvarstad ILMann19897,0 km
M sen31BrunstadØrjanN/AMann19887,0 km
M sen31BrandsæterTorbjørnN/AMann19887,0 km
MV35-3936HisdalErlingTjalve, IKMann19837,0 km
MV40-4440FagerliVegardFjellug/Vereide  ILMann19797,0 km
MV40-4443VonheimArildStårheim ILMann19767,0 km
MV40-4444AlmeLars OttoFjellhug/Vereide  ILMann19757,0 km
MV45-4945FureKennethFjellhug/Vereide  ILMann19747,0 km
MV45-4945AskeSverre NesdalFjellug/Vereide  ILMann19747,0 km
MV50-5450ÅsnesKjartanSvint ILMann19697,0 km
MV50-5450NygårdRogerEid  MotbakkelagMann19697,0 km
MV50-5452MidtkandalTrondSandane Turn  og IdrettslagMann19677,0 km
MV50-5452BongomBjørn HaraldVaregg  FleridrettMann19677,0 km
MV55-5956KolsethOdd ArneFjellhug/Vereide  ILMann19637,0 km
MV70-7470HorntvedtThorFjellhug/Vereide  ILMann19497,0 km
MV70-7474HuusReidar GN/AMann19457,0 km
        
        
        
Sommarens siste Gloppe-Trim

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 20. Jun 2019

66 var med denne onsdagskvelden.  Gjertrud Olin Gjengedal vann gåvekortet frå Spenst.

Då startar vi opp att med ny trim til hausten, nærare bestemt 14. august


EtternamnFornamn Tid 
AndenæsAnne Neteland x 
AndenæsIngrid Martine x 
ApalsetMarit x 
AskeJorunn Dvergsdal x 
AskeRuth x 
AskeSunniva Mardal           11,28 
AustrheimIngebjørg x 
BakkelidAnja x 
BakkelidHeidi x 
BakkelidLukas Verlo x 
BerheSamra Ytbarek x 
BjørkumSolfrid x 
DøskelandAron Grov           10,54 
EikenesAsbjørg x 
EngelstadInger Lise x 
EngelstadIvar x 
EngesetJune Elvebakk x 
FagerliFrode x 
FøleideMartin x 
GausdalPer Ola x 
GautefallÅsne Susanne Viken x 
GjengedalGjertrud Olin x 
GjengedalMarie x 
HaugeKristin x 
HelgheimCecilie M x 
HelgheimEmil           16,38 
HellerudØystein x 
HendenArnold x 
HjelleJon Bjarte x 
HoddevikGuri x 
HolmeBritt x 
HumbersetSindre           18,30 
KirkhornAmalie             11,24 
LangeteigTord              8,23 
LangloAda Tomine Helgheim           11,55 
LarsenFrode x 
LotheAdrian           14,07 
LotheSteinar x 
LundarUna Ingeborg Gaasemyr x 
MyklandAnita x 
MyklandArne   x 
MyklandMarie Ravnestad x 
MyklandSofie Ravnestad x 
NetlandAud Karin x 
NyhammerDagfinn           17,29 
NyhammerMargit x 
PedersenBjørnar x 
RausetLiv Kristin  Eimhjellen x 
RavnestadAnne Karen x 
RosetJan Erik           16,46 
RosetÅshild  x 
RyssdalPer x 
RyssdalRandi x 
SandeKjell   x 
SandeRonald x 
SandnesInger x 
SieslingHennie x 
SlettvollKari x 
SvalheimAurora x 
SvalheimHege Marita x 
SørebøGerd x 
SøreideAstrid x 
TisthamarGrete Liv x 
TveitMerete x 
UnderthunPål Asbjørn Nyland x 
YtredalKari x 
Revidert funksjonærliste Svinestranda Opp

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 17. Jun 2019


Funksjonærar Svinestranda Opp 2019

 

Søndag 23. juni,  Start i Firdavegen kl 12.00

ved Vereide Bakeri utsalg.

 

60+ startar 11.30.  14 år og yngre startar kl 12 (Austrh.støylen)

 

Sekreteriat/ tidtaking:    

Leiar:                                     Dagfinn Nyhammar;

Heradsplassen:                    Kjellfrid Åsnes Gloppestad, Inger Lise Vereide, Marit Myklebust Hauge


Austrheimsstølen :               Kjell Jørgen Slettvoll(leiar), Kirsti Bjotveit, Morten Leirgul, Ole Gaute  Hovstad


Speaker:                                               Harald Slettvoll


Ansvarleg Austreimstølen: Telt med meir+ rydding: Odd Bjarne Tveit 


Premiering:                        Ole Gaute Hovstad, Dagfinn Nyhammer

 

Startar:                                Sentrum: Arne Klakegg (tlf.kontakt til toppen)


                                              Austrheimsstøylen: Jonfinn Aske , Kjell Jørgen Slettvoll


 

Tidtking                              

Austrh.støylen:                  Kjell Jørgen Slettvoll(leiar), Kirsti Bjotveit +

Svinestranda:                     Mariann Skaaden(leiar, Kristian Skaaden, Geir Skåden

                                               Eivin Rauset, Birger Volstad, Øyvind Seim

 

Saft:                                      Fossen/Vegen: Jon Solheim, Per Engeseth

                                               Austr.stølen:    Jonfinn Aske, Jonny Hauge

                                               Grønebakkane:  Elling Hauge, Øystein Fjellestad

                                               Svinestranda:  Hans Arne Lundestad, Birger Vollstad

 

Vakter:                                Sandane /E39 Arild Nes (Leiar) Jon Slagstad, Børre Tystad,

                                               Frode Fjellestad, Elling Fjellestad.

                                               Holvikfossen: Oddgeir Leirgul, 

                                               Austr.stølen, Parkering: Terje Solheim, Rune Fjellestad, Øystein Fjellest.

 

Transport:                           Mini bussar: Folkehøgskulen, Magnar Holvik

 

Bompengar:                        Jan Roger Engeset                             

 

Løype:                                  Rydding/merking: Kennet Fure  ----

 

Kiosk:                                   Økonominemnda v/ Bjørn Roth-Andenæs

 

Straum  agregat:                Leidulf Gloppestad/ Ståle Austrheim

 

Litt opprydding etter starten i sentrum:  Arne Klakegg/Kjellfrid Åsnes Gloppestad.

 

Portal ved start.            Kjell Arne Bakketun, Vidar Føleide                 

 

Håpar dei som er sett opp kan vere med.

 

Dersom problem, ta kontakt med Birger Berge snarast. tlf. 90175252

 

Lukke til!
Gloppe-Trim nr. 8 - 2019

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 17. Jun 2019

68 deltakarar; ikkje verst!  Her er dei som var med (tidtaking: dei yngste, med tider under 16,40 minutt, har sprunge 2 km, resten 4 km)


EtternamnFornamn Tid 
AndenæsIngrid Martine x 
ApalsetAmalie Skeistrand x 
ApalsetMarit x 
ArnestadJørgen    7,24 
AskeJens Ove Mardal x 
AskeJorunn Dvergsdal x 
AskeSunniva Mardal x 
BakkelidAndreas Skeistrand x 
BakkelidAnja x 
BakkelidHeidi x 
BakkelidLukas Verlo x 
BergerIngrid   x 
BerheSamra Ytbarek x 
DaleIngeborg Mardal x 
DyrnesIngeborg   x 
EideVidar  18,32 
ElvebakkDim  16,37 
ElvebakkLise x 
ElvebakkMarion x 
EngelstadInger Lise x 
EngelstadIvar x 
EngesetJune Elvebakk x 
FøleideMartin x 
GausdalPer Ola x 
GautefallÅsne Susanne Viken x 
GjengedalGjertrud Olin x 
GjengedalMarie x 
HelgheimEmil    7,03 
HellerudØystein x 
HolmeBritt x 
HåheimElfrid Rauset x 
HåheimGunnar x 
HåheimMari x 
HåheimOla  x 
HåheimTerje x 
KandalOddlaug x 
LangeteigJenny    9,10 
LangeteigTord     8,22 
LotheSteinar x 
LundarUna Ingeborg Gaasemyr x 
MyklandAnita x 
MyklandMarie Ravnestad x 
NesJorunn    x 
NetlandAud Karin x 
NyhammerDagfinn  17,49 
NyhammerMargit x 
PedersenMarte Sørebø x 
RausetLiv Kristin  Eimhjellen x 
RausetMathias x 
RosetJan Erik  16,50 
RosetÅshild  x 
RyssdalRandi x 
RådArild x 
SandeKjell   x 
SandnesInger x 
SieslingHennie x 
SkeistrandElin  x 
SvalheimHege Marita x 
SvalheimMathea x 
SvalheimSondre    7,07 
SørebøGerd x 
SøreideAstrid x 
TisthamarGrete Liv x 
TveitCecilie x 
TveitMerete x 
TveitOdd Bjarne x 
UnderthunPål Asbjørn Nyland x 
VerloKjartan x 
Fin premiar til klassevinnarane

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 10. Jun 2019

DESSE TRE LOKALPRODUSENTANE VIL SYTE FOR KLASSEVINNAR-PREMIAR PÅ SVINESTRANDA OPP SOM VI TRUR BOKSTAVELEG TALT VIL FALLE I SMAK!.  (for å unngå mistydingar; Gardsbrenneriet stiller med verdas beste alkoholfrie eplemost!)


Gloppemeisterskapen i friidrett på tirsdag.

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 8. Jun 2019

Gloppemeisterskapen i friidrett går på Byrkjelo tirsdag 11. juni, kl 18.00.  Påmelding frå kl 17.00.  Også 9-åringar kan vere med, men stiller i 10-årsklassa.

64 på sjuande Gloppe-Trimmen!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 8. Jun 2019


Gloppe-trim nr 7, 5. juni 2019

Vinnar av gåvekortet frå Vest Optik vart Ingeborg Mardal Dale


EtternamnFornamn Tid 
AndenæsIngrid Martine x 
ApalsetMarit x 
ArnestadJørgen   7,24 
AskeJorunn Dvergsdal x 
AskeSunniva Mardal x 
AustrheimRagnhild B x 
BakkelidAndreas Skeistrand x 
BakkelidAnja x 
BakkelidAnne Kristin x 
BakkelidHeidi x 
BakkelidLukas Verlo x 
BerheSamra Ytbarek x 
DaleAnne-Marte Mardal x 
DaleIngeborg Mardal x 
EideVidar 18,46 
EikenesAsbjørg x 
ElvebakkDim x 
ElvebakkLise x 
ElvebakkMarion x 
EngelstadInger Lise x 
EngelstadIvar x 
EngesetJune Elvebakk x 
FagerliFrode x 
FløtreTeodor Dale x 
FureMagni x 
FøleideMartin x 
GausdalPer Ola x 
GautefallÅsne Susanne Viken x 
GjengedalMarie x 
HaugeKristin x 
HelgheimCecilie M x 
HelgheimEmil   7,15 
HendenArnold x 
HjelleJon Bjarte x 
HoddevikGuri x 
HolmeBritt x 
KibreadYakob Naomi x 
LangeteigTord  x 
LotheSteinar x 
LundarUna Ingeborg Gaasemyr x 
MardalAase Karin x 
MardalKristin x 
MyklandAnita x 
MyklandMarie Ravnestad x 
NetlandAud Karin x 
NyhammerDagfinn x 
NyhammerMargit x 
NyheimIngunn x 
RausetLiv Kristin  Eimhjellen x 
ReedBjørg x 
RosetJan Erik 17,21 
RyssdalPer x 
RyssdalRandi x 
SandeKjell   x 
SandeRonald x 
SandnesInger x 
SlettvollKari x 
SvalheimHege Marita x 
SvalheimMathea x 
SvalheimSondre x 
SæterøyEva x 
SørebøGerd x 
TveitCecilie x 
TveitMerete x 
Gloppe-Trim nr 6/2019

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 30. Mai 2019


I mangel av ferske bilete, kan vi prøve med eit bilete frå 4. trimkveld i 2009.  Dei yngste har vakse til, dei andre ser nok like ungdommelege ut i dag!


Dårleg ver var inga hindring for dei 57 som møtte på Gloppe-Trim onsdag kveld.  Tøffe trimmarar!

Vinnar av gåvekort frå Chatlet vart Kjell Sande.  Gratulerer til han, og takk til Chatlet for gåvekortet!

Sparebankleikane 2019 - Tidsskjema

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 24. Mai 2019


Tidsskjema for Sparebankleikane på Byrkjelo laurdag og søndag er klart. Stemnestart laurdag kl 16, og søndag kl 11.

Tidsskjemae for begge dagane finn du i 2019 - Tidsskjema laurdag og søndag.xlsx
62 på Gloppe-Trim (korrigert liste)

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 22. Mai 2019

62 frammøtte på ein kveld med litt regn, men elles fin-fin temperatur.  Kristin Hauge vann gåvekort frå Mona Lisa Pizza.


Opningsstemne på Skei Stadion 19. mai

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 19. Mai 2019


                      Mathea Svalheim, STIL, vann høgde med 1,25 under opningsstemnet av Skei Stadion


Resultat her:  Res_Jølster_19.05.2019.pdfOver 70 på Gloppe-Trimmen

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 8. Mai 2019

Godt og vel 70 frammøtte på kveldens Gloppe-Trim.  Ein viktig faktor for godt frammøte var at Gloppen Helselag også la sin årlege aksjonsdag til Gloppe-Trimmen i kveld.  Håpar mange av dei kjem att neste onsdag!  (PS - Ein feil i lista: Hans Engeset skal vere Hans Rauset!  Beklagar, Hans!)

Gloppen Helselag baud på frukt og quiz + turmarsj i lag med Gloppe-Trimmen

Innbyding Svinestranda Opp 2019

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 4. Mai 2019


Svinestranda Opp 2019 går søndag 23. juni.  Det er samstundes også eitt av løpa i SFE Motbakkekarusell.

Fjellhug/Vereide il ser fram til arrangementet på sjølvaste jonsokafta, og kjem etter kvart tilbake med meir informasjon.

Innbydinga finn du her:  Innbyding Svinestranda OPP 2019.docx

https://mosjon.friidrett.no/participant/arrangement.aspx?id=266879

Kjøleg Gloppe-Trim, men likevel 65 frammøtte

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 1. Mai 2019Kaldt på fingrane i kveld....


65 møtte opp på kveldens Gloppe-Trim.  Vinnar av gåvekort frå Daiva sin Butikk vart Dim Elvebakk


Besøk frå Idrettskrinsen

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 30. Apr 2019

Styret i Fjellhug/Vereide IL hadde hyggeleg besøk frå Idrettskrinsen av Bodil Ryste som er Idrettsfagleg konsulent. Ho fortalde om dei endringane som vil kome når det blir Vestland Idrettskrins frå 2020. Vi hadde gode diskusjonar og innspel om korleis vi som klubb kan utvikle oss, og kva vi treng av kurs idrettskrinsen tilbyr.

Fjellhug Vereide 290419 presentasjon frå Idrettskrinsen ved Bodil Ryste.pdf
Gloppe-Trim nr 1 - 2019: 73 frammøtte!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 24. Apr 2019


                                                               Foto: Birgith Hjelle Roset


Namn og tal frå årets første Gloppe-Trim:

(På lista skal ogs Anne Andenæs, Marit Apalset og Ingrid Andenæs vere med)

Vårpuss i premieskapa

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 24. Apr 2019Leiaren i Fjellhug/Vereide Il, har saman med resten av huslyden, teke vårreingjering på premieskapa i Haugtun.  Gamalt sølv og tinn må friskast opp litt av og til, og det er nok år og dag sidan pokalane har sett støvklut og pussefille.  Flott jobba av Else Margrethe & co!
Magne Tystad har levert ei liste over premiane og kvar dei er vunne - her er mykje god, gamal historie , og ikkje så få sveittedråpar ligg også bak premiesankinga.
Heimesida; opplæring og info

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 24. Apr 2019


               (illustrasjonsbilete)


Gruppeleiarane og andre interesserte vert oppfordra å vere med på ca 1 times opplæring/oppfrisking om å kunne legge inn stoff på heimesida sjølve.

Heimesida er laget sitt ansikt utad, og for at både eigne medlemer og "folket der ute" skal ha nytte av informasjonen vi legg ut, bør sida oppdaterast jamleg.  Til det treng vi alle si help.

SFE torsdag 25. april kl 20.00KM Terrengløp - RESULTAT

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 13. Apr 2019

Det var 52 påmelde til dagens KM i terrengløp, som Fjellhug/Vereide il arrangerte på Myra i Åsen.  Beste tid i 3,6 km-løypa hadde Eivind Øygard frå Jølster.  Han forbetra den sterke løyperekorden sin frå i fjor med 12 sekund.


Foto: Svein Hjelmeset


KM Terrengløp: Førehandspåmelding

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 12. Apr 2019

27 løparar er førehandspåmelde til KM i morgon.  Vi saknar ein del trufaste deltakarar, og ventar at fleire melder seg på før start i morgon.  
Organisasjonsplan i Fjellhug/Vereide

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 2. Apr 2019

Fjellhug/Vereide har utarbeidd ein organsisasjonsplan for laget.  Den skal vise organisering, historikk og aktivitetar i laget og gruppene.

Organisasjonsplanen skal vere eit levande dokument, som skal oppdaterast av arbeidsutval og grupper med jamne mellomrom.

Organisasjonsplan Fjellhug Vereide revisjon 5 -januar 2019.docxOrganisasjonsplanen for Fjellhug/Vereide il

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 2. Apr 2019

Fjellhug/Vereide Il har jobba fram ein organisasjonsplan, som skal vise organisering, historikk og aktivitetar i klubben.

Den skal vere eit levande dokument, som arbeidsutval og grupper skal halde oppdatert.

Utgåva som ligg her er datert januar 2019.

Organisasjonsplan Fjellhug Vereide revisjon 5 -januar 2019.docxTerrengløpskarusell på Myra/Åsen

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 31. Mar 2019Terrengløp på Myra/Åsen.  Karusell med løp 2. april, 9. april, og 23. april.  

Påmelding kl 17.30, start kl 18.00.

Alle kan vere med (0-100 år)

Premiering:  Dei som har vore med på minst 2 av 3 løp, får fin premie.

Smoothie til alle på dei to første løpa, kake og saft på det siste!

Startpengar kr. 40,- pr deltakar, pr. start

Arrangør: STIL, med litt hjelp frå Fjellhug/VereideKM terrengløp nærmar seg

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 31. Mar 2019Laurdag 13. april kl 15.00 arrangerer Fjellhug/Vereide il igjen KM terrengløp i Åsen.  

Dette er etter kvart vorte eit innarbeidd arrangement, som dei seinare åra har hatt rimeleg god deltaking.  I fjor deltok såleis god og vel 50 løparar i barke- og grusløypa i Åsen.

Området har etter kvart utvikla seg til ein veleigna arena for slike arrangement, med grillhytta og eit snart ferdig servicebygg som i alle fall frå neste år vil vere ein god base for også idrettsarrangement.  

I år er det sett opp eit mobilt toalett i området, slik at "nødvendige ærend" kan gjerast utan å måtte dra til næraste bensinstasjon...

Innbydinga finn du her: Innbyding KM terrengløp 2019.docx   SFE Motbakkekarusell også i år

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 20. Mar 2019
Vårt alltid tilstadeverande energiselskap Sogn og Fjordane Energi (SFE) vil også i år vere med å arrangere SFE Motbakkekarusell.  Det set vi stor pris på, og vi håpar alle som er innom trening og energibruk i det fri set pris på at vårt lokale energiselskap i Sogn og Fjordane støttar opp om arrangementa vi har.

SFE Motbakkekarusell omfattar i år 

  • Molda Opp i Svelgen (Svelgen Il), løpsdato 15. juni
  • Svinestranda Opp, Sandane (Fjellhug/Vereide il), dato 23. juni
  • Trollenykjen Opp, Nordfjordeid  (Eid il), 30. juni
  • Troda Opp, Davik (Davik il)

Alle desse løpa går sjølvsagt som sjølvstendige arrangement, men til slutt premierer vi (ved loddtrekking om pengepremiar), dei som har vore med på 3 av 4 løp.  Det gjeld både konkurranseløparar og mosjonistar.

Kvar arrangør syter såleis for å informerer/reklamere for sine løp, og vi vonar at det vert mange som blir med på minst tre av løpa slik at vi får god deltaking i karusellen.

TAKK TIL SFE - BRUK DEI GJERNE SOM DIN STRAUMLEVERANDØR.  DEI STØTTAR DEN LOKALE IDRETTEN!
Årsmøte-nytt

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 20. Mar 2019


Årsmeldingane vart godkjende.  Ved ein glipp var ikkje årsmeldinga til O-gruppa komen med, den blir å ta med i referat frå årsmøte.  Trimgruppa si årsmelding vil også kome som eit tillegg.  

Medlemskontingent og treningsavgifter vart vidareført med same satsar som i 2018.  


Medlemsavgift

Treningsavgift

Born 0 – 10 år

200 kr

0

Born 11 – 19 år

200 kr

350

Vaksne

300

500


Rekneskapen syner ei omsetning på over 800 000 siste år, der inntektene har vore medlemskontingent (128`), tilskot (181`) Stemneinntekter/sal/utleige (172`) Basar/dugnad (75`), Sponsor/gåver (144`) og Parkering Kleivane (176`). Største utgiftspostane har vore Kleivane, Reparasjon/Vedlikehald, Treningsavgift/halleigeog utstyr/premiar.  Overskotet vart om lag to hundre tusen kroner, noko som kjem vel med for framtidige investeringar på m.a. Kleivane.  Laget ar ein sunn og god økonomi, og er vel-drive.

Halleiga var diskutert under årsmøtet.  Den er stor, spesielt for handballgruppa.  Styret og årsmøtet er samde om å skjerme dei yngste i laget for ekstra treningsavgifter for å dekke noko av halleiga, og dermed at laget dekkjer det som det kostar å leige Trivselshallen. Halleiga er imidlertid så høg at årsmøtet uttrykte bekymring for at det blir dyrt å gje dei yngste gode treningstilbod til ein overkommeleg pris.O-gruppa blir ei "sovande gruppe"

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 20. Mar 2019


O-gruppa har hatt liten aktivitet siste åra, og slit med rektruttering. På årsmøtet var det lagt fram eit forslag om at O-gruppa burde gå inn som ein del av friidrettsgruppa.  Forslaget hadde vore diskutert i styremøte, der ein heller ønskte at gruppa kunne halde fram som ei "sovande gruppe", med kun ein tillitsvald.

Dette forslaget vart samrøystes vedteke av årsmøtet, noko som betyr at O-gruppa består, og framleis er tilknytta krins og forbund, men med den praktiske konsekvensen at aktiviteten er lagt ned for ein periode.  

Vidar Eide held fram som åleine-tillitsvald i "gruppa".Tillitsvalde i Fj/V etter årsmøtet

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 20. Mar 2019


Valnemnda v/ Ingeborg S. Storaas hadde funne fram forslag til tillitsvalde i alle possisjonar, og etter valet er samansetjinga av utval og gruppestyre slik i Fjellhug/Vereide il:

Årsmøtet i Fj/V: Stor kontinuitet ved vala

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 17. Mar 2019Arbeidsutvalet i Fjellhug/Vereide il er det same etter valet på årsmøtet som før: Leiaren Else Margrethe Larsen held fram.  Det same gjer nestleiar Erling Sande (t.v.) og kasserar Svein Hauge (t.h.).  

Den fulle oversikta over vala som vart gjort, kjem seinare.Svinestranda Opp - Innbyding

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 16. Mar 2019


                               Innbyding til Svinestranda Opp

Arr.dato: Søndag 23. juni, med hovudstart kl 12.00, i Sandane sentrum.

Mål for alle er toppen av fjellet Svinestranda, 1074 m.o.h., distansen er er ca 7 km lang.

Informasjon på heimesida: http://www.fjellhugvereide.no/p/8037/svinestranda-opp 

Praktisk info:

· Svinestranda er også i år eit løp i SFE Motbakkekarusell. I år er der 4 løp, der ein må vere med på tre for å telje i samanlagtkarusellen (Svinestranda, Trollenykjen, Vetenløpet og Troda (Davik))

· Konkurranseklassen: Alle som startar frå Sandane skal ha ryggsekk på min. 2 kg

- Startkontingent: kr. 300,-/100,- (Hovudløp/3-km)

· Startkontingent etterpåmelde: kr. 400,-for hovudløpet.  

- Startpengar elles: Kr. 100,- for dei som er under 15 år, og kr. 50,- for mosjonistar/trimmarar utan tidtaking.

- Eingongslisensen er kr. 40,- i dette løpet.

· Påmeldingsfrist: Onsdag 20. juni. Etter påmeldingsfrist: kr 100,- i tillegg for konkurranseklassane

https://mosjon.friidrett.no/participant/arrangement.aspx?id=266879


· Kontonummer: 3705.33.01917

· Start 14 år og yngre (3 km) er på Austrheimsstøylen, og starten går kl 12.00

· NB! Start for M/K veteran 60 år og eldre går frå Sandane sentrum kl 11.30

· Hovudstarten elles er kl 12.00 frå Sandane sentrum

· Mosjonistar har tre alternativ: a) Frå Sandane til Austrheimsstøylen eller toppen, b) starte på Austrheimsstøylen og gå til toppen, eller c) Parkere på Kleivane og gå til Austrheimsstøylen, evt. til toppen. Alle mosjonistar registrerer seg på Austrheims-støylen, - enten ved passering eller start.

· Premieutdeling ca kl 15.00, på Austrheimsstøylen. NB: Ein premie verdi kr. 1000,- skal trekkast til slutt mellom løparar, mosjonistar og funksjonærar.  For å få premien, må vinnaren vere til stades under trekkinga.

· Før start: Klede vert bringa frå startområdet til Austrheimsstøylen.  

  • Etter løpet/premieutdelinga vert det køyrt bilar frå Austrheimsstøylen til sentrum


SVINESTRANDA OPP ER OGSÅ I ÅR EITT AV FIRE LØP I SFE MOTBAKKEKARUSELL.ÅRSMØTE SØNDAG 17. MARS KL 18

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 12. Mar 2019Det vert årsmøte i Fjellhug/Vereide IL søndag 17. mars, kl 18.00.  Årsmøtet vert på Nordstranda Skule.

Årsmøtesakene finn de i artikkelen om Årsmelding 2018

Årsmøtet handsamar dei vanlege sakene som årsmelding,medlemskontingent, treningsavgifter, rekneskap, budsjett og val, samt innkomne saker.  

Det er kome inn ei sak til årsmøtet: O-gruppa si framtid.  Sjå bakgrunn for saka O-gruppa, sak 2018.docx

Styret har handsama saka, og vil orientert om styret si holdning på årsmøtet.KM terrengløp 13. april (inkl.Nordfjordkarusell)

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 12. Mar 2019


Medaljevinnarane i J13 i 2018: Johanne Støfring, Jølster (sølv), Ingeborg Sætren, Hornindal (gull) og Cathrine Nygård, Almenning (bronse)


Laurdag 13. april kl 15.00 arrangerer Fjellhug/Vereide il igjen KM terrengløp i Åsen.  

Dette er etter kvart vorte eit innarbeidd arrangement, som dei seinare åra har hatt rimeleg god deltaking.  I fjor deltok såleis god og vel 50 løparar i bark- og grusløypa i Åsen.

Området har etter kvart utvikla seg til ein veleigna arena for slike arrangement, med grillhytta og eit snart ferdig servicebygg som i alle fall frå neste år vil vere ein god base for også idrettsarrangement.  

I år er det sett opp eit mobilt toalett i området, slik at "nødvendige ærend" kan gjerast utan å måtte dra til næraste bensinstasjon...

Innbydinga finn du her: Innbyding KM terrengløp 2019.docx   
Årsmeldinga 2018 er klar

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 11. Mar 2019Fjellhug/Vereide il held årsmøte på Nordstranda Skule søndag 17. mars kl 18.00.

Årsmeldingane frå gruppene og hovudstyret er no klare, og samla årsmelding 2018 finn du her:  Årsmelding 2018 II.docxÅrsmøte sundag 17.mars 2019 kl 18:00 på Nordstranda skule

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 12. Feb 2019

Årsmøte i Fjellhug/Vereide IL vert halde sundag 17.mars 2019 kl. 18:00 på Nordstranda skule.

Innmelding av saker til leiar i laget innan 1.mars 2019

 

Sakspapir og meir informasjon leggast ut på www.fjellhugvereide.no 1 veke før årsmøte.


Leiar 

Else Margrethe LarsenKleivanerennet - med resultat.

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 3. Feb 2019


Kleivanerennet, som også er Fylkesbankcup for dei over 11 år, vart avvikla på Kleivane søndag 2. februar.  Nokre snøbyger i starten gjekk etter kvart over til sol og godver, og det var eit par trivelege timar på Fjellhug/Vereide sitt skisenter.

Heile 145 deltakarar stilte opp, og arrangørstaben, med Astrid, Anne Britt, Jonfinn, og resten av dei faste funksjonærane, hadde god hand om arrangementet.  På mindre enn to timar hadde ein alle i mål, og premieane utdelte.

Resultatliste Kleivanerennet 2019.xlsxDå er vi klare til Kleivanerennet

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 2. Feb 2019

Foreløpig startliste ser slik ut. Det er nokre deltakarar som er komne til etter at lista var skriven ut, men dei blir med i mårå.

Ynskjer alle velkomne til Kleivane skisenter. Document 4.docxNamn og resultat siste karusellrenn

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 2. Feb 2019Torsdagens karusellresultater

11-12 år

Bakkelid Tobias 1037
 Tystad Stian Evebø 1043
 Roth-Andenæs Lars 836
 Svalheim Sondre 640
 Svalheim Mathea 655
 Fjellestad Ole Bjarte 922
 Granheim Sander Aske 539
 Håvik Emil O. 1249
 Fagerli Erlend 751
 Brekke Ruben Søreide 1357
 Kollbotn Max Julian 1204
 Gimmestad Ludvig 943
 Østerbye Karl Emil Gade 820
 Midtkandal Hannah 1031
 Fjellestad Isak 900
 Sunde-Andenes Ane 1041
 Heggdal Markus Vereide 839
 Fjellestad Jens Kristian 839
 Hauge Martin Nygjerd 1432
 Aske Christian O. 632
 Momrak Ingrid 840
 Hamre Silje K. 1153
 Helgheim Emil 653
 Mykland Marie R. 801
 Engeset June E. 807
 Hebbard Hermann 807
 Midthjell Johan 830


Fra 2006 og eldre

Granheim Andre Aske 1302 16 år 5km skate
 Granheim Nicolai Aske1036 13 år 3 kmskate
 Flølo Even 1243 13 år 3 km skate
 Rauset Mathias 954 14 år 3 km skate
 Midhjell Reinert 1339 13 år 3 km skate
 Nesgård Mathias 1649 15 år 5 km kl 

Fjellestad Edvard 3107. vet 10 km kl
 Nesgård Arne 3027 vet 10 km kl
 Fagerli Vegard 3007 vet 10 km skate
7 år og yngre deltok:

Hegrenes Liv
 Bakkelid Nikolai
 Skaaden Tormod
 Eikrem Andrine Fjellestad 
 Denk Theo Fløtre 
 Berge Astrid 
 Berge Christina 

Aske Mathias
 Skrede Anneli Nes
 Birkelund Ella Sandal 

Austrheim Eirin Skarstad
 Djupvik Mari Sægrov
 Eimhjellen Håkon
 Valør Benjamin
 Østerbye Marius Gade
 Øygard Ulrik Sægrov
 Gloppestad Hans Fredrik
 Fure Jenny
 Gloppestad Nikolai
 Bakketun Iris Klakegg
 Gloppestad Synne Langlo
 Mardal Ane Johanne
 Klepaker Live Gimmestad 

Iestra Eira Lerpold
 Horntvedt Markus Berg
 Horntvedt Solveig Berg
 Kleppe Edvin Birkeland
 Grov Kristian Solheim
 Grov Julie Solheim 

Husbyn Agnes Kayser
 Haugset Aslak Sande
 Tjomsland Rebekka
 Kristiansen Sigve
 Kristiansen Aksel Gimmestad
 Gjelsten Oliver Eliah
 Søholt Bjørk Kramer
 Fuglestrand Frida Mardal
 Sørheim Lars Andreas Honningsvåg
 Sørheim Anna Mathea Honningsvåg 

Hebbard Henny
 Fjellestad Kamilla Åsebø
 Sande Lilly Svidal
 Sande Marius Svidal
 Langeteig Samuel
 Hauge Håkon Kvame8-10 år

Bakkelid Simon 653
 Roth-Andenæs Noah 426
 Skaaden Steinar 705
 Tystad Elias Evebø 725

Tystad Liv Lothe 931
 Hegrenes Jens 552

Hamre Julie K. 654
 Svalheim Aurora 421
 Fjellestad Askil 710
 Fjellestad Louise B 557
 Fjellestad Lars B. 646
 Skrede Jennie Nes 744
 Brekke Mateo Søreide 823
 Søreide Martine S. 721
 Kollbotn Martine 725
 Nes Espen Drageset 429
 Austrheim Celina Skarstad 557
 Djupvik Markus Sægrov 422
 Eimhjellen Andreas 422
 Valør Emilian 838
 Øygard Tuva Sægrov 506
 Lundestad Nora 449
 Fjellestad Ida 638
 Sunde-Andenes Marie 724
 Heggdal Martine V. 612
 Sollid Eirik 458
 Fure Rebekka 546
 Imerslund Pan 421
 Gloppestad Sivert 550
 Håvik Andre O. 655
 Birkelund Johan Sandal 927
 Nathalie Aske 1124
 Aske Karoline 358
 Hovde Eldri Svidal 742
 Kleppe Eline Birkeland 747
 Grov Malin Solheim 1102
 Sundli-Føleide Sander 633
 Sundli-Føleide Isabell 657
 Bøe Mari Myrlid 542
 Iestra Guro Lerpold 826
 Husbyn Solvei Kayser 636
 Haugset Jakob Sande 855
 Tjomsland Bernhard 557
 Gjelsten Vilde Louise 819
 Mykland Sofie 546
 Søholt Frøya Kramer 653
 Fuglestrand Fillip Mardal 553
 Hebbard Lilly Aabrekk 451
 Solheim Hanne 1150
 Hovde Gjermund Svidal 1201
 Austrheim Tirill 1025
 Takle Nikolai 858
 Momrak Thea 602
 Langeteig Jenny 540
Kleivanerennet går på søndag 3. februar

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 1. Feb 2019Kleivanerennet går søndag 3. februar, med start kl 12.00

For info: Trykk på denne linken: http://www.fjellhugvereide.no/blog/post/136776/kleivanrennet-3.februar?ispage=true- Kakene og safta er det viktigaste!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 31. Jan 2019I flg. skigruppeleiar Astrid er det kanskje kakene og safta som trekkjer hordar av aktive til karusellrenna på Kleivane.  I kveld var ikkje mindre enn 135 deltakarar frammøtte, og det er kanskje rekord.  Liste kjem seinare, når skigruppa har bearbeidd Excel-arka sine.

Komande søndag går Kleivane-rennet, som er eit krinsrenn for 8 år og oppover.

Meld dokke på til Astrid innan laurdag. Dei som er 7 år og har lyst å vere med,stiller i 8 års klassa og går den løypa. Alle som har vore med på karusellen bet kr.50.- i startpengar. Premiar til alle denne dagen!Nicolai Asker Granheim og Mathias RausetSkirenn på Kleivane mandag 21/1-19

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 24. Jan 2019Ei litt ustrukturert liste frå skirenn på Kleivane mandag kveld.

Trikkeskinner på Kleivane i dag!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 20. Jan 2019

Kan det bli betre på Kleivane?

Trivselshalleikane: Tidsskjema

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 18. Jan 2019

Tidsskjemaet på Trivselshalleikane
Telenorkarusellrenn nr.2 Måndag 21.januar kl.18.00

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 18. Jan 2019

Noken tar seg heilt ut......


Telenorskikarusell renn 2 på Kleivane MÅNDAG 21.januar kl.18.00. Fristil alle klasser.
Det blir same opplegg som sist.
Det fungerte heilt supert med at dei fleste melde seg på og vippsa på førehand. Det sparte mykje tid på Kleivane.

Påmelding til Astrid Fjellestad Hauge på messenger innan måndag kl.15.00.
Skriv namn,fødselår og legg ved bilde av vippsen. Kr 50 pr start. Vipps nr 82867 Fj/V.
Det er berre å starte påmeldinga. Vi skriv liste etter kvart!

Ynskjer velkomne til nye og "gamle" deltakarar!

Hjelparliste måndag:

Start: Sverre Nesdal Aske + Jan Roger Engeset
Mål: Johnny HaugeStig Svalheim (+ kake) , Roger Hauge
Løype: Jonfinn Aske Øyvind Brede Seim
Sekreteriat: Arne NesgårdJan Roger EngesetAstrid

Kake: Inger Lise VereideIngvill Aske GranheimElling FjellestadElse Fjellestad

Velkomne til ein ny kjekk kveld på Kleivane :-)Påmelde til Trivselshalleikane

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 18. Jan 2019

- Velkomne til Trivselshallen på laurdag, seier desse tre blide jentene!

Liste over deltakarar på stemnet:

Trivselshall-leikane i friidrett

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 16. Jan 2019Har du meldt deg på til innandørsstemnet i hallen på laurdag.  Dersom ikkje: Les innbydinga  her og bli med.  Alle som er fødd i 2011, eller tidlegare, kan vere med.

60m - lengde - høgde - kule/liten ball

Stemnestart kl 13.00 (tidsskjema kjem på denne sida fredag)

Fjellhug/Vereide og STIL: Ingen startkontingent, sidan vi er arrangørar.

For deltakarar og dei som elles er involvert i arrangementet: Trivselsbadet har gjeve godt tilbod på billettar i bassenget, du får dei i sekretariatet vårt i hallen.  Trivselsbadet
KLEIVANRENNET 3.februar

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 15. Jan 2019

Det nærmar seg årets Kleivanerenn, og vi har sett opp arrangørliste for denne dagen.

Arrangørliste til Kleivanerennet søndag 03.02.2019 

Start kl.12.00 

Fristil alle klasser 

Rennleiar : Jonfinn Aske 

Løypekøyring: Ronny Solheim 


Arena/løyper/merking/løypevakterJonfinn Aske, Øyvind Seim, Sverre Nesdal Aske, Roger Aa Djupvik 

SekretæriatSvein Hauge, Anne Britt Henden, Jan Roger Engeset, Astrid Fjellestad Hauge 

StartararFinn Hauge, Jan Roger Engeset 

Mål/tid: Arne Nesgård, Johnny Hauge, Andreas Rauset, Bjørn Bakkelid 

Speaker: Dagfinn Nyhammer el. Birger Berge 

Saft/innsamling startnrEva Gimmestad (tar med ei platekake til kiosk), Bodil Hjelmeset, Margot Nesgård 

Kiosk: Vere klar til kl.11. Ingvill Aske Granheim (ta med platekake), Malin Nesdal Aske (ta gjerne med ei venninne el 2 ) 

Det blir ordna med kioskvarer og vaffelrøre. 

P-Vakter:ca 10: Rune Fjellestad, Terje Solheim, Roger Hauge, Knut Åge Hauge 

P-bill på Solheim: Ca 10-12Roar Fjellestad, Håvard Hauge (Astrid ordnar p-bilettar og pengar. Vil dei vippse er det ok. NR 82867 Fjellhug Vereide, sjå kvittering og gje dei billett) 

 

Alle møter i god tid. Om det ikkje skulle passe, håpar vi de kan byte med nokon andre. 

Info blir lagt ut på facebook og heimeside. 

Dette er eit viktig renn for oss, med deltakarar frå heile fylket, so det må vere “skikkeleg” opplegg denne dagen. 

 

På førehand tusen takk for hjelpa. 

 

Mh skigruppa i Fjellhug Vereide IL 

Astrid Fjellestad Hauge. 

 SKIKARUSELL ONSDAG 16.JANUAR

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 9. Jan 2019

SKIKARUSELL PÅ KLEIVANE ONSDAG 16.JANUAR KL.18.00
Karusellrenn er lavterskeltilbod for alle som vil vere med. Det er ope for alle klasser, frå ca 4 -100 år. Renna går i Fristil, då dette er det enklaste for alle. Kr.50.- pr start. Saft og kake ved målgang.

Det blir premieutdeling etter sesongen, og då premie alt etter kor mange renn ein har delteke på.

Påmelding helst på førhand til Astrid Fjellestad Hauge på messenger innan 16.30. Då sparer både vi og de kø og venting på Kleivane. Med det er sjølvsagt råd å melde seg på i skihytta frå 17.00-17.45. Då må også startnr hentast for alle.
De kan betale kontant eller med VIPPS nr 82867 og mrk med karusell. Betalar de med vipps ved førhandspåmelding,legg ved eit bilde, so slepp ein å vente på dårleg dekning på Kleivane.

Vi i skigruppa treng hjelp av dokke foreldre/besteforeldre eller andre som har lyst, til små oppgåver på desse renndagane. Kommenter kva de har lyst til eller send mld til Astrid Fjellestad Hauge, so ser vi etter kvart kor vi puttar dokke inn. Kom gjerne med ynskjer.

Takk til dokke som allereie har meldt dokke til teneste :-)

Hjelparliste på dette rennet:

Sekreteriat i skihytta. Arne Nesgård (Astrid Fjellestad Hauge?)
Start: Sverre Nesdal Aske, Roger Aa Djupvik
Mål: Johnny Hauge, Marius Aske
Løypevakt: Jonfinn Aske, Øyvind Seim
Kake/saft/innsamling startnr: Liv Kristin Eimhjellen Rauset, Eli-Anne Sandal Birkelund, Hege Roth-Andenæs 
( Platekaker som delast oppi ca 30 stk(ikkje for store) Blandar saft (vatn og saft er på Kleivane) De tar ut bord/tepper å stå på. Korger til boss og startnr er i hytta.

Då håpar vi på god deltaking og ein fin vinterkveld på Kleivane.
Spre ryktet og ta gjerne med dokke naboane, slekt og vener på Kleivane!
Føl med på nettet om det skulle bli forandringarSKIKARUSELL 2019

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 7. Jan 2019

SKIKARUSELL 2019

Vi har hatt møte i skigruppa, og då sette vi opp desse datoane for sikarusell i januar. So ser vi kor det går, og set opp i februar etter kvart. Planen er å ha 4 renn + Lagsmesterskap. Det er også Kleivanerenn, det er ope for 8 år og oppover, og alle som vil kan vere med. Då kjem det deltakarar frå resten av fylket og.
Vi har sett opp på forskjellige dagar,då vi veit at det alltid kolliderar med andre aktivitetar. Men då har alle sjans å prioritere den eine dagen.
Renna blir i fristil og det blir premie etter kor mange renn ein har vore med på. Startpengar blir kr 50.- pr start.

Men vi treng hjelp av dokke foreldre! Det har fungert kjempefint i fleire år, so det satsar vi på i år og.
Det er ikkje vanskelege oppgåver, so alle kan hjelpe til.

På kvart renn treng vi 3 stk til å bake kake( platekake) og dele ut saft.
2-3 stk til å hjelpe til å skrive tider i mål. Kanskje nokre løypevakter....

Fint viss de kan melde dokke her, so skal eg sette opp ei liste for kvart renn.

Karusell Onsdag 16.januar: Start kl.18.00
Karusell Søndag 20.januar: start kl. 13.00
Karusell Torsdag 31.januar: Start kl.18.00

Kleivanrenn søndag 3.februar start kl.12.00.
Ny hovudsponsor!

Postet av Fjellhug/Vereide IL den 7. Jan 2019
Fjellhug/Vereide il kan ønskje Entreprenør Olav Hjelmeset AS velkomen som lagets nye hovudsponsor!

Avtale mellom sponsor og klubb er underteikna, og den stara opp 1. januar 2019.  Idrettslaget ser fram til eit godt samarbeid, og takkar Olav Hjelmeset for at han og firmaet hans vil vere ein god støttespelar for aktivitetane i Fjellhug/Vereide framover.